Zeer slechte communicatie
Eind juni heb ik een IPhone X met lichte gebruikerssporen aangeschaft. Deze werd twee dagen erna geleverd. Bij installeren van het toestel viel de telefoon regelmatig uit, ik vermoedde dat dit te maken had met de lege batterij. Verder werkte het toestel prima. Na een tijd bleef de telefoon steeds vaker uitvallen ook met volle batterij, ook viel de telefoon uit tijdens telefonische gesprekken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit verwacht je ook niet als er wordt gegarandeerd dat het toestel naar behoren werkt. Besloten om het toestel te retourneren ter reparatie. Ik heb door middel van de track en trace code gezien dat het toestel een dag later is ontvangen door mobico. Ik zou een mail ontvangen wanneer mijn toestel in behandeling zou worden genomen, deze heb ik niet ontvangen. Een mail gestuurd met de reactie dat dit 5-7 werkdagen kon duren. Tegen de tijd dat ik de reactie kreeg, was deze periode al verstreken. Vervolgens meerdere keren proberen te bellen maar kreeg geen gehoor. Daarna meerdere mails gestuurd en na een paar dagen pas een reactie. Ondertussen zijn we 2 weken verder. In de mail werd gezegd dat ze het toestel begin aankomende week zouden opsturen. Ik ben ondertussen weer bijna een week verder en nog geen teken van mijn toestel. Vervolgens een mail gestuurd dat ik binnen een paar dagen mijn toestel verwacht en wanneer ik niks verneem ze horen van de rechtsbijstandverzekering.