Filtre

Zeer goed.

Ik heb deze telefoon besteld en een dag later ontvangen. Dit was zeer fijn. De telefoon is 100% intact en ziet er goed uit.

Uitstekend!

Telefoon kwam netjes verpakt bij mij thuis. Alles werkt naar behoren. Erg blij mee!

Goede kwaliteit en erg goedkoop

Gewoon top

Prijs-kwaliteit TOP! Snelle en goede levering! iPhone 8 als gloednieuw ontvangen!

Prima deal voor iPhone XS

prima Iphone XS, categorie 'nieuw'. Zag er i.d.d. nog helemaal gaaf uit, batterijconditie wel 96% maar ja het is niet echt nieuw natuurlijk. Goede waar voor geld.

Correcte behandeling van de aankoop en snel.

Goedkoopje

Net nieuwe iPhone X besteld en ziet er super uit!

Een iPhone X voor een leuk prijsje en ook nog een super goede telefoon. Ik hoefde ook geen oplader, oortjes , hoesje en zelfs een beschermplaatje niet zelf te halen zat er allemaal bij in. Ik heb hem binnen gekregen en zag er als nieuw uit , geen beschadigingen niks. Heel blij mee. Mijn oude telefoon viel zowat uit elkaar dus had snel een nieuwe nodig en deze was binnen een dag geleverd toppp

Heel tevreden

Snelle service, perfecte prijs/kwaliteit

Makkelijk kiezen, orderen en leveren!

Alles ging echt heel soepel en verwachtingen waargemaakt

Echt helemaal te wauw

Samen met mijn moeder heb ik de telefoon bij Mobico gekocht. Dat was best wel spannend, want ik had dit nog nooit gedaan. Mijn zussen hadden al wel een keer gedaan Het is allemaal goed gelukt en ik heb de telefoon keurig op tijd en zéér netjes ontvangen. Echt super bedankt!

Vrijdag iPhone XS besteld, maandag al geleverd. iPhone is in topconditie. Alle accessoires netjes bijgeleverd.

Perfect toestel en service

Vrijdag iPhone X besteld en maandag reeds geleverd. Toestel was zoals ik deze had verwacht.

Geen problemen gehad met de bestelling en telefoon snel binnen voor een goede prijs.

Erg fijne service, snel binnen goede kwaliteit!

Fijne site, erg overzichtelijk en gemakkelijk vergelijkbaar. Telefoon kwam in erg goede staat.

Wauwi

Wauwi ervaring....ongekend...

De telefoon was in perfecte staat. Super blij mee

I Phone ziet er als nieuw uit. Zeer tevreden

iPhone XS Max als nieuw

De telefoon liet ik vallen uit mijn broek zak, Het scherm was niet kapot maar er zat een streep in het midden van de telefoon. Mobico heeft de reparatie tot 3 keer toe niet netjes kunnen repareren. Het scherm kwam er 3 keer los op en de service was ook zeer slecht, Ik heb hun vaak gebeld en bijna elke keer minimaal een half uur in de wacht gestaan, De mailtjes duurden ook een paar dagen voordat ik daar antwoord op kreeg Dit heb ik ervaren

super snel ontvangen

fijne telefoon.

Snelle service, goede prijs

Refurbished Iphone 10 besteld en dag erop geleverd, goede kwaliteit en snelle service

Fijn dat mijn Iphone XS toch nog gemaakt wordt

Mijn Iphone XS ging binnen 2 weken stuk door een regenbui. Na wat heen en weer gebel en gemail. Toch nog te horen gekregen dat ze hem gaan maken, onder de garantie. Fijn dat ze het gaan oplossen.

Prima telefoon

Ik heb de telefoon als nieuw gekocht en hij werkt helemaal goed! Ook de snelle bezorging was erg fijn. Geen krasje of mankementen op de telefoon zelf. Super telefoon!

SUPER!

Het was makkelijk om op de website de juiste iPhone uit te zoeken. Ik koos voor lichte gebruikssporen. Zoals aangegeven kreeg ik de telefoon de volgende dag thuisbezorgd. Hij zag er top uit! Als nieuw! Ik zou de Mobico site zeker aanraden. Mocht ik in de toekomst weer een iPhone willen kopen zou ik dit zeker bij Mobico doen. Bedankt voor de uitstekende dienstverlening.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL