Filtre

Goed service

Ik heb mijn vorige telefoon ook bij mobico gehaald en ze hielpen me zeer goed toen mijn mobiel kapot was. Door de goede service heb ik nu ook weer bij mobico de iphone 11 pro gekocht

Geweldig!

Een aantal maanden geleden een telefoon voor mezelf aangeschaft. Toen al geweldige service. Nu de kerstcadeau's voor de kinderen aangeschaft, waarvan een niet naar verwachting was. Dezelfde dag nog langs kunnen komen en zonder problemen kunnen ruilen. Ook de telefoon die nog nageleverd zou worden konden we direct meenemen. Zowel Lindsey aan de telefoon als de man achter de balie waren vriendelijk en servicegericht. Zodra we weer aan nieuwe telefoons of Ipads toe zijn, komen we zeker weer bij Mobico terug.

Value for money

I have purchased iPhone Xr 128gb on black Friday. A very nice phone, the condition is really nice as indicated. The delivery is very fast and good value for money.

perfect

bestelling geplaatst, onmiddellijk bevestiging gekregen en binnen de vooropgestelde termijn geleverd

Mmmm(obico) I'm loving it

Heb een iPhone XR 128Gb (Als nieuw) besteld, deze werd zeer vlot en in goede staat afgeleverd. Ben zeer tevreden met de service, nu lekker genieten van het toestel. Ik denk eraan om voortaan via Mobico mijn gsm-toestellen aan te kopen.

Oké

Ik was een streepje vergeten in de mededeling bij de overboeking van de bestelling, waardoor het bedrag na een week terug op mijn rekening werd gestort omdat de betaling daardoor mislukt was. Ik ben niet overtuigd van de service, kan vriendelijker, maar ben al bij al wel tevreden met mijn aankoop. De gsm die ik besteld heb was ee Iphone XS 'als nieuw'. Hij is volledig in orde, al verwachtte ik wel een betere staat van de batterij. Deze is 84% waarbij mijn oude gsm nog 85% had. Bij een zo goed als nieuwe gsm verwachtte ik dus ook wel een iets betere staat van batterij, maar hij werkt voor de rest perfect!

Zo blij!

Gisteren kwam mijn iPhone x binnen. Ik heb gezocht naar beschadigingen maar niet gevonden. Hij ziet eruit als nieuw terwijl ik hem zo goed als nieuw gekocht heb. Zo blij met mijn nieuwe telefoon!

Goede prijzen en snelle levering.

Tweede keer een telefoon gekocht en zeer tevreden

Supersnel en goed!

Ik heb een nieuwe Iphone SE besteld , deze werkt top en werd de volgende dag al geleverd ! Heel blij met deze goede service en nog garantie ook !! Fijn bedrijf !

geweldig

bijzonder snel, correct en service gericht en daar kunnen anderen nog wat van leren!

goeide tefeloon met iets een minpuntje

de telefoon loop helemaal goed ik heb alleen een paar blauwe stippen in mijn selfie camera

Heel snel en veilig

Super goede prijzen, snelle verzending en fijne klantenservice. 10/10 would recommend :)

'Als nieuw' is ook echt als nieuw

Binnen enkele dagen mijn nieuwe (refurbished) iPhone XS ontvangen. Ik had 'als nieuw' besteld en dat was 'ie dan ook! Geen krasje op te zien. Super!

Goede keuze

Ik was heel lang aan het twijfelen voor een nieuwe iPhone te kopen, maar ik vind zoveel geld geven aan een telefoon het niet waart en toen ben ik op deze site gekomen en heb een zeer goed toestel gekregen voor een juiste prijs!

Goede klantenservice en goede kwaliteit!

Ik heb de iPhone XS Max besteld op mobico en de ochtend erna kreeg ik hem al netjes binnen. Telkens werd ik op de hoogte gehouden via de mail, waar mijn pakket was en hoe laat hij zou worden bezorgd. Toen ik het pakket opende zat alles zeer netjes verpakt en de oortjes en adapter+kabel waren gloednieuw. Helaas zag ik wel dat er geen hoesje bij zat (wat wel bij bestelling stond), maar toen ik ze mailde kreeg ik al snel antwoord en ze hebben het dezelfde dag nog verzonden. Helemaal blij!

Snel en makkelijk

My phone was broke and needed quick a new one, only it’s a be busy period! I live in Belgium, but just worked out fine! Super happy and just as a new iphone

Snelle levering en mooi toestel

Goed verpakt verzonden met toestel zoals besteld

Zondags 4 iPhones besteld en dinsdag geleverd. Toestellen “als nieuw” besteld , maar niet van nieuw te onderscheiden . Geweldige deal.

Goede service, voor en na de bezorging!

De aankoop van het toestel ging soepel en ik kreeg deze vrij snel binnen. De toestand van het toestel kwam overeen met de omschrijving. Ik werd goed geholpen zodra ik vragen had!

Goede IPhone XR

Ik heb een super goede IPhone XR binnen gekregen. De IPhone kwam de volgende dag al binnen en netjes verpakt. De camera is erg scherp en geluid kwaliteit is goed. Zeker een aanrader!

Snelle verzending en goede updates via de mail. Ik ben zeer tevreden tevreden.

Goed product en snelle levering precies zoals beschreven op de site

Ik kreeg de mijn IPhone XS binnen en ik maakte hem open en hij is zooo mooi geen krasje aan te zien heb besteld als: als nieuw. Echt een aanrader!

TOP SITE

ik had mijn telefoon een dag eerder als dat werd gezecht. Super fijn! Mijn oude telefoon was namelijk overleden. Werkt super goed. Mijn iphone xr rood kwam in een witte doos met daarin de actie van de gratis hoesje en een gratis bescherm glaasje. Was wel even zoeken zat namelijk in de bovenkant van het doosje. Ik ben heel positief over deze site!

Het was goed.

Snel geleverd, Goede kwaliteit