Filtre

top service

Inmiddels al meerdere keren een refurbished telefoon gekocht bij Mobico. Het aanbod is prima, altijd keuze uit diverse modellen en prijsklasses. Zeer snelle levering, de volgende dag heb je het al binnen. Als je een toestel besteld wat er als nieuw uit hoort te zien (waar je dan ook extra voor betaalt), dan wordt je niet afgescheept met een toestel met gebruikssporen. De toestellen die ik kreeg waren echt niet van nieuw te onderscheiden. Telefoons worden ook helemaal compleet afgeleverd, dus met lader, oortjes, screenprotector, etc. Ik ben zeer tevreden over de service en raad Mobico dan ook zonder reserve aan!

Afspraak is afspraak

Wat beloofd wordt op de site wordt ook direct nagekomen, een dag te laat maar dat lag niet aan Mobico maar aan de drukte bij post.nl

Zeer goede service en super telefoon

Ik bestelde ‘s avonds een telefoon omdat die van mij kapot was gevallen en de volgende dat mocht ik mijn nieuwe telefoon al in ontvangst nemen! Alles volgens verwachtingen! Zeer netjes ook met track en tracé nummer. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede refurbished telefoon!

snelle en correcte service

Aankoop en levering verlopen steeds zeer vlot en correct. Reeds 2de toestel dat ik bij Mobico aankoop. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van de tot nu toe aangekochte toestellen. Een aanrader!

goede kwaliteit alleen hoesje vergeten

ik vind het een overzichtelijke website en ben zeer tevreden over mijn toestel

Je krijgt waar voor je geld echt waar prachtig apparaat gekregen

ondanks sinterklaas periode toch volgende dag geleverd. Petje af!

De aankoop exeperience was helemaal goed. Makkelijke site. Snel geleverd. Enige minpuntje vond ik uiteindelijk de batterijconditie van 87%... maar goed. Twee jaar garantie ook op de batterij. Ik neem aan dat indien de conditie sterk verslechterd dit gecovered is onder de garantie.

Rien à dire, service parfait !!!

Website clair et intuitif. Choix facile. Livraison ultra rapide et produit conforme. Tout a été parfait. Merci

Prijs/kwaliteit top!

Snelle levering (dag nadien al). Goeie kwaliteit gsm.

Geweldig!

Wat moet ik meer zeggen...

top

binnen 1 dag bezorgd, telefoon zonder problemen gekregen, ben er erg blij mee

Supersnelle levering en nette service

Kwaliteit zit in de snelheid en de eenvoud van levering en verpakking. Goede spullen, snel geleverd. Meer heb ik niet nodig.

Fijn concept!

Hele fijne site! Alles staat overzichtelijk aangegeven en het is heel fijn dat de kwaliteit van de refurbished producten ook in goede staat zijn! Heb zelf al 2x een iphone besteld in de “als nieuw” conditie en deze heb ik allebei de keren heel goed en snel ontvangen!

Super tevreden over de gsm. Door Black Friday kreeg ik er ook een gratis hoesje en screenprotecter bij! De oortjes zijn wel meteen stuk gegaan.

Ziet er als nieuw uit

alles werkt perfect

Alles in orde

Alles ontvangen zoals verwacht. Telefoon heeft inderdaad lichte gebruikssporen, enkel een paar krasjes op de hoek. Scherm en knoppen doen het perfect.

helemaal top

telefoon kwam perfect op tijd met een hoesje, oplader, oortjes en screen protector. ik had een iphone 8 ‘zo goed als nieuw’ besteld. ik ben er erg blij mee.

Geweldige iphone

Ik heb nog nooit op deze site besteld maar hij is eerlijk en geweldig snel in huis

Snelle levering, mobiel ziet er keurig uit!

WAUW

Ik ben via een vriend van mij op deze website terecht gekomen. Ik ging kijken tussen het aanbod en merkte meteen op dat de prijzen hier heel voordelig zijn. Afhankelijk van de staat van het product betaal je meer of minder. Ik heb voor de optie “nieuw” gekozen. Er is helemaal niets op aan te merken. Net zoals omschreven op de website! IK RAAD IEDEREEN DEZE WEBSITE AAN.

Slecht

Ik heb de iphone aangekocht met de voorwaarde " lichte gebruikssporen" de camera aan de voorkant werkt niet en aan de achterkant volledig wazig. Buiten dat zijn er zwarte stippen en vlekker op mijn beeldscherm.

Snelle en correcte service !

Mijn aankoop van een refurbished iPhone 8 64 GB ging gemakkelijk en snel .

Stijlvolle service voor een toegankelijke prijs

Afgelopen maandag besliste ik een iphone Xs aan te kopen. Ik had Mobico aangeraden gekregen via een vriendin (zij had dan ook al via via heel wat goeds gehoord). Na het lezen van een aantal reviews, was mijn keuze snel gemaakt. Ik kocht de Iphone XS 64GB met 'lichte gebruikssporen' en zonder Face ID (blijkbaar werkt de portret selfie camera dan ook niet naar behoren en dat vond ik wel jammer). De volgende avond had ik hem al (detail: ik kom uit het Brusselse). De service was dus heel snel, de verpakking helemaal netjes (gratis actie met glasscherm en hoesje zaten er ook mooi bij). Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop bij Mobico. De duurzame doelstelling die zij voor ogen hebben vind ik heel erg aantrekkelijk... en daarbij belichamen ze dan ook een heel erg belangrijke taak in deze maatschappij: de verkoop van het hedendaagse verlengstuk van het menselijke lichaam.

Comfortabel

Moeiteloos bestellen en betalen . Snelle,correcte levering . Goede prijzen en concurrentieel.

Slechte service

2 telefoons (zo goed als nieuw) gekocht en beide binnen 2 jaar defect. Inmiddels bezig met telefoon 5 terug te sturen, maar ze verwachten dat jij altijd een reservetelefoon thuis hebt liggen want ze sturen pas een (andere) telefoon op als de defecte retour is. Echt geen goede service.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL