Filtre

Prima afhandeling

Duidelijke uitleg van de diverse modellen en uitvoeringen. Vlotte afhandeling en bezorging. Top!

Snel en goed

IPhone 8 besteld was binnen 2 dagen geleverd en het toestel werkt uitstekend

Lange leve refurbished

Prijs/kwaliteit top gisterenavond besteld, vandaag ontvangen idem dito top

Wij hebben de i phone x aangeschaft als cado voor kerst voor onze oudste dochter telefoon vandaag ontvangen en zeer netjes en perfect

In april een telefoon besteld in nw staat. 2 weken geleden deed de zaklamp en camera niet meer, contact opgenomen en keurig behandeld. Telefoon opgestuurd en ze konden het probleem niet vinden en dus een ander exemplaar opgestuurd ook weer in nieuw staat. Keurig netjes dus voor mij een dikke 10 voor dit bedrijf.

Snelle levering, uitmuntende kwaliteit

Top service, snelle levering en nieuwe telefoon voor weinig geld! De telefoon is helemaal kraamvrouw! Had de iPhone XS Max als nieuwe besteld maar er is geen krasje te spotten

Kapotte iphone 8 geleverd en slecht klantenservice !!

Nu ruim een week bezig om na ontvangst kapotte iphone 8 gecrediteerd te krijgen . Dit terwijl het een cadeau voor een kind was bedoeld....

Niet zo tevreden

Ik heb een toestel gekocht onder de voorwaarden "nieuw", maar de batterijcapaciteit is amper 85%!!! :-( Dit geeft een enorme deuk in mijn vertrouwen in Mobico!!!!

Nog beter dan verwacht!

Een paar dagen geleden ging mijn telefoon stuk. Via Mobico heb ik een refurbished iPhone 8 met "zichtbare gebruikssporen" besteld. De telefoon was de volgende dag al binnen, helemaal keurig verpakt in een doosje met alle accessoires erbij - oplader, pinnetje om de simkaart er in te kunnen doen, oortjes, gratis hoesje en schermbeschermer. De schermbeschermer was er al opgeplakt - heel netjes gedaan en heel handig, is altijd een vervelend karweitje om zelf te doen. De telefoon zelf ziet er heel goed uit, bijna als nieuw, en doet het fantastisch. Bedankt, Mobico! Zeker een aanrader!

Een uitstekende deal!

Vergeleken met andere websites is dit echt een koopje! Meteen de volgende dag in huis zonder verzendkosten. Inclusief apple oortjes, een screenprotector, oplader. Ontzettend fijn!

Snelle levering, goed product.

Ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon! Lang getwijfeld, maar ben toch blij dat ik bij Mobico gekocht heb. Telefoon is in perfecte staat en werd bovendien snel geleverd.

Snel geleverd, juiste telefoon voor goede prijs

Werk zelf bij post.nl afhaallocatie en zie regelmatig deze naam voorbij komen. Nu ik zelf een refurbished telefoon wilde kwam ik meteen op de naam Mobico...binnen 24 uur kwam dit pakketje aan en het ziet er top uit!! Nu nog in gebruik gaan nemen, maar dat komt vast ook goed...

Refurbished IPhone 8 gekocht, ziet eruit als nieuw en werkt perfect :)

Supper

Mooie iPhone precies nieuw en snelle levering top

Snelle levering goede service

Z.g.a.n iPhone 8 besteld, ziet er uit als nieuw! Goede snelle levering en daardoor snel in gebruik kunnen nemen.

Duidelijke website, snel en veilig betaald. En de volgende dag al binnen! Bedankt voor de snelle levering.

Super levering

Mooi toestel en correct geleverd den zeer tevreden

Snel geleverd Gsm perfect in orde

Snelle levering en fijn toestel

Mijn telefoon was snel besteld en verzonden. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering. Toestel kwam met accessoires, hoesje en schermfolie aan, heel netjes. Apparaat werkt super, tot nu geen mankementen ontdekt. Hoop er lang plezier van te hebben.

Iphone 8 besteld in de staat "zo goed als nieuw" alleen op 2 hoeken zat een beetje beschadiging verder hellemaal niks!! Er stond zelfs dat de levertijd 2 tot 5 werkdagen was en ik had heb DE VOLGENDE Dag al in huis. Als ik weer een iPhone bestel dan doe ik dat zeker bij Mobico!

Snelle levering mooi toestel

Heb rond 8 uur een telefoon besteld en is de volgende dag 1 uur binnengekomen

Prima telefoon gelevert

Telefoon helemaal in nieuwstaat ontvangen.

Zeer snelle levering, en top uitziende telefoon

Ondanks de melding.... leverbaar in 5-8 dagen was de telefoon er al de volgende dag Geen zichtbare gebruiksporen, zoals ook besteld Okidoki levering

Heel fijn

Mijn telefoon werd heel netjes afgeleverd. Hij zat goed verpakt waardoor het me een veilig gevoel gaf! Ik ben er evht super blij mee. Hij ziet er netjes uit en doet het hartstikke goed!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL