Filtre

Actie van mij geeft super snelle reactie van jullie!

Duidelijke weergave van wat je kunt verwachten. Supersnelle reactie die omgezet wordt in daden! Fantastisch, ga zo door!!

Top ervaring

Zondag de iphone X besteld bij Mobico, dinsdag werd deze in goede staat ontvangen. Wat een prachtige phone vandaag alles geïnstalleerd en hij doet het prima, ik ben erg blij met deze nieuwe iphone had een iphone 6 en ga nu over op de X. Hij is werkelijk niet van nieuw te onderscheiden, top bedrijf.

Alles ging goed

Ik heb bij Mobico een refurbished telefoon gekocht, alles ging helemaal goed, hij lag binnen 2 dagen op de mat en de telefoon is zo goed als nieuw, als er niet bij had gestaan dat hij refurbished was had ik dit ook niet geweten, de batterij conditie is zelfs nog 100%.

Snelle service, goede kwaliteit

Ik had een nieuwe i phone besteld en gekregen. We zijn heel tevreden.

Iphone X "als nieuw" besteld, volgende dag al binnen. Perfecte conditie en alles erbij wat erbij hoort.

Goede telefoon

Goeie kwaliteit en een goede prijs. Heel erg blij mee

SERVICE EN KWALITEIT DIKKE TROEP

Heb een iphone x gekocht staat: lichte gebruiksporen. Na 2 dagen krijgt de telefoon een klein stootje, en meteen is mijn hele beeldscherm kapot en ik kan er niks meer mee. Ben toen naar een apple winkel geweest waar ze hebben gekeken naar de schade. Ze zeiden dat het niet mijn schuld was dat mijn beeldscherm nu al kapot was maar dat het kwam door de slechte kwaliteit beeldscherm die er in zat. Blijkbaar stoppen ze neppe **** apple beeldschermen in hun iphones en waarschijnlijk niet eens een OLED beeldscherm maar gewoon goedkope LCD. Met deze informatie Mobico opgebeld en geconfronteerd met het feit dat ze mij een ondeugdelijk apparaat hebben geleverd, met neppe onderdelen en niet eens een OLED scherm terwijl er wel op hun website staat dat dat er in zit. Vervolgens krijg ik geen enkele vorm van meedenken om medeleven. Blijkbaar is het allemaal mijn eigen schuld. Ik kan hem opsturen voor reparatie maar ben dan waarschijnlijk wel een paar honderd euro kwijt. Na alle slechte recensies vertrouw ik het niet om mijn apparaat op te sturen want de kans is groot dat ik hem niet een meer terug krijg. Dus maar zelf ergens laten repareren. Denk je een goed apparaat te kopen voor 399 euro is het na 2 dagen kapot en mag ik het laten repareren voor 200 euro, waardoor ook nog eens mijn 2 jaar garantie bij mobico kwijt is. Hahah geweldig vervolgens wordt ik ook nog gevraagd om deze reactie aan te passen of te verwijderen! Dacht het niet! Niks kopen hier want je wordt opgelicht! Graag gedaan.

Goed werkend toestel

De telefoon werkt perfect en de batterijconditie is 93%, waar ik positief over verrast was.

De iphone ziet er helemaal als nieuw uit en werd supersnel geleverd. Helemaal geweldig dit.

Geweldige service & snelle levering, Toppie!

Wij zijn een gezin bestaande uit 5 personen, en hebben alle dezelfde interesses, namelijk een mooie en goedwerkende IPhone. Voor ieder wat wilsss...., van nieuwe tot gebruikt, maar alle in perfecte staat! In het verleden hebben we wel eens een 'retourtje' moeten doen, maar ook dit werd vlot & perfect opgelost. Wij zijn blij met MOBICO...

Zeer snel en correct

Het zoeken naar een nieuwe Iphone op de Mobico website was erg gemakkelijk en duidelijk. De levering was zeer snel en goed.

geweldig

Hij doet het super goed ik ben er super blij mee

Supersnel en helemaal als nieuw!

Direct geleverd, precies zoals omschreven. Zo goed als nieuw. Erg blij mee.

Goede telefoon tijdig geleverd

De iphone Xr zag er echt als nieuw uit en werd keurig op tijd geleverd. Ik koop bijna altijd refurbished iphones en telkens een goede ervaring met Mobico.

Zeer tevreden, snel en netjes geleverd. Telefoon werkt goed en ziet uit als nieuw.

Heel makkelijke bestelsite, razendsnel geleverd, en het "zo goed als nieuw" toestel mag die naam met recht dragen!

Bestel hier al jaren mijn mobielen hellemaal top

Super makkelijk te bestellen niet duur en zeer goede kwaliteit echt hellemaal top

Super service

Ik heb een iPhone voor mijn dochter besteld. De dag erna had ik hem al en in een zeer goede staat. Mijn dochter tevreden.... ik ook tevreden

Bestellen, betalen en voor je het weet ben je weer op de digitale snelweg

Goede sevice en snelle afhandeling

Iphone Xr als nieuw, super

I Phone xr besteld. Snel geleverd en ziet er super mooi uit. Niet te onderscheiden van nieuw. Leuk erbij zijn de gratis oortjes, oplader, screenprotector en hoesje.

Super teveden!

Prachtige IPhone XS ontvangen, ziet eruit als nieuw en werkt als een droom.

refurbished iphone aangekocht via Mobico inmiddels voor de tweede keer, en ook nu weer, zeer tevreden.

ik heb maar een woord: top

ik had geen zin om nog een keer het geld van een nieuwe te kopen dus ik heb een licht gebruikte

Fabuleus! Op tijd en echt als nieuw!

Snelle levering. Super toestel dat er als nieuw uitziet en probleemloos werkt. En dan ook nog een beschermlaag en hoesje bij de prijs inbegrepen. Ik zeg: 'doen'

Supersnelle service! Toestel is in geweldige staat

Supersnelle service van Mobico, binnen de dag had ik mijn iphone ontvangen. Ook de betaling verliep vlekkeloos. Ik had een toestel met status 'Als nieuw' besteld maar zie geen enkel gebruiksspoor. Ik raad deze winkel ten zeerste aan & heb reeds 2 collega's naar Mobico doorverwezen omdat zij ook op zoek waren naar een betaalbaar Apple toestel maar toch ook graag topkwaliteit wouden hebben :) Grote aanrader!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL