Filtre

Mooie aanbieding van refurbished iPhone 8 met oortjes, beschermhoesje en beschermglas. Werd snel toegestuurd (in weekend besteld, op dinsdag bezorgd zoals beloofd). Als nieuw is idd bijna nieuw (alleen paar minuscule puntjes op de zijkant te vinden), ook de batterij. Superblij mee. Nu 1,5 dag in gebruik en werkt top! Aanrader

Snelle service mooie telefoon

De telefoon is niet te onderscheiden van een nieuwe.

Erg goed

Heb een nieuwe iphone 8 Alleen wel jammer dat er geen orgineel doosje bij zit

Gekregen waar je op je zit te wachten!!

Prima ervaring, snelle levering en toestel ‘als nieuw’ is ook als nieuw!

Snel en betrouwbaar

prima website en snelle levering komen hun afspraken na! Aanrader!

Heb telefoon snel ontvangen en was in perfecte staat! Ik koos voor de optie zo goed als nieuw en hij zag er inderdaad nieuw uit, geen krasjes. Helemaal tevreden :)

Net als nieuw

De telefoon die ik heb gekregen is net als nieuw en heb er een complete lader bij gekregen plus hoesje. De telefoon werkt super goed

Nieuwe telefoon

Ik heb een nieuwe telefoon gekocht, de levering was erg snel! Bestelde hem in de avond voor 23:59 en had hem de volgende dag al in huis! Was netjes verpakt en van binnen ook! Alles zat er bij ! Ben zeer tevredenen en raad het zeker aan!

Super snelle levering

Duidelijk omschrijving van de producten. En super snelle levering!!!

Al voor de 4e keer een super telefoon

Mijn IPhone 6 was aan vervanging toe en ik heb geen moment getwijfeld om weer op de site van Mobico te kijken. En weer vond ik een goede telefoon. De volgende dag ja dik mijn telefoon al in huis. Netjes verpakt en alle benodigde accessoires aanwezig. Al 3x geen problemen gehad met mijn telefoon en ook dit keer werkt het perfect. Bedankt weer Mobico, tot de volgende keer

SUPER BLIJ

Mijn zoon heeft van zijn bijbaantje eindelijk een IPhone X kunnen kopen. Hij is super blij met zijn IPhone X. perfect

Verrassend goed

Op zoek naar een refurbished iPhone? Kijk niet verder maar bestel er een bij Mobico. Ik wilde een nieuwe telefoon en kwam uit bij Mobico, naast een goede prijs werd de iPhone ook nog eens snel geleverd binnen 1 dag! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe iPhone 8 red. Hij ziet er uit als nieuw, nergens op de telefoon zijn er gebruikerssporen te zien. En ik kreeg er ook nog eens een goed gratis hoesje en een gratis screen protector bij. Die laatste was zelfs al bevestigd op de iPhone zodat je niet zelf hoeft te klungelen. Top service! Ik kan het iedereen aanraden hier te bestellen!!

Kwaliteit producten en goede service

Mooie kwaliteit en duidelijk beschreven op de website. Veel sneller geleverd dan verwacht.

Betrouwbaar en goed geregeld

Ik had mijn bestelling binnen twee dagen binnen en kon ook goed zien wanneer mijn bestelling aankwam. Erg blij met mijn aankoop! De site was goed te overzien en ik kon makkelijk en veilig betalen. Kreeg ook meteen mijn factuurbedrag in mijn mail binnen.

Supersnelle en correcte levering

Super snelle levering

Niet alleen een hele snelle levering van een goed uitziende IPhone XR, maar ook goed een goeie prijs. Mooie actie, inclusief hoesje en beschermglas! Na telefonisch contact, kreeg ik de bevestiging dat er op de accu 2 jaar garantie zit. En als er onverhoopt toch iets mis zou zijn met de accu, dan zal deze kosteloos vervangen worden. Dát noem ik nog eens service!! Ik beveel Mobico dus van harte aan!

Prima levering

Wat goeeed

Ik heb een ‘nieuwe’ telefoon gekocht bij mobico. Voor 23:59 gekocht volgende dag in huis. Ziet er uit als nieuw. Wel was de prijs gedaald van de telefoon nadat ik hem kocht (met tien euro maar) maar dat vond ik wel wat vreemd.

Top product voor een prima prijs!

We hadden de telefoon snel in huis. Mijn dochter is er superblij mee. De telefoon zag er prima uit en doet het ook heel goed.

Helder en eerlijk

Prima online geholpen. Uiterst vriendelijk. Komt afspraken na

Snelle levering. Prima toestel; happy daughter

Snelle levering. Prima toestel; happy daughter

Super!!

Heel tevreden over de aankoop. Snelle en goeie service. Telefoon in perfect staat samen met hoesje en beschermglas. En goed voor het milieu. Wat wil een mens nog meer!!

Beste aankoop van me leven

Ik heb de iphone 8 plus gehaald van mobico het Is een van de beste aankopen die ik ooit heb gemaakt alles is perfect aan de telefoon accu werkt ook perfect en er zijn geen krasjes om barsten het is alsof hij gloed nieuw is ik kreeg er zelf een gratis screen protector en hoesje erbij ter waarde van 24 euro beter kan het niet! De bezorg tijd was maar 2 dagen en dat is uitstekend voor in tijden zoals nu

Zeer goede service

Zeer goede service, Iphone tijdig geleverd.

Klopt als een bus

Online gezocht naar een IPhone X Mobico kwam in de vergelijking als voordeligste naar voren. Niet eerder iets besteld bij Mobico. De IPhone X zou in nieuwstaat zijn. En dat klopt geen krasje te ontdekken. Zeer snel verzonden een dag na de bestelling alles ontvangen. Super!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL