Levering goed, garantie NIET
Mobico levert keurig telefoons en ze werken goed.
Maar zoals iedereen weet van Apple blijven ze niet goed, en moeten ze geregeld terug voor reparatie van bijvoorbeeld defecte accu of homebutton.
Zo ook in mijn geval. Mijn accu en homebutton van mijn iPhone 6S stopten ongeveer na 1,5 jaar juist te functioneren. De homebutton stopte met werken en de accu ging steeds sneller leeg waarbij de telefoon geregeld zomaar uitviel. Om deze reden heb ik mijn telefoon opgestuurd naar Mobico voor garantie.
Wat ik vervolgens te horen krijg vind ik bewonderenswaardig, en niet op een goede manier. Ik kreeg namelijk te horen dat de telefoon impactschade vertoonde en dat daarom de garantie komt te vervallen.
De telefoon was letterlijk, op de accu en homebutton na, in topstaat.
Daarnaast heb ik de telefoon nooit echt laten vallen of er slecht mee omgegaan. Toch kreeg ik te horen dat zodra de telefoon schade vertoont, de garantie komt te vervallen.
Na meerdere malen uitgelegd te hebben dat de homebutton en accu gewoon gestopt zijn met goed functioneren, en dat het niet door mijn toedoen is gebeurd, kreeg ik alsnog dezelfde reactie: schade = geen garantie.
Dus mocht je denken dat je je telefoon makkelijk voor garantie op kan sturen, vergeet het maar. Die van mij was namelijk in topstaat!!
Slap excuus van Mobico en dus geen garantie, laatste keer dat ik zaken met jullie heb gedaan! Klant staat zeer duidelijk niet hoog aangesteld.