Filtre

Nooit, maar dan ook nooit meer!

Toestel gekocht in categorie nieuw! Werktte prima, maar door derde werd scherm na 7 maanden beschadigd en toen wij dit lieten repareren bleek dat ons toestel verre van nieuw was, het scherm was onkundig vervangen, schroeven zwierven los in het toestel, daardoor was de sealing niet goed en was er vochtschade in het toestel. Mobico gebeld, maar die kan niets want een andere partij heeft het toestel open gemaakt. Mensen, trap er niet in in deze boevenbende

Snelle levering, GSM is volledig inorde en werkt perfect dank U

Perfecte service en levering.

Iphone X (als nieuw) besteld, deze is volgende dag al geleverd. De Iphone ziet inderdaad als nieuw uit en gratis voorzien van een screenprotector en hoesje. Kortom, perfecte service en kwaliteit.

Verbaasd zo “nieuw” en gaaf

Voor de eerste keer hier besteld ,geweldig voor lichte gebruik sporen heel gaaf niets te zien van die sporen. Ben zeer tevreden.

My experience with mobico is very good.

I’ve ordered my Iphone X a week ago and it was delivered quickly. Everything was just as I expected and works well. I’m very happy with my purchase.

Het is een super mooie telefoon

Ik vind het een top ding Het zag er netjes en goed en verzorgd uit Toen het binnen kwam Zeker een aanrader Hij is net als een nieuwe iPhone. Dus waarom een gloednieuwe kopen als het ook zo goed als nieuw bij mobico kan

Correct en duidelijk

Ik kreeg wat ik bestelde!!! Heel duidelijk en correct, ik ben super tevreden en kan ook niet anders dan Mobico aanraden

Zeer goed verzorgde levering en heel tevreden over de i-phone.

Zeer goed verzorgde levering en heel tevreden over de i-phone.

Snelle service en top refurbished toestel

Iphone X space-grey 64GB besteld (lichte gebruikssporen) en zeer snel geleverd, toestel ziet er top uit en werkt probleemloos. Zeer tevreden voor deze prijs, zeker met de extra Black Friday accessoires.

Top, top!!!

Hij was er binnen een dag, top!

Top!!

Een refurbished iPhone XS besteld. In eerste instantie deed de face-ID het niet. Retour gedaan en binnen een week had ik een hele zo goed als nieuwe telefoon in mijn bezit! Topservice.

Supersnelle levering van zeer nette iPhone!

Na gistermiddag een bestelling te hebben geplaatst kon ik vanmiddag om 14.30 al mijn refurbished iPhone in ontvangst nemen. Alles ziet er super uit en de iPhone werkt goed en zag er volledig onbeschadigd uit!

super

binnen 1 dag mijn nieuwe telefoon

Prima optie

Goed artikel en snelle levering

Topservice !

Donderdagavond een nieuwe Iphone x besteld en vrijdagnamiddag geleverd. In tijden van corona toch wel een prestatie... Ik heb het toestel voor mijn zoon van 15 besteld maar twijfel om hem zelf te houden . Hij is niet van nieuw te onderscheiden en voor 441euro heb ik niet getwijfeld . Kortom zeer tevreden !

Snelle levering en toestel volledig in orde.

Het toestel gisterenavond besteld en zat vandaag al in de bus! Echt geweldig! Alles zat erbij dat ik nodig had. Het hoesje en de screen protector zijn leuke extra’s!

Super fijn

Heb van te voren gebeld voor informatie en ben goed geholpen. Heb de telefoon als nieuw besteld en zitten een paar krasjes op die je alleen met bepaald licht lichtelijk ziet!

Top bedrijf

Snelle levering en produkt als omschreven, als nieuw, heel tevreden

Top product, beter dan verwacht.

Een iPhone X besteld, lichte gebruikerssporen. Damn, wat ziet de telefoon er als nieuw uit! Accu nog meer dan 90% van zijn volledige (fabriek)capaciteit. Binnen 24uur had ik hem, met gratis hoesje en keurig geplaatste screenprotector in de bus! Ik kom zeker terug!

Zwaar beschadigde Iphone ontvangen i.p.v. "als nieuw".

Iphone Xr 128GB zwart besteld in de staat “als nieuw”. Na ontvangst blijkt de behuizing ‘zwaar’ beschadigd. Op de hoeken zitten val schade en er zitten meer dan 25 puntje in de behuizing tot op het aluminium (lijk wel een sterren hemel). Het ergste is nog wel dat het scherm er krom in zit. Aan de kant van de oplaadpunt zit hij redelijk in de behuizing maar bij de luidspreker steek het scherm 2mm uit de behuizing. Inmiddels een mail gestuurd maar het reageren duurt 48 uur dus weer een project erbij om dit weer te regelen. Ik hoop op een snelle en correcte afhandeling maar ik heb er een hard hoofd in. Zeer jammer na alle goede recensies. Ik heb een punt gegeven voor de snelle levering maar de rest laat nog op zicht wachten…….uuuuugh

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw betekent ook echt zo goed als nieuw. Geen zichtbare schade op de iPhone XR. De batterij wordt vervangen vanaf 85%. Die van mij had 88% bij aanvang. Dus dat voelt wel zo van op het randje... voor de rest ben ik er zeer tevreden mee.

iPhone X is als nieuw

Zie zelfs geen verschil met een nieuwe... mooi afgeleverd en werkt perfect...

Heel goed.

Hele snelle levering en tevreden van de gsm.

Alles is vlot verlopen!

overzichtelijke site - bestelling gedaan - daags nadien in huis! Eigenlijke perfecte service! Zo mag het altijd zijn!

Perfect toestel, geen enkele kras terwijl hij niet nieuw is

Super tevreden met mijn nieuwe Iphone X. Had als staat als nieuw gekocht en zonder enkele kras, batterij ook perfect.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL