Filtre

Beter had ik niet kunnen wensen

Ik heb dus gekozen voor een zeer gebruikt en ze zeiden dat er wat krasjes op het scherm waren dat was helemaal niet zo alleen op de achterkant zatten een paar kleine krasjes en alles werkte en ze geven een extra bescherm laagje en hoesje mee of te wel waarde voor je prijs.

geweldig

ik heb op een feestdag de iphone besteld en 2 dagen later was die er al. super toestel zo goed als nieuw zeer tevreden

Goed betrouwbaar en snel geleverd

ik vind het een betrouwbare verkoper en mijn volgende bestelling is weer bij mobico. en de gratis scherm en hoesje vind ik heel positief

Veel beter dan verwacht!

Ik wou graag een nieuwe telefoon. Maar een nieuwe telefoon is tegenwoordig best duur. Ik zocht online voor een telefoon en toen kwam ik mobico tegen. Eerst verwachte ik er niet heel veel van. Want €424,00.- voor een zo goed als nieuwe Iphone X leek mij onrealistisch. Toch heb ik er een besteld en ben ik super tevreden over het product. Niet alleen kreeg ik de telefoon. Ik kreeg ook een oplader, oordoppen, hoesje en een screenprotector. Dat is pas echte klasse.

mooi goed product

Alles aan het apparaat is goed en werkt prima!

Snelle levering, goede service!

Eerste bestelde refurbished telefoon met gebruikerssporen bleek ook nog eens niet helemaal naar behoren te werken. Balen. Maar kan gebeuren, het is immers een tweedehands telefoon. Een telefoontje naar Mobico was voldoende, direct een andere besteld en de 1e bestelde telefoon opgestuurd. De tweede geleverde refurbished IPhone 8 was ook gebruikt, maar leek als nieuw! Dus zeer tevreden. De factuur van de 1e bestelde telefoon was binnen 2 dagen na opsturen (retourneren gratis) al gecrediteerd. Ook snel en netjes afgehandeld. Super nette telefoon - goede service - scherpe prijs. Belangrijk dat de service goed is; maar want je koopt immers een tweedehands telefoon.

Versteld van de kwaliteit!!

Ik heb pas een iPhone XS hier gekocht, maar wauw wat een service. Ook de prijs kwaliteit verhouden kan bijna niet beter. Zo heb je toch voor een leuk prijsje een prachtig toestel. Ik ben er alleen niet helemaal zeker van of hij waterdicht is maar daar heb ik geen moeite mee. Ik kreeg er ook gratis een hoesje en screen protector bij! Ik kan eigenlijk alleen maar aanraden om hier je telefoon te kopen als je een nieuw toestel te duur vind! Bedankt mobico!!

Eerste bestelling

Dit is mijn eerste bestelling en wat vind ik er van ?? Toen ik het pakketje opende leek het net alsof ik mijn iPhone bij de Apple store had gekocht geen krasje of deukje helemaal niks. Vervolgens kreeg ik er nog een hoesje en 2 bescherm glazen bij. Deze telefoon gaat natuurlijk wel een paar jaar mee maar de eerste volgende telefoon die ik wil kopen, koop ik zonder twijfel bij mobico!! Ik zou het zeker aan iedereen aanraden!! Ik ben zeker tevreden.

Tot nu toe goed ontvangen Zag er netjes uit. Enige nadeel was dat Ze niet hadden gezegd. Dat elastiek bij de Sim eraf moest.maar is opgelost

Uiterst betrouwbaar!

Iphone 8 besteld voor mijn dochter op zondag, nu op dinsdag al binnen! Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje aan zou komen. De telefoon was erg goed verpakt en er zat zelfs een hoesje en screenprotector bij! Uiterst handig! Vooral voor zo een kostbare bestelling zal ik altijd bij mobico bestellen!

doet wat het beloofd.

Zeer snelle levering. Ziet eruit zoals op beschrijving. Een nieuw toestel aan mooie prijs. dank

Makkelijk kiezen, snelle levering

Al een tijd deze site in de gaten gehouden, op zoek naar een scherpe deal voor een (voor mij) nieuwe iPhone en daar ben ik goed in geslaagd. Als je kiest voor een (in mijn geval) iPhone met lichte gebruikssporen, dan krijg je die ook. Paar slecht zichtbare krasjes op de zijkant, maar verder prima in orde. Betrouwbare partner, kom ik in de toekomst zeker weer terug!

Super goeie service

Echt een mobiel als nieuw voor een superleuke prijs.....zeker een aanrader!!...goede en supersnelle service smiddags besteld en binnen 24 uur in huis..wie wil dat nou niet!!

Mobico geeft een goede service.

De gebruikte Telefoon die we gekocht hebben ziet er inderdaad als nieuw uit. We hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.

Deze mensen leveren kwaliteit!

Heb een refurb. iPhone X aangeschaft. Assortiment en prijs waren goed. Ook de info over het betreffende device. Ik had een versie met 'lichte gebruikssporen" besteld maar het toestel ziet er fantastisch uit. Ook super dat ze er meteen een glasbeschermer en een hoesje meestuurden!

Doen wat ze beloven!

Op zondagavond I phone besteld staat “ nieuw” dinsdag inderdaad keurig in huis en hij is inderdaad nieuw of absoluut niet van nieuw te onderscheiden. Top!

Uitstekende service, staat van de telefoon zoals beloofd

Snelle levering van mijn iPhone 8, incl. beschermhoesje en 2 screensavers. Staat van de telefoon “zo goed als nieuw” niet van nieuw te onderscheiden. Erg tevreden.

doen wat ze beloven

Gisteren besteld vandaag ontvangen. Goed verpakt en ziet er heel goed uit. Meer dan tereden.

Zeer blij

Het werkt heel goed verder geen problemen!

snel mooi goed

Iphone X besteld, daags nadien geleverd. Geen schrammetje op te zien (nochtans 'zichtbare sporen besteld'. Netjes verpakt met zoveel opties als oortjes, oplader, Blij !!

Uiteindelijk toch opgelost

Telefoon aangeschaft die het na een paar dagen al begeeft. Bij reparatie door Mobico blijkt de telefoon waterschade te hebben gehad, wat te zien is aan de corrosie van de schroeven. De waterschade wordt in mijn schoenen geschoven en mijn garantie vervalt. Na het schrijven van een review vond heroverweging van mijn klacht plaats en werd het toestel alsnog omgeruild.

Ik heb een hele goede ervaring met mobiel!

Telefoon is helemaal nieuw en alles zit er bij wat je nodig hebt. Het wordt allemaal goed uitgelegd hoe het werkt en het is mooi en makkelijk systeem

iPhone X "Als Nieuw" besteld, en is inderdaad onbeschadigd

Mooie iPhone X ontvangen meteen 1 dag na de bestelling. De telefoon is inderdaad als nieuw, en zit in een mooi wit doosje die erg op het originele Apple doosje lijkt. Inclusief nieuwe lader, pinnetje en nieuwe oortjes. Netjes met beschermglaasje en hoesje. Al met al een mooie iPhone ontvangen die er gewoon als een splinter nieuwe telefoon uitziet. Bestelling is dus goed bevallen.

Veilig, betrouwbaar en snelle service

Ik heb al 3 telefoons besteld bij monovolume en ik ben elke keer weer super tevreden. Elke keer word de telefoon super snel geleverd en is in goede staat. Verder is de contact service ook snel en behulpzaam.

Super snel binnen

Besteld en ook meteen verzonden top service

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL