Filtre

Prima service, prima telefoon

Super blij met mijn nieuwe telefoon. Bestelllen en leveren ging moeiteloos!

Super aankoop

ik ben zeer tevreden over mijn aankoop iPhone Xs max. Over de gehele lijn van de website tot levering en kwaliteit van het toestel, helemaal top.

Vlotte levering, duidelijk en eerlijke site. TOP!!

Je krijgt een duidelijke keuze van welk product je wilt kopen en dit voldoet aan de verwachting!

Super prijs en een goede iPhone!

ik heb de IPhone XR 64gb besteld in “als nieuw”. Er zitten een paar mini krasjes op aan de zijkant maar dat zie je niet met een hoesje eromheen. om 21:30 besteld en de volgende dag om 13:00 in huis! Mijn batterijconditie is 92% (ik kan er een hele dag mee!) Super telefoon, helemaal bij! Groot compliment voor de werknemers van Mobico!

Snelle levering en een mooi toestel!

Op zondag besteld en dinsdag al binnen. Een iPhone XR zo goed als nieuw en hij zag er ook echt als nieuw uit. Een aanrader!

Snelle levering, geweldige kwaliteit

Het fijne gevoel van een nieuwe telefoon.

Mensen om mij heen waren sceptisch over refurbished telefoons zonder dat ze ervaring mee hebben. Ik vind het zonde dat er al maar nieuwe telefoons worden geproduceerd terwijl er blijkbaar een hele markt is in telefoons opknappen! Ik vergeleek websites en bij Mobico viel me op de ze voor verschillende kleur en hoeveelheid gebruiks sporen verschillende prijzen hanteren. Dat sprak me meer aan dan alle IPhone 8 voor dezelfde prijs. Bij Mobico had ik de keus van ‘zichtbaar gebruikt’ tot ‘nieuw’ met de prijs daarop aangepast. Ik koos voor ‘zo goed als nieuw’ IPhone 8 zilver, voor €279,- en de telefoon overtreft mijn verwachtingen. Kwam binnen in een doosje vergelijkbaar met die van Apple Iphone. Met daarin muziek oortjes, oplaadkabel maar ook een hoesje en screen protector, niks daarvan had ik bij besteld dus ik was blij verrast! Hij werkt tot nu toe precies zoals de keren dat ik een nieuwe IPhone binnen kreeg.

Goede service, goed product, levering snel, binnen 48 uur genieten van je nieuwe tel!

Het is dat er een zondag tussen zat... zaterdagavond besteld, maandagochtend in huis. Snel in t bezit van je nieuwe telefoon. Goede service, goed product...leuke prijzen, zeer tevreden!!!

Super tevreden

Mijn nummer 1 plek als mijn gsm het begeeft. Snel en goede kwaliteit

“Als nieuw” koos ik voor de telefoon. Ziet er idd als nieuw uit! Enige waaraan je kan zien dat hij niet nieuw is, is het batterijpercentage; 86%. Ik ben tevreden.

Als nieuw was echt als nieuw!

Fijne service, snel en prettig contact via mail. Levering was zoals beloofd in 1 dag, iPhone 11 pro was in perfecte staat, met goed hoesje en screenprotector. Aanrader voor diegenen die euro’s willen besparen op een prima iPhone!

Perfecte service

Perfecte service! Snelle levering en toestel in perfecte staat. Een echte aanrader!

Perfect zoals omschreven.

Ik twijfelde eerst een beetje of ik wel een refurbished iphone zou kopen of niet. Toch gedaan en zeker geen spijt van. Telefoon is echt top. Bedankt!

Beter dan verwacht

Ik zag op verschillende review sites dat mobico een van de betere refurbished telefoon sites was, het lijkt nu alsof ik een gloednieuwe iphone in mn handen heb

Zeer verrast door goede staat Iphone xs!

kort geleden heb ik de 'als nieuw' versie van de Iphone xs 256 GB mogen ontvangen. Het was voor mijn de eerste keer om een mobiel aan te schaffen die gereviseerd is. Het leek mij juist goed voor het milieu. Mobico kwam er voor mij het beste uit, betaalbare prijzen en een hele goede service. Ik raad dit zeker aan aan mensen die niet altijd een hele dure nieuwe telefoon willen kopen.

Toestel niet te onderscheiden van nieuw. Ook snelle leveretijd.

Zoon vind het kleur geel keicool!

Aanrader

snel geleverd

Ondanks dat het nog geen Sinterklaas was hebben mijn vrouw en ik een IPhone 8 aangeschaft zodat wij weer bij de tijd zijn Go Go Mobico nu hebben wij beide onverwacht een IPhone 8 top

Gewoon top!

Zeer nette telefoon ontvangen die niet van nieuw is te onderscheiden. Compleet met screenprotector en hoesje een top item. Gisteravond besteld en volgende dag in huis‼️Echt een aanrader

Prima, betrouwbaar en snel

Eenmaal contact met de telefonische helpdesk kon ik heel snel geholpen worden. Ondanks dat het vijf uur was, werd de bestelde telefoon de volgende dag in Zwolle geleverd. De telefoon was helemaal compleet en doet het prima. Kortom : een aanrader

Goeie kwaliteit en service snel geleverd

Ik heb een erg mooi toestel binnen gekregen met zo goed als geen gebruikssporen het werkt allemaal erg goed en was snel geleverd

Een echte aanrader!

Omdat we half dit jaar 2 mooie gave telefoons voor onze dochters hadden gekocht bij Mobico, was voor mij de keus snel gemaakt om ook een toestel voor mezelf bij Mobico te bestellen. Een ruime keus voor scherpe prijzen!! Vlot afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending. Voor ons TOP!! Ga zo door Mobico!!!

Uitmuntend

Bij jullie een Nieuwe iPhone X besteld. Woensdagochtend besteld en donderdagochtend werd je al bezorgd. Geweldig, wat een snelheid! Super! Alles wat beloofd wordt zat erbij.

Snelle en goede service en perfecte telefoons

Ik heb de afgelopen jaren al meerdere telefoons voor mezelf of de kInderen gekocht en ben erg te spreken over de snelle levering, goede telefoons en geweldige service. En twee jaar garantie op de accu, echt top!!

Iphone x als nieuw is echt als nieuw.

2x iphone X besteld. (2 dochters) Volgende dag geleverd. Lekker vlot. Op 1 zat al het beschermlaagje opgeplakt op de andere niet. Prima hoesje erbij. Conditie als nieuw was ook echt als nieuw. Kan zeker aanraden hier te bestellen. Groet Gea moeder van Sanne en Niena

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL