Filtre

super

Weer snel geleverd . Wat ze zeggen is ook waar .

Snelle fijne levering en sindsdien veel iPhone X plezier!

Ondanks de drukte van de feestdagen werd het pakketje snel bezorgd. De iPhone in goede staat, heel netjes als nieuw in een doosje met alle accessoires erbij! Mobico stelt tevreden

Snel met leveren, telefoon ziet er prima uit

Snelle service in eerste instantie. Er werd echter niet het beloofde hoesje en screenprotector meegeleverd. Na hiervan melding te hebben gedaan werd mij toegezegd dat dit nagezonden zou worden, maar dat duurt enkele werkdagen, terwijl de oorspronkelijke order binnen 24 uur werd afgeleverd.

Goede kwaliteit!

Iphone Xr besteld (als nieuw). In zeer goede kwaliteit gekregen en veilig verpakt!

Amazing

Werkt perfect ben er heel erg blij mee.

Snel en degelijk

-snelle ontvangst -> dag erna -goede communicatie -mail bij levering -mail met alle gegeven in: factuur enz.

Eerste keer dat ik een refurbished telefoon aangeschaft heb, ik ben tevreden met de service en de levering van mobico

geweldig

Erg snel geleverd , ik kreeg er zelfs een housje en oortjes bij. Totaal geen schade ondanks ik degene met zichtbare schade had besteld. Voor deze prijs krijg je precies hetzelfde terug als voor de nieuwe iphone dus ik zou het helenmaal aanraden.

Bij Mobico koopt me geen kat in een zak !

Na een eerste iphone 8 te hebben gekocht voor één van mijn kleinkinderen, en ik zag dat ze er super tevreden mee was, heb ik een tweede iphone 8 gekocht voor mijn ander kleinkind. Ik heb ze beiden gekocht" als nieuw", en inderdaad, ze zijn als van nieuw niet te onderscheiden. precies zoals Mobico ze in hun advertentie beschreven had. Ik en mijn kleinkinderen zijn er super tevreden mee. Een aanrader !

Super snelle zending

Snelle zending toestel geen enkele krasje op Gewoon top Zeker een aanrader

snel en goede prijs

De gsm kwam snel aan en de prijs was uitstekend hopelijk blijft alles goed!

Super!! Lijkt wel nieuw.

Hele snelle en nette levering! Had de II-phone binnen 24 uur in huis! Telefoon ziet er echt als nieuw uit!! Heel blij mee.

Alles prima en snel

Goede service Snelle levering

Boven verwachting

Refurbished iPhone 10, volgens mij gewoon helemaal nieuw. Dag erna geleverd en alles top. Aanrader!

Uitstekend!

Een paar dagen geleden heb ik hier de iPhone XS besteld in de staat ‘als nieuw’. Ik ben zeer tevreden met dit toestel en de snelle levering, zelfs in deze drukke tijd tijdens de feestdagen. Het toestel verkeerd in de staat zoals het beschreven staat. Geen enkel krasje of gebruiksspoor te bekennen! Ik raad het iedereen aan om je telefoon via Mobico te bestellen. Ik ben zeer tevreden!

De telefoon is net nieuw

Super snelle levering

Super snel en een hele goede refubished x ontvangen binnen 24 uur

Fijn weer een IPhone

Heb via werk altijd een I Phone gehad. Na mijn pensioen hier geen geld meer voor. Dus een Android, deze ging stuk. Zag nu de mogelijkheid via jullie weer een I Phone te kopen. Erg blij mee

Perfecte I Phone 8 gekregen

Deze week bestelde ik de I phone 8 refurbished new: Ik kreeg deze binnen de 2 dagen toegestuurd. Aangezien ik een I Phone SE had, was de installatie op 15 minuutjes klaar! In het doosje zat ook een hoesje, glasprotector en oortjes! Super tevreden!!

Snelle levering en de telefoon is naar verwachting.

Super snel, goede kwaliteit

De iPhone is super goed in orde, een heel goede prijs en heel snel geleverd. Ik ben tevreden!

Telefoon is helemaal goed aangekomen en ziet er als nieuw uit. Zelf met de drukte van de lockdown was de telefoon nog op tijd. Super!

Goed product en snelle levering

Goed product geleverd met alle benodigdheden. Zeer snelle levering ondanks de COVID drukte. Prettige website om te bestellen. Heel fijne koop en levering. Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan.

iPhone X visueel goede kwaliteit en snel afgeleverd.

Een iPhone X besteld, iets meer uitgegeven dan gepland. Ziet er goed uit, netjes verpakt en zeer snel afgeleverd in deze drukke hectische tijd. Dank jullie wel

Topkwaliteit en ruuuiiiimmmm binnen de levertijd.

Jonge...wat waren wij verrast. Ruim binnen de levertijd ontvingen wij de bestelde, bijna nieuwe Iphone 8. Chapeau voor de snelheid en geleverde kwaliteit.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL