Filtre

Eerste aankoop bij Mobico: perfect verlopen!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Super snel en makkelijk

Heldere overzichtelijke site, met de goedkoopste prijzen. Nette telefoons besteld 2x iPhone 8 incl hoesje en glaasje. Op en top !

Belofte waargemaakt

Ongelooflijk goed geregeld. Betaald en de volgende dag 2 nieuwe iPhones 8 bezorgd. Gewoon perfect dat je nog een ouder type nieuw kunt kopen. Origineel in doos met garantie. Hier zijn de kinderen heel blij mee op 5 december. Top en bedankt! Gr Jeroen

iPhone X 'als nieuw' klopt, niet van nieuw te onderscheiden

Het is inmiddels wat saai de meeste reviews beoordelen het gekochte toestel bij Mobico als geweldig, mijn ervaring is gelijkluidend, ik kan niets aan de iPhone ontdekken, ziet er echt als volledig nieuw uit. Wat verder nog, prompte levering, o ja toch wat, Post-NL de koerier was erg nonchalant, geen enkele identiteit controle, die wel vooraf per mail van Post-NL werd genoemd.

Uitstekende Klantenervaring!!!

Ik bestelde m’n iPhone 8 Red Edition en die kwam zelf vroeger toe dan verwacht. In de doos zelf zat m’n iPhone 8 met de screenprotector al erop geïnstalleerd (ik ben namelijk nie zo handig met zo’n dingen). Ook zat er nog een oplader en zelf de juiste oortjes specifiek voor iPhone erbij. Kortom voor deze prijzen kan je echt niet twijfelen. Zeker aan te bevelen!!!

Wederom mooie kwaliteit geleverd!

De derde aankoop inmiddels en opnieuw verrast door de mooie kwaliteit! Deze keer toch ook weer even naar de concurrentie gekeken, maar Mobico heeft by far de beste aanbieding!!

Jullie komen na wat jullie beloven!

Telefoon was boven mijn verwachtingen En snelle serves voor 23:59 besteld is ook echt volgende dag thuis top!!

Top aankoop en super service.

Iphone X met lichte gebruikssporen besteld. De volgende dag direct ontvangen. Super verzorgd in een mooi doosje. Toestel is vrijwel als nieuw. Zelfde de batterij is 100% qua conditie. Daarnaast werden nog nieuwe oortjes, oplader, USB-kabel, screenprotector en een hoesje er gratis bijgeleverd. Meer dan 100% tevreden.

Helemaal top

Netjes binnen gekomen in 2 dagen tijd. Ziet er als nieuw uit en werkt ook als nieuw. Ik ga hier zeker ook mijn volgende telefoon kopen!

Snel, vriendelijk, goede service en een goed product voor een lage prijs.

Vooraf goed geholpen door de klantenservice. Daarna een snelle levering van één dag. Telefoon is precies wat ik er van verwacht had, daarnaast werken de bijgeleverde accessoires uitstekend. Bedankt!

Ik heb de I-Phone zaterdag besteld en maandag ontvangen super snel en goed afgeleverd bedankt

Zo goed als nieuw is echt nieuw!

iPhone X gekocht. -> zo goed als nieuw. Super snel aangekregen. En er was niks aan! Heb hem volledig bekeken en er was echt niks aan. Dit is al 2x keer dat ik via deze site koop. Het is echt een aanrader. Fijn dat er nog zo eerlijke sites bestaan!

Zeer korrekt afgeleverd binnen 24 uur super

Top!!

Snelle levering! En ook de conditie zoals vermeld.

Snelle levering. Top service.

Ik heb hier al eens eerder een mobiel gekocht. En natuurlijk kan er altijd iets mis mee zijn, maar ze lossen het snel en naar mijn tevredenheid op. Top service.

Niet de eerste keer, ook niet de laatste...

Inmiddels heb ik al ervaring met Mobico door een eerdere aankoop. De website is makkelijk en overzichtelijk en het aanbod is behoorlijk goed. Ik heb de Iphone alweer een paar jaar en deze doet echt niet onder voor een nieuw product. Ook de nieuwe Iphone is keurig op tijd geleverd en een prachtig product. De volgende aankoop doe ik zeker weer bij Mobico!

Tevreden!

Zeer tevreden over de iPhone X, had hem besteld als nieuw en dat was hij ook. Geen krasje te zien, schermpje er al op! Dit was echt top! Ben hier zelf niet zo handig in:) Verder zat er netjes een oplader en oortjes bij. Levering duurde een dagje langer dan verwacht maar dit kwam door black friday dus is te verklaren. Al met al erg tevreden

Alles was ok en snelle levering

Alles was ok en snelle levering .

Telefoon kwam supersnel!

Ik had heel veel zin in een nieuwe telefoon! Zo blij dat hij nog eerder kwam dan ik dacht. Ik heb de duurste status ingevuld. En volgens mij heb ik gewoon echt een nieuwe!

Helemaal super!

Na een paar dagen aanmodderen met mijn oude Iphone, die letterlijk uit elkaar begon te vallen, heb ik het licht gezien in deze kerstmaand: bestelling gedaan bij Mobica, een mooie Iphone 8 Gold, en de volgende werkdag had ik hem al binnen! Hij is niet van nieuw te onderscheiden. Extra fijn zijn het beschermhoesje en de screenprotector die er gratis bij zaten. Ik ben helemaal blij :-) Top snelheid en top kwaliteit!

Onverwacht goed

Refurbished iphone met lichte gebruikssporen, geen beschadigingen gevonden. Nette telefoon met goede accu. Blij dat ik gekozen heb voor Mobico Nette prijs.

Buitengewoon enthousiast

Service en product kunnen nauwelijks beter. iPhone XS als nieuw besteld en super blij mee. Geen gebruikssporen en batterijcapaciteit 100%. Het gevoel dat je een nieuwe iPhone koopt maar dan illegaal weinig betaalt. Er zitten namelijk ook accessoires bij als oortjes, hoesje, screenprotector en lader. Levertijd was 2 dagen ipv 1. Die vertraging komt waarschijnlijk door de black friday drukte bij de bezorgdienst.

Tevreden maar toch enkele bemerkingen

Ik ontvang gisteren mijn iphone x met lichte gebruikssporen die ik vrijdag in de ochtend besteld had. Over het algemeen ben ik tevreden maar ik merkte op dat de oplaadkabel die bijgeleverd werd niet werkte. Ik moet dus een nieuwe kopen. Ook is de batterijcapaciteit 86%, ik had hier iets meer verwacht. Verder heeft hij ook echt enkele gebruikerssporen zoals vlekjes op de behuizing en een kras op het display (wat andere personen blijkbaar niet hebben bij hun iphone x?). Aangezien het prijsverschil zo klein is met het 'als nieuw' toestel heb ik dus spijt dat ik die niet heb gekocht. Voor de rest is alles wel oké.

Goede en snelle levering

Mijn telefoon was snel geleverd. De telefoon ziet er als nieuw uit. Er zit zelfs een mooi hoesje bij. echte aanrader!

Wanneer je denkt een Iphone met lichte gebruikssporen te krijgen en je een gloednieuwe ontvangt!

Ik kocht recent een Iphone X (256GB met face recognition) en had de optie "lichte gebruikssporen" aangeklikt. De dag nadien werd het toestel al geleverd. Niet alleen kreeg ik een hoesje (dat dan nog écht mooi neutraal was) gratis bijgeleverd samen met een gratis headset. Ik bezit een iphone zonder énige gebruikssporen. Net nieuw. Beter dan dit kan je niet hebben naar service en kwaliteit toe!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL