Defect toestel ontvangen
Ik bestelde enkele weken geleden een 'zo goed als nieuwe' iPhone X voor €400. Toen deze geleverd werd merkte ik een barstje op in het scherm. Na deze ontdekking verwittigde ik onmiddellijk de klantendienst en heb ik het toestel retour gestuurd. Pas 4 dagen later kreeg ik van Mobico de reactie dat ze impactschade hebben vastgesteld, die buiten garantie valt. Ze willen het scherm vervangen voor €170... Dit voor een toestel dat ze mij met een barst hebben geleverd!
Uiteindelijk ben ik hiermee akkoord gegaan omdat ik niet te lang zonder GSM kon zitten.
Wanneer het toestel na meer dan een week eindelijk 'gerepareerd' was liet mobico me weten dat de FaceID niet meer werkt "omwille van de impactschade". Dis totaal onwaar, want met de FaceID was initieel niets mis.
Ik heb dus €170 extra betaald voor een barst waar mobico voor verantwoordelijk was, vervolgens sturen ze me het toestel terug met een scherm zonder barsten, maar zonder FaceID... Hier ga ik absoluut niet mee akkoord, ik probeerde mobico zowel telefonisch als via mail te bereiken, maar dit lijkt onmogelijk te zijn, telefonisch zijn ze onbereikbaar, en op mails antwoorden ze niet meer.
Daarnaast heeft de batterij slechts een capaciteit van 87% het toestel as nieuw zou moeten zijn!