Filtre

Tel

Hgh

Goede telefoonnummer

Ik had een telefoon “als nieuw” besteld, zat een klein scheurtje in maar doet het voor de rest heel goed voor een goed prijsje:)

Lang getwijfeld om refurbished te kopen. Van een nieuwe iPhone 7+ 32gb met een batterij van 63% naar een iPhone X 256GB 87% batterij - lichte gebruiksporen. Voorkant is 100% krasvrij. Achterkant oppervlakkige vegen. Ontzettend blij mee, ziet er als nieuw uit - zeker waar voor mijn geld. En in deze decembermaand gewoon de volgende dag geleverd. Ik ben blij.

Tevreden over geleverde toestel

Gewoon zoals het hoort. Toestel had rating van “zogoed als nieuw” en zo was het ook. Configuratie en eerste gebruik is perfect.

Snelle levering en heel goed toestel

Ik heb het heel positief ervaren en vond het al met al super goed. Ik heb een iphone x besteld. Super goed alles werkten prima en 2 jaar garantie wat ik ook top vind. Mobico ik raad jullie aan iedereen aan want jullie zijn top!

Een hele fijne site, snelle levering en goede kwaliteit. Aanrader

snel geleverd, top kwaliteit, hoesje en screenprotector inbegrepen!

Was super snel geleverd, was helemaal in orde, perfect nieuwe batterij en een doorzichtig hoesje en een screenprotector inbegrepen! Allemaal voor een super lage prijs!

Mijn eerste aankoop gedaan bij Mobico, maar zeker niet de laatste!!!

Na lang wikken en wegen toch voor Mobico gekozen, zeer correcte prijs, het toestel ziet er echt als nieuw uit en zelfs in deze periode super snel geleverd.

Dit is de derde Iphone die ik heb besteld bij Mobico. Nu de XR. Op zaterdag besteld en maandag al in huis. Alles compleet. Toestel als nieuw is ook echt als nieuw. Gebruik hem nu een paar dagen en zoals ook met de andere Iphones zonder problemen!!

Goeie iphone

Het was makkelijk om mijn nieuwe telefoon uit te zoeken. Er is een goede garantie. Product wordt goed geleverd in een veilige doos. Alles er op en er aan. Het ziet er mooi uit en werkt als nieuw voor een kleinere prijs. Ik ben super tevreden!

Dit is de tweede iPhone die ik koop via mobico, allebei net als nieuw en werkelijk niet van nieuw te onderscheiden. En inderdaad de volgende dag al geleverd netjes verpakt. En wat ik ook belangrijk vind je wordt goed op de hoogte gehouden waar de telefoon is.

Super blij met mijn nieuwe iPhone

Heb een iPhone XR besteld als bijna nieuw maar hij lijkt wel echt nieuw. Geen enkel krasje te zien echt super!

Tevreden

Over mijn eerste bestelling was ik minder tevreden omdat er een kras in het scherm zat die ik wel storend vond. Vervolgens had ik een nieuwe besteld (als nieuw) en die is perfect. Ook de retour procedure is gemakkelijk en duidelijk.

Nooit aan beginnen

Ik kocht voor het eerst een refurbish telefoon. Mobico was had goede recensies, dus heb ik mijn iphone X voor €500 maar hier gekocht. Na een maand zag ik al groene flitsen in beeld. Telefoon terug teruggestuurd en kreeg hem na 2 weken pas weer terug. 1 week na de "reperatie" was hij weer stuk. Telefoon weer teruggestuurd en kreeg hem nu na 1 week weer terug. Uit "voorzorg" kreeg ik een andere Iphone X zei Mobico. Toen ik heb binnen kreeg gelijk geinstalleerd, maar toen kon ik de telefoon niet opladen. Wat een rommeltje zeg, nooit aan beginnen!!

De beste en fijnste ervaring die ik heb gehad met het kopen van een telefoon

Ik vond het erg spannend om voor het eerst in me leven zo’n dure aankoop te doen voor het eerst in me leven. Maar Mobico heeft een erg goede service en laat duidelijk weten wat er gebeurd. Kreeg snel de e-mails binnen en mijn track and trace. Ze hebben een erg snelle levering en leveren ook in 1 keer het juiste product af! Geen schade en alles zoals het hoort. Ga hier volgende keer zeker weer bestellen!!!

perfect

Binnen de afgesproken levertijd een zo goed als nieuwe Iphone x bezorgd. Toestel ziet er super netjes uit en heeft een nieuwe batterij (100%)

Alles zoals verwacht

Prima Website, snelle levering, producten zoals omschreven op de website. Jammer van de extra kosten als je met Paypal betaald.

Hele snelle levering Goed prijs en nette telefoon. Er hebben gekozen voor lichte gebruikssporen, maar er was nauwelijks wat te zien.

Super, uitstekende kwaliteit

Ik heb de iPhone XS Max hier besteld in de conditie als nieuw, hij heeft geen enkel gebruik spoor, onlangs dat de batterijcapaciteit 89%is Super nette levering en ben er super blij mee. Aan te raden

Erg goed

Telefoon zeer snel ontvangen, ziet er heel goed uit, bijna nieuw! Zeker aan te raden. Prijs is ook zeer goedkoop voor wat je ontvangt.

Telefoon in zo goed als perfecte staat ontvangen!

Ik heb een iphone xs gelocht omdst mijn iphone 6 erg traag werd, ik wist niet wat me overkwam. De telefoon werkt perfect!

Waar voor mijn geld.

Als nieuw Iphone 11 pro besteld. Batterijconditie perfect, telefoon zag er perfect uit en doet het uitstekend. Ik weet waar ik voortaan mijn telefoon van haal.

Day dit mogelijk is

Heb al verscheidene ipads voor men kids gekocht, gsm's en blijf klant.

top service , en goed kwaliteit

mijn ervaring met mobico is top ,ik heb twee telefoons gekocht bij mobico in top staat ben zeer tevreden .

Het leek zo mooi

Ik heb géén echt slechte ervaringen maar helemaal komt Mobico zijn afspraken met zijn klanten toch ook niet na. Misschien door de drukke november/decembermaand maar.... ik bestelde twee Iphone 8 toestellen die volgens de website beschikbaar waren. Eén werd er direct geleverd de ander bleek niet leverbaar. Opvallend vond ik dat de batterijconditie van mijn geleverde toestel op 86% stond, precies 1% hoger dan de norm van Mobico voor het vervangen van de accu. Andere toestel zou binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Toen ik na 3 werkdagen niets had gehoord heb ik gebeld. Een onvriendelijke medewerker gaf mij de keuze om een ander toestel uit te zoeken of te wachten, hoelang dat ging duren wist hij niet. Prompt kreeg ik dezelfde dag bericht dat er een toestel was verstuurd, bijzonder. Bij ontvangst bleek de batterijconditie 84% 1% lager dan de norm van Mobico. Nagevraagd, géén excuses maar de optie om het toestel op te sturen. Dat heb ik geweigerd omdat ik het toestel nodig heb. Ik heb daarop gevraagd of ik op een later moment de accu kan laten vervangen. Op die vraag van een week geleden heb ik nog geen antwoord gekregen. Toestellen zijn zoals beschreven, prima verpakking, dus keurig. Maar de de discussie over de accu's zit mij toch niet helemaal lekker.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL