Filtre

Zeer goeie service!

Mijn telefoon was kapot gevallen. Ik had dus snel een nieuwe nodig. Toen kwam ik mobico tegen en heb ik gelijk besteld ! De extra bescherming die je erbij kreeg en de garantie waren mooi mee genomen. Ook nog goed voor het milieu ! Als ik ooit weer een nieuwe telefoon wil, bestel ik hier zeker weer!

Super nette en snelle service

De site is overzichtelijk, netjes, helpt je er goed doorheen, gaat netjes met de privacy om en werd op de goede dag afgeleverd. Keurig om legitimatie gevraagd en was netjes en beschermd verpakt. Dank dank dank!

Alles is perfect

Gloed nieuwe telefoon gekocht voor weinig geld en ben er super blij. De Iphone is in een perfecte conditie, ik kreeg er alles bij (hoesje, oplader, oordopjes etc) en hij was er de volgende dag al. Ik ga zeker nog een keer hier iets bestellen!

Geweldig!

Via een andere site had ik een iphone x "als nieuw" besteld. Ik kreeg hem binnen, maar wat een domper; een enorme kras in het scherm. Toen heb ik via deze site een iphone x "nieuw" besteld. Hij zag er geweldig mooi uit, zoals ze beloofden!

slechte kwaliteit toestellen

Een iPhone X besteld, deze had na 1 maand ghost touch. Toestel teruggestuurd. Nieuw toestel ontvangen, verkeerde toestel. Dit terug gestuurd en na een tijdje weer nieuw toestel ontvangen. Van dit toestel werkt de earspeaker niet. Weer teruggestuurd. NU maar weer afwachten wanneer ik weer een ander of gerepareerd toestel ontvang. En daarbij ook nog vervelende mensen aan de telefoon en in de mail. Er is weer een nieuw toestel opgestuurd, dit is blijkbaar oké. Ik blijf bij mijn standpunt dat dit anders had kunnen gaan.

De betrouwbaarheid van Mobico doet het ‘m!

Dit is mijn tweede ervaring met het bestellen van een iPhone bij Mobico. What you see is what you get! Naast de betrouwbaarheid van Apple iPhones kan ik niet anders zeggen dat Mobico even zo betrouwbaar is. Goede gebruiksvriendelijke website, snelle levering in een mooie solide verpakking met bovendien ook nog eens gratis accessoires. Ik hoop dat ik nog even doe met mijn nieuwe mooie iPhone X, maar mocht ik weer een nieuwe telefoon nodig hebben, weet ik in ieder geval waar ik moet zijn! Dank jullie wel!

Enorm goede service. Telefoon voor 22 uur besteld en de volgende dag al in huis. In goede staat geleverd.

Prijs-kwaliteit topper!

Een overzichtelijke site waar alles zichzelf uitwijst. Mooie producten met alle informatie er duidelijk bij. Goede service na bestellen. Zeer goede prijs-kwaliteit van de iPhones. Een echte aanrader voor refurbished Apple producten.

Geweldig super service

Gisteren mijn iPhone 11pro besteld en vandaag al ontvangen. Keurig verpakt met als verrassing hoesje en screen protector erbij. In een woord GEWELDIG! Echt een aanrader om bij jullie te bestellen!

Topp

Op zaterdag besteld en dinsdag al in huis goedkoop en goede service. Erg tevreden!

Beter, sneller, mooier kan niet!

Ongelofelijke snelle en goede service! Volgende dag keurig en op tijd geleverd! Kwaliteit van telefoon is buitengewoon!!

Gelukkige zoon

Dit was net wat hij wilde. Aankoop ging vlot, levering zoals beloofd. Ik hoopte wel op 100% batterij

Goede telefoons en super goede service

Vorig jaar Juni 2019 heb ik een refurbished iPhone X gekocht bij Mobico. Ik merkte begin dit jaar dat de accu terug begon te lopen (85%), meer dan verwacht. Contact opgenomen met support en langs geweest in de winkel. Zonder problemen werd de accu direct kosteloos vervangen o.b.v. de 2 jaar garantie. Erg tevreden met hen dus !

Schitterend

Iphone 11 pro besteld op vrijdag...maandag al ontvangen...snelle verzending en iphone in superstaat...een aanrader en een tevreden klantje bij ;-))))

Zeer goed!

Afgelopen week een iphone x besteld. Binnen een dag in huis! Hij kon dus meteen de volgende dag weer mee naar school. De status was als nieuw, er was bijna geen kras te vinden, toestel werkt super! Enigste minpunt is dat er bij de knoppen nog een afdruk te zien was van een hoesje. Verder zeer tevreden!

Zeer tevreden over bestelling & afhandeling.

Ben geweldig tevreden over mijn bestelling en de ontvangen Iphone Xr. Had hem besteld met lichte beschadigingen, maar bij ontvangst was deze als nieuw en geen beschadigingen gevonden. Zeer vlotte afhandeling van bestelling en afhandeling, dag na bestelling reeds in huis. Site zeer aan te raden.

Super toestel ontvangen

Voor mijn dochter een nieuw toestel uitgezocht bij Mobico. Ze had 1 wens; Een IPhone X! Wat rondkijkend kwamen we erachter dat we dit te duur vinden. Via Mobico een X gevonden in verschillende categorieën mbt afwerking. De afwerking “als nieuw” bleek een schot in de roos. Zeer net toestel, met zo goed als geen krassen. Snelle levering incl hoesje en opplakscherm. En nog de beste prijs! Dochter blij, vader ook blij!!

Súpersnel geleverd!

Iphone X: binnen 1 dag geleverd en in een perfecte staat!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ik heb een iPhone X besteld met lichte gebruiksporen . Het toestel ziet er zeer fraai uit en er is niks op aan te merken!

Perfecte gsm!

Ik kocht de iphonr xr en hij werkt uitstekend!!

Super service en

Ik had eerst een NIEUWE 'Iphone 8 plus' besteld. Ik werd in de avond persoonlijk gebeld dat deze door omstandigheden niet leverbaar was. Ik kon deze annuleren, wachten tot deze in voorraad zou komen of een ander toestel kiezen. Als compensatie zou ik gratis een extra laadkabel mogen ontvangen. Ik heb hierna een 'NIEUWE' Iphone XR besteld en de volgende ochtend werd deze reeds geleverd in Belgie. Extra laadkabel inbegrepen. Snelle service en geen problemen in communicatie per email of telefoon.

Super service!!

Tweede toestel hier gekocht. Goede service en snel geleverd ook.

Echt een top ding !!

Het is een hele fijne telefoon. Ik twijfelde tussen verschillende telefoons, maar ik ben echt blij met mijn keuze. De telefoon werkt fijn, de camera is heel goed en realistisch. Verder ook niet onbelangrijk: de telefoon ziet er gewoon mooi uit. Ik ben er dus erg blij mee.

duidelijk en goed

uitgebreide keuze en duidelijk

Snelle service, mooi toestel met benodigdheden, net als nieuw

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL