Filtre

Zeer goede telefoon, snelle en goede levering.

Ik ben zeer tevreden. Ondanks dat de levertijd 2-5 werkdagen zou zijn, was mijn telefoon er binnen 1 dag. Ik had geen factuur met BTW ontvangen, maar 1 mailtje gestuurd en ik had de juiste factuur heel snel binnen. Ik zou Mobico zeker aanraden!!

Beste refurbished website!

Ik zal Mobico aan aan iedereen aanraden die een refurbished apparaat zoekt! Ze zijn naar mijn weten de goedkoopste in de refurbished markt, en ook in kwaliteit! Ik heb een iphone x besteld onder ‘lichte gebruikssporen’, ik ben er meer dan tevreden mee aangezien die er gloednieuw uitziet! Ik hoop dan ook dat iedereen die een refurbished apparaat zoekt: voor Mobico kiest! Hier zul je geen spijt van krijgen!!!

Goed!

De telefoon had ik op een zondag besteld en kwam dinsdag aan (PostNL leverde niet op maandag) dus dat was hartstikke fijn! Telefoon was helemaal in orde, ik had een iPhone XS besteld met lichte schade en er was nauwelijks iets te zien! Helaas beta batterij wel op 84% Voor de rest doet ie het perfect!!

Meest complete levering voor de laagste prijs

Na enig zoeken blijkt Mobico de meest complete aanbieding voor een IPhone te hebben voor ook nog eens de laagste prijs. De bestelling ging gemakkelijk en de levering snel. Prima telefoon voor een lage prijs. Klein minpuntje de batterij van de telefoon was leeg en moest eerst opgeladen worden.

Uitmuntende koopervaring

Via Mobico een iPhone X gekocht. Vrijdagmiddag gekocht en zaterdag voor 12:00 uur in huis.. Toestel werd geleverd in top conditie. Bedankt..

Super blij!

Ben ontzettend blij met me telefoon!

Het is zoals het moet, alles top

Mooie iPhone zonder zichtbare schade en met beschermhoes. Alles werkt perfect en geleverd de dag na bestelling.

Geweldige service!

Hallo Allemaal, Zondag 2 iphones 10 besteld en vandaag 10-11-2020 ontvangen in de ochtend. Gratis twee glazen screenprotectors en 2 hoesjes ter waarde van €59,90 euro en 2 jaar garantie. Ik kan Mobico aan iedereen aanbevelen. Groetjes, Robby

Super goed!

Toen ik op deze site terechtkwam, heb ik niet lang getwijfeld en meteen besteld. Hij was super snel binnen en hij is helemaal mooi.

Ik heb een mooie IPhone 8 gekocht, die er prima uitziet en voor een alleszins redelijke prijs. De levering was keurig zoals was aangegeven.

Gister avond besteld en kon hem vandaag al ophalen bij het ophaalpunt die ik zelf had uitgekozen. Deze iphone 8 is prachtig zonder gebruikssporen!

Top zaak!

Mijn nieuwe iPhone 8 kwam in zeer nette staat thuis geleverd en zat in een mooi nieuw doosje. Geen beschadiging te herkennen en alles was compleet. Ook kreeg ik er nog een mooi hoesje bij en heb ik er ook een nieuwe oplaadkabel extra bij besteld voor een degelijke prijs. Ik ben er super blij en zal jullie zeker aanbevelen!

Iphone x snel en goed ontvangen

Iphone x besteld in licht gebruikte conditie, kwam volgende dag al aan en had maar 2 krasjes op de rand. Zeer tevreden over mijn bestelling nergens anders vind je een goedkopere iphone x.

Snel en goed

Nieuwe iPhone XR. Snelle levering. Heldere communicatie. Geven wat ze beloven.

Super ! zeer correct en snel geleverd

Door een noodsituatie heel snel een nieuwe telefoon nodig dit werd een iPhone 8 s’middags besteld bij mobico en de volgende ochtend vroeg was hij al in huis!! Heel erg blij mee.

In 1 woord TOP

IK heb de SE 2020 Nieuw besteld op Vrijdagavond 22:30 en had hem Zaterdagmiddag voor 13:30 alles werd netjes per mail op de hoogte gehouden ( waar maak je dat nog mee ) en kon hem om half 2 afhalen wat ik ook aangegeven had . Super service echt een aanrader. Vgr Mart Den Haan Hillegom

Echt topp

Ik had me telefoon besteld goeie prijs had hem al de volgende dag binnen en de telefoon werkt perfect

GEWELDIG!

Super snelle en goede levering! Handige site en goede informatie! Te gek

Ik heb een iphone xr gekocht voor maar 480 euro. En het is zo goed als nieuw

Supergoed!

Deze iphone is supermooi aangekomen en netjes verpakt, hij kwam op tijd en je kon alle stappen volgen met track en trace, superhandig! Ik zou zo nog een keer een telefoon hier bestellen!

Correcte en snelle levering

Bestelde een iphone xr als nieuw en kreeg hem op het geplande moment thuis geleverd. De gsm is in perfecte staat en de batterij heeft 100% capaciteit Zeer tevreden!

Telefoon ziet er uit alsof die nieuw is gekocht, heel blij mee.

In 1 woord klasse

Prachtig toestel 94% batterij. Geen 1 krasje

Goede prijs, komt met hoesje en screen protector al op je telefoon. Het is een echt goede site!

Vrijdagavond besteld zaterdagmiddag in huis iPhone ziet er zeer goed uit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL