Filtre

Mooie product goede prijs.

Prima iPhone ontvangen. De lichte gebruiksvriendelijk variant ziet er veel beter uit dan dat ik had verwacht.

Supersnel geleverd, zeer correct beschreven.

Precies zoals omschreven. Ik bestel iPhone X als nieuw, en 16 uren later ontvang ik het artikel zoals omschreven. Eigenlijk 6* waard.

Snel geleverd en netjes

Telefoon werd snel geleverd en goed verpakt. Alles ziet er prima uit en werkt. Telefoon ziet er als nieuw uit( had ik ook besteld). Als ik een min puntje moet verzinnen is dat ik de telefoon eerst moest opladen voordat ik kon starten met overzetten..

Ruim voldoende

Goed, alleen jammer dat ik het verkeerde hoesje heb gekregen, voor de rest top kwaliteit

MEGA BLIJ

MEGA BLIJ MET MIJN IPHONE XS MAX !!! SNEL GELEVERD TOP!!!

Bol.com is er niets tegen!

Super tevreden! Gisteren besteld, vandaag geleverd. Gsm zag er schitterend uit en mooi/veilig verpakt, screenprotector perfect geplaatst. Ik heb een iPhone met lichte gebruikssporen genomen, maar er valt niets te zien, zo goed als nieuw! Je krijgt een zeer vertrouwd en veilig gevoel door de service en de scherpe en eerlijke prijs! Mijn vriend heeft vandaag dan ook meteen via MOBICO een nieuwe iPhone voor zichzelf besteld. Gewoon doen!

In 1 woord Topp!!

Echt een aardig goede service heb mijn telefoon binnen een dag gekregen en voor een degelijke prijs, al met al toppie.

Slecht afhandeling van klachten

Wij hebben het toestel (IPhone) 3 teruggestuurd, nog steeds niet in orde. Je krijgt het toestel teruggestuurd "na reparatie" doet letterlijk niets. Telefonisch niet te bereiken, er staat een standaard bandje op. Dit heb ik meerdere dagen uitgeprobeerd. Gevraagd om telefonisch contact op te nemen, wordt niet gedaan. Op klachten wordt niet gereageerd

prima telefoon

Ik heb gister een iPhone XS 64GB Gold met lichte gebruiksschade ontvangen van Mobico. Ik ben tevreden met het uiterlijk van de telefoon. Een paar krasjes op de behuizing en de randjes van het scherm, maar daar zie je niks van als je het hoesje eromheen doet. Ook ben ik zeer te spreken over het feit dat de screenprotector er al op is geplakt! Top service en ook snelle levering! Ook zeer tevreden over de bijgeleverde accesoires. Het enige waar iets minder over te spreken ben, is dat de batterijcapaciteit 89% is, ik wist natuurlijk niet precies wat ik kon verwachten van een "nieuwe of als nieuwe batterij", maar ik hoopte wel op boven de 90.

Dagje later geleverd

De telefoon is goed, de bijgeleverde accessoires zijn prima. Alleen jammer dat de telefoon pas twee dagen later werd geleverd in plaats van de dag erop. Aangezien m’n oude telefoon kapot was had ik graag z.s.m. de nieuwe ontvangen.

Geweldige ervaring.

De producten zijn beter dan verwacht. Ik heb de "Lichte gebruikssporen" gekocht, maar ze zien er als nieuw uit.

Mobico maakt het waar

Hoewel ik in eerste instantie overtuigd was over mijn keuze voor een ‘als nieuwe’ iPhone X, koos ik toch voor één met ‘ lichte gebruikersporen’. Bij een snelle levering van nog geen 24 uur na bestelling, werd ik aangenaam verrast. Ik ontving een zo goed als nieuwe IPhone X voorzien van een beschermhoes en screenprotector welke al geplaatst was. De IPhone bevalt zeer goed en voldoet naar al mijn verwachtingen. Mobico, dank voor jullie goede service en mooie product!

Snel en netjes verzorgt

Ik heb mijn nieuwe telefoon met gratis hoesje en beschermfolie binnen 24 uur ontvangen. Factuur en transactie via de mail. Erg blij met het toestel. Top

slecht

Ik kocht de iphone xs met lichte gebruikssporen maar er zaten grote dikke krassen op het scherm. Buiten dit werkt het toestel perfect.

VRESELIJK

dinsdag een iPhone x besteld, ze gaven aan voor 23:59 besteld is volgende werkdag in huis. Dit bleek helaas niet het geval waardoor het toestel twee dagen later was. Dat kan gebeuren, snap dat ze ook afhankelijk zijn van post NL. Blij dat hij vandaag eindelijk binnenkwam. Die blijheid was snel voorbij toen ik de doos open deed, een hele barst in de voorkant van het scherm, stof en vuil in de speakers, deuk in cameralens. Maar het mooiste is nog dat ze totaal niet bereikbaar zijn. Al meerdere mails verzonden waar geen reactie op kwam, een e-mail gestuurd of ze telefonisch contact met mij wilde opnemen. Zelf naar de klantenservice bellen heeft geen zin want dan wordt er aangegeven dat het te druk is en wordt de verbinding verbroken. Op het verzoek of ze me wilde bellen gaven ze geen gehoor want dat was niet mogelijk. Nogmaals een email verzonden met het probleem maar geen reactie meer gehad. Tot nu toe dus nog steeds geen oplossing en al een week onbereikbaar. Denk goed na voordat je hier besteld, klantenservice is echt te slecht voor woorden! Je kent het gezegde, als iets te mooi is om waar te zijn is dat vaak ook zo!

Wat een top service van jullie. Mijn nieuwe zilveren iphone 8 met 64GB geheugen was binnen 24 uur binnen. Mijn telefoon was heel netjes verpakt en is dus ook onbeschadigd binnen gekomen. Ik bestelde een toestel met lichte gebruiksporen maar ik kan het niet zien hij lijkt voor mij als nieuw. Toen de telefoon opgeladen was ben ik hem ook meteen gaan gebruiken. Er zijn wat verschillen met mijn oude iphone 5 maar dat is natuurlijk de gewenning.

Top super snelle levering!

Toestel heel snel geleverd. Perfect ontvangen zoals beloofd.

Super blij met deze telefoon. Batterij gaat lang mee en de camera is fantastisch! Al heel veel super mooie foto’s mee gemaakt. Ook het scherm ziet er goed uit.

Perfecte webshop

Goede prijs,kwaliteit verhouding en volgende dag geleverd. Top bedrijf

Snelle levering en goed product!

Ik kocht een Iphone X met lichte gebruikssporen. Deze werd binnen de dag geleverd. Er bevinden zich enkel een paar kleine krasjes aan de zijkant van de telefoon, het product voldoet dus zeker aan de verwachtingen :)

Super tevreden tot nu toe!

Wij zijn super tevreden over Mobico. Fijn dat je met Creditcard kunt betalen en fijn dat ze hun afspraken na komen.

Helemaal top

Ik had mijn IPhone op dinsdag besteld en op donderdag had ik hem in huis. Een screen protector en een hoesje zijn er gratis bijgeleverd, helemaal top!! zeker een aanrader om een IPhone makkelijk en snel te bestellen.

Refurbished iphone kapot ontvangen (microfoon stuk) en Mobico slecht bereikbaar

Met plezier een refurbished iPhone XR besteld bij Mobico door goede ervaringen via via. Na ontvangst (zonder beloofde screenprotector) blijkt mobiel leeg, deze moet opgeladen worden. Geen probleem, echter blijkt de iPhone bij gebruik kapot. Er kan niet gebeld worden omdat de microfoon kapot is. Ook de dictafoon app klinkt niet goed, bij opname of bellen hoor je alleen harde ruis. Van alles geprobeerd, microfoon lijkt stuk te zijn. Een aantal keer gebeld en gemaild. Bij bellen wordt er opgehangen omdat mensen met retouraanvragen beter kunnen mailen volgens Mobico. Na gemaild te hebben krijg ik pas na dagen een reactie dat met een geplakte tekst dat ik de telefoon kan laten repareren/retourneren, echter kunnen alle gebruikte accessoires niet meegestuurd worden en deze worden in mindering gebracht. Hoe had ik de telefoon kunnen testen als ik deze niet aan kan zetten met een lege batterij? Voordat ik reactie had heb ik de telefoon verzekerd retour gestuurd naar het adres op de website. Ik zie dat het pakket twee dagen geleden is aangenomen, maar ik heb nog niks gehoord. Zonet gebeld, weer geen gehoor en opgehangen. Nu maar hopen dat de telefoon snel retour wordt genomen. Kapotte telefoon geleverd, slecht bereikbaar en slechte service. Ik ben niet tevreden en zal hier niet meer bestellen.

Na een klein misverstand goed opgelost

Ik had een grijze Iphone 8 bestelt met lichte gebruiksporen. Deze kleur en kwaliteit bestelt omdat deze voorradig was en binnen 1 werkdag leverbaar was. Na betaalt te hebben ontvang ik een bevestiging dat deze op nalevering stond ? Dat vond ik vreemd en jammer. Mail gestuurd naar de klantenservice en in tegenstelling tot sommige negatieve recenties over de klantenservice van Mobico had ik binnen 30 minuten een antwoord en oplossing. Excuus dat de grijse er toch even niet bleek te zijn, maar een witte was op voorraad en kon direct verstuurt worden. Goed en snel opgelost toch ! kwaliteit Iphone met lichte gebruikssporen is erg goed. (z.g.a.n!) Goed hoesje en display bescherming erbij/erop.

Zeer professioneel en snel!

Ik was op zoek naar een nieuwe smartphone voor mijn dochter; door een collega werd mij Mobico geadviseerd, zijn dochter heeft goede ervaringen met hen. Dus ik meteen op de website gekeken; dit zag er erg professioneel uit. Het assortiment was ook erg breed, alle iphones zo ongeveer te bestellen. Mij dochter kon zelfs een kleur kiezen. En nu ook nog met gratis screenprotector en hoesje erbij. Een iPhone 8 uitgekozen, met lichte gebruikerssporen. Nu maar afwachten of dit allemaal goed komt... De volgende dag al in huis! Netjes verpakt in gelijksoortig Apple doosje, met alle accessoires erbij. De screenprotector was er al opgeplakt, helemaal top! En lichte gebruikerssporen? Ik heb er nog geen kunnen ontdekken! Batterij netjes op 100% conditie. Mijn dochter weer helemaal blij en ikzelf ook; altijd maar afwachten hoe zoiets verloopt met een refurbished artikel toch? Verwachtingen overtroffen door Mobico! Superdeal zo.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL