Filtre

Fantastische ervaring met Mobico!

Super service, gratis screen protector en berschermhoes! Ik koos voor ‘als nieuw’ en het lijkt alsof deze rechtstreeks uit de fabriek komt! Bedankt!

super tevreden

zeer tevreden met mijn aankoop. De dag nadien al geleverd en volledig in orde zoals op de site vermeld. Met alle accessoires. Super service tegen een zeer scherpe prijs!

Goeie aankoop en vlotte levering

iPhone X aangekocht. Kleine beschadiging aan zijkant, bijna niet zichtbaar. Dus zeker goed. Zondag besteld en dinsdagmiddag geleverd. Ik zou het zeker aanraden bij vrienden.

Mijn telefoon spacet hem helemaal

Touchscreen is denk ik stuk

Batterij gaat rap plat..

Het glas ziet er goed uit. Maar batterij gaat rap plat

Goed product tegen mooie prijs

Refurbished iPhone X besteld, netjes op tijd ontvangen met vele extra’s. Nergens goedkoper gezien! Telefoon ziet er als nieuw uit, erg blij mee!

Super goed

Gisteren besteld in de namiddag en de volgende dag in de ochtend al in huis super goede service dus. De doos was mooi en de Iphone was zeer goed verpakt. Top dat de screenprotector al aangebracht is!

Heel tevreden

Heel snelle levering. 2,5 jaar geleden ook Iphone 7 gekocht via Mobico en heel tevreden van geweest (tot ik hem liet vallen en ik niets meer kon lezen op mijn scherm ;-)) Ook van deze aankoop (iphone XR) heel tevreden. Niks op aan te merken.

niets negatiefs op aan te merken

Bestelde de gsm de maandagavond en de dinsdagmiddag was hij al thuis geleverd in perfecte staat. Had de gsm 'licht beschadigd besteld', maar zag er als nieuw uit. Beste prijs die ik kon vinden. Zeker aan te raden!

Keurig geregeld

Refurbished Iphone XR kwam netjes volgens afspraak, en in keurige staat aan. Dochterlief is super tevreden!

Goeie service

Veel keus, goeie service, snelle levering

Aanrader!

Iphone xs besteld (als nieuw) Snelle levering en zoals verwacht Als extra nog een hoesje en screenprotector Kado!

Geweldig!

Super super! Prima staat, snelle levering, zo goed als nieuw. Ik ben fan!!

Goed service, na 1 dag al in huis. Goede prijs kwaliteit

toplevering

Snel ontvangen zoals beloofd. Mijn zoontje is heel blij met de blauwe kleur van zijn IPhone xr maakt ook heel mooie foto's

Schitterend

Zocht voor dochter Iphone x, bekeek enkele websites en kwam bij jullie terecht eerlijke prijzen verstaanbare website en snel beslist ,smiddags besteld en daags nadien geleverd in België, dus goede prijzen en snel geleverd.*****

Goede prijs en redelijke kwaliteit

Ik vind redelijke prijs en kwaliteit

Helemaal conform verwachting

De telefoon is zo goed als nieuw gekocht maar zag er echt helemaal nieuw uit. Werkt uitstekend! Bestelling en levering ging ook erg snel.

matig

Geen originele apple oplader bijgeleverd, maar een goedkope oplader. Volgens klantenservice is dat altijd, omdat zij geen originele apple reseller zijn. Hadden ze dit toch duidelijker op de site moeten zetten. Daarnaast was ook de "gratis" screenprotector beschadigd bij ontvangst. Voor ons dus de laaste keer Mobico

Prachtige iPhone..., ziet er uit als nieuw!

Voor het eerst een iPhone, dus ik ben alle mogelijkheden nog aan het ontdekken. Alleen jammer, dat de beloofde GRATIS glass screenprotector en het siliconen beschermhoesje ter waarde van € 29,95 niet bijgeleverd zijn. Het zou alsnog geleverd worden..., ik wacht het af.

Mobico

Wauw! Ik heb de refurbished iphone 8 ‘nieuw’ Wat ben ik er blij en tevreden mee. Hij zit er tip, top uit. Alles werkt super. + nog eens een gratis hoesje en beschermglas erbij gekregen. Echt wauw! Hier bestel ik zeker nog! De levertijd was ook echt super, de dag erna, had ik hem al. Ik kan geen enkel minpuntje opnoemen. Ik kan alleen maar zeggen, ‘wauw wat een site’ echt chapeau, voor de service. En voor jullie werk. Ik zal dan ook zeker mijn familie, vrienden, kennissen,... inlichten over hoe goed ze zijn van bij jullie. Ik raad het IEDEREEN aan.

Goed en snel.

Ik had mijn bestelling snel in huis. De telefoon zag er als nieuw uit en is heel fijn. Wat wel jammer is is dat de oortjes die er bij zaten het niet deden. Verder ben ik zeer tevreden!

Tevreden!

Snel geleverd (ook al woon ik in België!), telefoon in orde en kreeg er een gratis hoesje en screenprotector bij! Ik ben tevreden.

Snel en beter dan verwacht!

Geweldig snel geleverd, mijn nieuwe iPhone XS in de staat 'zo goed als nieuw'. Maar hij is niet zo goed als nieuw, hij is gewoon nieuw! Oké, de conditie van de batterij is niet meer 100%, maar veel scheelt het niet. Ga ik zeker in de toekomst vaker een telefoon bestellen.

vlotte levering, perfect toestel! zeer tevreden!

refurbished IPhone voor dochter gekocht, zeer correcte prijs, duidelijke webshop en heel vlotte afhandeling!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL