Filtre

Overzichtelijke site, telefoon echt net alsof ik hem nieuw heb gekocht!

Zeer goed en tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering. Ik ben erg tevreden over de staat waarin de iphone x geleverd is

Tevreden, snelle levering,

Ik ben tevreden over de goede service van Mibico en snelle levering, Alles netjes ontvangen zoals overeengekomen. Zeker een aanrader.

Goede iphone, top service!

Goede iphone, top service!

De service en het product waren helemaal volgens verwachting!

Aanrader, Iphone x besteld conditie niew. Gekregen wat ik besteld heb Zondag besteld dinsdag geleverd Helemaal tevreden

Écht fantastisch!!

Besteld op maandag en dinsdag al bezoegd. Iphone 8 256gb ziet echt súper uit, compleet geleverd in doos met oplader, cover er al op en schermbeschermer er ook al op. Ook nieuwe oordopjes erbij. We zijn echt mega blij met deze aankoop en bestellen voortaal álles via Mobico!

Waar voor je geld!

De dag nadien id bus. Gsm met lichte gebruikssporen is toch zo goed als nieuw!

Zalig

Had eerst via bol besteld en even veel betaald voor 64gb als hier voor 256gb iphone x Maandagavond besteld en dinsdagavond al in huis!! Extreem goede website, zeker aanrader!

Geweldig!

Heel snelle levering! Prima in orde!

Alles is gegaaN zoals het hoort en vrij snel

Super snel geregeld en geleverd

Mooi en heel snel geregeld. Binnen 1 dag geleverd.

Zeer snelle verzending, product prima zoals beschreven. Betere staat dan verwacht zelfs!

Telefoon is net als nieuw, geen enkele gebruiksporen.

Telefoon keurig optijd ontvangen. Nergens schade te zien. Heb de iPhone XS besteld als nieuw en ben zeer tevreden. Enigste puntje is dat de batterij niet nieuw is. Hij is 85% I.p.v bijna 100%. Hier baal ik van, want dat betekend dat de mobiel niet als nieuw is.

Hele nette en vlotte service!

Telefoon op vrijdag avond besteld, was zaterdag om 11.45 bezorgd! Heb al verschillende telefoons gekocht bij deze site elke keer weer zeer tevreden over de afhandeling.

Keurig en snelle levering van mijn I phone. Alle beloftes zijn na gekomen.

Snel bezorgt en goed verpakt

De bezorging was snel en het pakketje was helemaal compleet. Mobico is zeker aan te raden.

goed!

Heb iphone x besteld, werkt erg goed met goede accu. topding!

Mijn dochter is er heel blij mee

De Iphone XR 1 week geleden in de avond besteld en de volgende in de ochtend al in huis. Hij ziet er goed uit en doet het ook goed. Mijn dochter is er heel blij mee. Fijn dat er meteen een Siliconen hoesje en een glazen screenprotector erbij zat. zodat hij meteen beschermd was want natuurlijk werd hij meteen in gebruik genomen.

MESSY COMPANY

This is really the worst experience I have ever had in years. You really have no appreciation for your clients!! How come you deliver an Iphone and don't inform or provide any tracking link? Because of your lack of organisation I'm going to travel to Amsterdam (I'm currently living in Nijmegen) just to see if my phone is delivered at my old job. With the risk of the phone not even being there anymore, because I have no clue who accepted the package. This is just terrible customer service..

• Would you recommend us? No

snelle levering, netjes geleverd

was erg snel binnen, wel is helaas de accu sneller leeg dan gehoopt...

Prima aankoop

Ik ben blij en zeer tevreden met mijn nieuwe iPhone XS Max. Ik heb speciaal voor dit grote toestel gekozen om mijn e-mails e.d. weer te kunnen lezen. Kortom, een echte aanrader voor mensen met minder goede ogen.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Ik ben zeer ontevreden over de dienstverlening, services en garantieregeling van dit bedrijf. Iphone 7 aangeschaft zo goed als nieuw, na fikse regenbui (IPhone zat in jas) was IPhone defect. Na opsturen 4 wk moeten wachten voor antwoord, geen garantie maar flinke reparatiekosten. Mobico is niet bereikbaar, reacties duurt veel langer dan aangegeven staat op site.

3 weken later nog geen telefoon en geen juiste informatie

31 Augustus een bestelling geplaatst met 2-5 dagen levertijd. Daarna niks verzonden. Telefonisch nooit te bereiken en op mail wordt laat gereageerd. Info gehad dat de telefoon verzonden zou worden incl Track en Trace, maar pakket niet bij post aangeleverd. Weer mails verzonden maar geen reactie en geen telefoon. Veel goede recensies, maar waarom heb ik mijn bestelling nog steeds niet!!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL