Filtre

Moeilijk bereikbaar maar oplossing Met resultaat

Bestelling geplaatst en betaald maar geen orderbevestiging ontvangen. Er was eerst geen reactie op mails en via telefoon was niemand te bereiken ! Uiteindelijk na 2 dagen netjes reactie ontvangen en bestelling binnen de volgende 24uur ontvangen Het toestel ziet er als nieuw uit en batterijcapaciteit is zelfs 100% TOP ! Bereikbaarheid zou echt verbeterd mogen worden, maar het eindresultaat is helemaal tevredenstellend

Verschrikkelijk slecht

Telefoon drie weken besteld, mail gekregen na 1,5 week dat de telefoon niet leverbaar is. Verschillende opties gekregen waaronder dat ik mijn aankoop bedrag terug kon krijgen. Ik heb aangegeven dat ik dit wilde Vervolgens tot nu (drie weken na bestelling) geen reactie meer gehad. Leuk als je geld apart zet voor een mooie telefoon die je niet binnen krijgt maar vervolgens wel je geld kwijt bent. Flut bedrijf!

Ik heb hier al 2 keer een Iphone gekocht, en het beide keren was de IPhone niet te onderscheiden met nieuw. De kwaliteit is top en voor prijzen zijn goed en redelijk. Zeker aan te raden.

Op een avond de telefoon besteld (met lichte gebruiksporen) en de volgende dag al geleverd. Telefoon ziet erg netjes uit en ben zeer tevreden.

Erg goede service verkregen

Erg goede service verkregen. De telefoon was in erg goede staat en een goede klantenservice!

zeer slechte service

ik heb een week geleden een iphone XS besteld en hij is nog niet binnen. Ik probeer contact met het bedrijf te maken maar dit lukt niet. Aan de telefoon nemen ze niet op en op de emails reageren ze niet. Niet bestellen dus!!!

Slechte service

Ik heb twee weken geleden een iPhone X besteld en nog steeds niet binnen. Toen ik de bestelling plaatste was de telefoon op voorraad en nu ineens niet meer. Heb al vaak gebeld, maar er wordt telkens gezegd dat het te druk is. Dan stuur ik maar 3 mails en op geen enkele een reactie. Nu wil ik mijn bestelling annuleren, maar ik weet niet hoe. Ben erg teleurgesteld in mobico.

Topper

Ik heb via mobico een iPhone X besteld. Super snelle service. Volgende dag rond 11:00 uur al hier in huis. Alles staat duidelijk beschreven op de website en je weet wat je kan verwachten. Enige minpuntje bij ons bestelling is: wij hebben helaas geen uitdrukpen/simpin bijgeleverd gekregen. Dat was wel jammer, maar voor de rest echt helemaal top! Ik zal mobico zeker aanbevelen aan anderen en wanneer ik in de toekomst nog zelf nog eens een telefoon nodig heb, zal ik als eerste naar mobico.nl

Overtreft mijn verwachting!

Ik heb bij Mobico een refurbished iPhone 8 Gold gekocht. Ik verwachtte een toestel waaraan ik toch wel zou kunnen zien dat hij daadwerkelijk refurbished is. Maar wat schetst mijn verbazing? Hij ziet er ECHT uit als nieuw en ook in het gebruik is hij niet van nieuw te onderscheiden. Hij werd geleverd in een keurig nieuw doosje en alle accessoires die ook bij een initiële levering door Apple worden meegegeven zaten erin. En alles werkt perfect. Als hij het ook goed blijft doen, dan ben ik overtuigd en koop ik in de toekomst ook refurbished.....bij Mobico. Ik kan het van harte aanbevelen.

Iphone XR als nieuw, besteld en betaald,na 3 weken nog steeds niet geleverd!

Mijn dochter bestelde de Iphone XR ‘als nieuws’ op 18/8, hij was niet op voorraad maar er stond levering na 2-5 dagen. We waren geduldig, maar toen we na een week nog niets vernamen, werden we toch wat ongedurig en stuurden zelf een mail. Daarop kregen we de dag erna antwoord dat hun belofte jammer genoeg niet kon nagekomen worden, maar dat we ofwel een ander model/ kleur konden kiezen, geld terug of gewoon nog even wachten. We kozen voor de laatste optie gezien het normaliter binnen de 5 dagen ging zijn. Ondertussen zijn we morgen 3 volle weken verder met nog steeds geen verdere spontane info of verzendbevestiging, slechte service vinden we dat! Enkel reactief reageren op klachten en nog steeds staat de vernoemde versie als ‘2 tot 5 dagen”, geen correcte info noch beloftes noemen wij dat !

perfect

de service is perfect, snelle afhandeling en direct de volgende dag een nieuwstaat telefoon in huis. De telefoon is tevens volgens de omschrijving.

Mobico geweldige levering exact volgens overeenkomst

Mobico heft een duidelijke website waar alles wat geleverd wordt duidelijk staat omschreven. Verschillende betaalmogelijkheden. Verschillende bezorgmogelijkheden. Verder werd alles geleverd volgens de overeenkomst. Een echte aanrader.

efficiënt, duidelijk en snelle aankoop.

Vlotte bestelling en levering van een refurbished I-phone. Mobico had het grootste aanbod aan modellen en bovendien was het goedkoopste voor dit specifiek model. Aanrader ! Mick

Heel erg tevreden

iPhoneX Donderdag bestelt en vrijdag om 11 uur was hij al bezorgd bij mij thuis. Heel erg net verpakt. Kwam samen met oortjes en oplader. Als je dit bij Apple koopt kan het zelf zijn dat je er geen oortjes bij krijgt. Ziet er helemaal prima uit.

Prima service, snelle levering

Vriendelijke website om iPhone te bestellen. Binnen een dag geleverd. iPhone 8 werkt uitstekend. Heel blij mee.

Betrouwbaar en goed! U roept, zij draaien!

Duidelijk website, makkelijk en snel te bestellen. Product is zoals aangegeven. Je krijgt wat je besteld. Levering was 1 dag later maar dat mag de pret niet drukken. Super blij met mijn nieuwe IPhone XS!

Heel positief!!

Zoon lief had heel hard gespaard voor een nieuwe mobiel. Het is een iPhone X geworden met lichte gebruikssporen. Snelle levering, de gebruikssporen waren nihil. Hij is super blij!

De verwachting overtroffen..

Wat verwacht je als er staat "als nieuw"? Nou ik een telefoon met toch wat kleine gebruikers sporen. Maar deze ziet er gewoon perfect uit. Echt super! Goed verpakt en met alle toebehoren + wat extra's. En super snel geleverd. Echt Top! Ik hoop er wel een tijdje plezier van te hebben.

Mijn eerste telefoon, die ik zelf heb gekocht, helemaal top!!

Was best zenuwachtig om mijn eerste telefoon te bestellen van mijn zelf verdiende eigen geld. Wist uiteraard precies wat ik wilde en heb naar het bedrag toe gespaard. Heb dit gedaan door mijn verjaardag geld opzij te zetten en zelf te werken in de Horeca. Met de hulp van mijn ouders en de website van jullie was de aankoop zo gedaan. Binnen 24 uur had ik de telefoon in mijn bezit. Super snel.

Klasse!

De refurbished Iphone die wij hebben besteld werd de volgende dag al bezorgd. Toestel is niet van nieuw te onderscheiden!

Super telefoon

Heb een iphone8 gekocht licht beschadigd,maar zag eruit als nieuw,super aankoop

Top site

Goede service. Kreeg mijn telefoon in goede staat binnen na 1 dag zoals gezegd werd. Prima klantenservice.

Snel, gemakkelijk en professioneel

Telefoon genomen zo goed als nieuw, is voor mij perfect, zetten zelf de screenprotector op het scherm, binnen een dag bezorgd geen negatieve punten. Het is toch heerlijk als je zonder telefoon zit het binnen 24 uur hebt geregeld dankzij Mobico

snel geleverd

Mooi toestel

wouw!

ik heb de iphoem xs besteld als nieuw. perfect! precies zoals gezegd voor 23:59 besteld morgen in huis. super goed toestel! ik wil het je zeker aanraden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL