Filtre

Perfecte service

Besteld en volgende dag geleverd. Toestel nu 2 dagen in mijn bezit en ziet er als nieuw uit maw een tevreden klant.

Tevreden met mijn aankoop

Mijn bestelling werd netjes geleverd volgens de aangegeven levertijd. Alles was netjes verpakt. Alles wat beschreven staat op de website, zat daadwerkelijk in de doos. Ik heb mijn iPhone nu in gebruik en ik ben er erg blij mee!

super !!

Reeds mijn 4de toestel. Supersnel geleverd in België !!

Niets op aan te merken!

'S avonds besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd! Ik bestelde de versie met lichte gebruikssporen en hij ziet er echt uit als nieuw. Dit is de derde gsm dat ik van deze website bestel en altijd al super tevreden! Grote aanrader!

Onbekend, maar tot nu toe bemind

Ik kende Mobico nog helemaal niet tot we voor een telefoon voor mijn dochter gingen kijken. Bij Mobico ging alles prima van bestellen tot ontvangen! Uitstekend!

1..2..3 en mijn dochter had haar nieuwe telefoon!

Vriendelijk klanten service, makkelijk bereikbaar en goede informatie. Telefoon was binnen 24 uren binnen en het voldoet aan de bestelling eisen. Mobico Prijs was de laagste na vergelijking met veel andere refurbished sites.

Levering van goed product binnen de beloofde levertermijn

Ik heb een nieuwe iPhone 8 besteld. Levertermijn was 2-5 dagen en 2 dagen later was het toestel binnen. Uiterlijk als nieuw, 100% batterijconditie. Er zullen vast wel onderdelen vervangen zijn om het toestel weer in nieuwstaat te krijgen, maar ik denk dat de aankoop van een refurbished toestel dat al wat ouder is, een goede zaak voor het milieu is. Ik ben tevreden over Mobico.

Aankoop IPhone XS Max

We kochten de gsm enkele dagen geleverd. Het werd zeer netjes verpakt, de gsm zag er als nieuw uit. De gratis bijgeleverde screenprotector en hoesje is natuurlijk een leuke extra. De gsm werkt super, geen enkele opmerking.

Snel en uitstekende kwaliteit

Supersnel en zoals beloofd

Niets op aan te merken. De levering was snel, het toestel zoals beschreven. Accessoires inbegrepen en de screen protecter was al perfect aangebracht dus dit moest ik zelf niet meer doen. Aan te rande.

Mobico uitstekende service

Bij mobico is het niet haast en spoed is zelden goed, maar koop vandaag en wordt wakker met een nieuwe iPhone

Snel en goed!

De volgende dag in huis. De telefoon was goed verpakt, er zouden gebruikssporen op kunnen staan. Ik heb er geen gevonden! Super!

Super online winkel

Zeer snelle en correcte levering gekozen iphone tip top in orde en de goedkoopste want heb 2 dagen gezocht naar de goedkoopste en dit is Mobico

Super snelle levering

Wederom een zeer goede ervaring

Goed en acuraat geleverd

Supersnel besteld en geleverd

Werkt prima en snel geleverd!

In perfecte staat!

Aanrader!

Ik kocht de Iphone 8 64GB silver met als omschrijving "nieuw". Na 1 werkdag al in huis. Kreeg er gratis een goed hoesje en screenprotector bij. Ook een heel mooie prijs in vergelijking met andere sites en geen enkele beschadiging te zien aan de Iphone.

Ik ben hier super blij mee. Het scheelde me echt heel veel geld en deze telefoon werkt gewoon hartstikke goed. Ik raad mobico sowieso aan! Ik kocht de Iphone xr zwart 128gb met lichte gebruiksporen en ze zijn ook echt licht! Alleen een paar krasjes aan de rand en voor de rest niks. Bedankt voor jullie goede service!

Goede hulp en snelle levering, top.

Telefonisch goed bereikbaar, snelle levering en toestel top in orde. Nog niet aangezet, maar ga ervan uit dat dat ook dik jn orde is.

Helemaal conform afspraak en verwachting

Ik heb een refurbished Iphone8 besteld - ik kan iedereen aanraden op dat op deze manier te doen. Telefoon zag er uit als nieuw, alles er keurig bij en op tijd. In twee woorden - helemaal Top!

Snelle levering en gsm ziet top uit en werkt super.

Levering dag nadien. Alles netjes verpakt. Gsm als nieuw. Top

Goede prijs voor een geweldige gsm!

Ik had mijn iPhone (die er echt top uit ziet) binnen de twee dagen! En met twee jaar garantie zit je helemaal goed!

Goedkope nieuwe iPhone X, ontzettend blij mee!

Ik kon geen goedkopere nieuwe iPhone vinden dan bij Mobico. De iPhone is gewoon niet en er zat zelfs een hoesje en screenprotector bij, echt ideaal!

Prima telefoon en snel geleverd

Super snel geleverd, had de IPhone X besteld “zo goed als nieuw”. En idd is deze als nieuw!

Top, snelle levering

De telefoon was in top staat, snelle levering ook!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL