Filtre

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Nadat ik een ongeluk met mijn vorige smartphone had moest ik dringend een nieuwe hebben. Mobico houdt zijn woord wanneer het gaat over de bezorging en de kwaliteit, mijn iPhone XS kwam de volgende dag aan (ook al woon ik in België). De staat van mijn toestel was effectief zoals vermeld zo goed als nieuw, er waren geen zichtbare sporen van gebruik. Als deze toestel nog lang meegaat zal ik zeker nog bij Mobico bestellen.

Snel ontvangen

Snel ontvangen. Mooie verpakking. Ziet er uit zoals verwacht.

Geen krasje te zien

iPhone XS Max besteld, volgende dag al in huis en echt werkelijk geen krasje te zien. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Perfecte service en een perfect product

Het was de 2e keer dat ik een telefoon heb gekocht bij Mobico. Het bedrijft maakt meer dan waar met wat zij beloven. Zo goed als nieuw betekent eigenlijk nieuw. Het geleverde toestel was niet van nieuw te onderscheiden. De levering was zoals medegedeeld. Niets dan lof voor Mobico.

Ik heb de iPhone 8 64GB zilver, licht gebruikt aangeschaft. Mijn broers vertelden mij dat ik dit absoluut niet moest doen, want het zijn hele slechte telefoons. Ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt, want hij doet het perfect! Erg snel ontvangen ook, leuk hoesje, goeie screenprotector en fijne oortjes! Aanrader!

bestelling iphone x

Telefoon is erg netjes. bestelling was keurig op de aangekondigde datum binnen. bijgeleverde hoes was voorlopig afdoende en de schermbeveiliger was al aan gebracht. Kortom; erg tevreden.

Niet bereikbaar !!!!!!

Ik heb deze week naar de klantendienst twee mails gestuurd. In een automatisch antwoord op de mail, maakt Mobico de belofte om binnen de 48 u te antwoorden. Op beide mails is nog geen antwoord gekomen !! De klantendienst heb ik 15 keer gebeld en geen enkele keer antwoord gekregen. Jammer dat we geen negatieve sterren kunnen geven !

Zeer tevreden tot er iets mis was met de telefoon

De telefoon is na drie weken al kapot gegaan, en toen ik de klantenservice wilde bellen nam er niemand op en werd ik weggedrukt nadat ze zeiden dat het te druk was. En dat steeds opnieuw. Op mails wordt niet gereageerd. Erg jammer want ik was eigenlijk ontzettend blij met de snelle levering en de goede staat van de telefoon, maar dit bleek dus toch te vroeg gejuicht. Geen enkele manier om met het bedrijf in contact te komen, terwijl het enige wat ik wil weten is of ik recht heb op garantie in deze situatie of dat ik hem zelf kan laten maken.

Fijn geholpen, pand slecht te vinden

Fijn geholpen, pand slecht te vinden. Goed advies, duidelijk. Telefonisch niet te bereiken.

Al 2 telefoons besteld bij Mobico, snelle en fijne service! Volgende dag in huis! Gekozen voor zo “goed als nieuw” en dat ziet er ook zo uit! En ook nog een hoesje en beschermlaag bijgeleverd! Wij kunnen tot op heden alleen maar lof uitspreken! Fam. Brouwer

top geregeld

mooie telefoon voor een acceptabele prijs

Snelle levering. Product voldoet aan verwachtingen.

I bought a like-new iPhone X recently

I bought a like-new iPhone X recently, and I am positively surprised. Why? I had some bad experiences with vendors, and I was skeptical about Mobico, but I read tons of good reviews and gave it a try, and didn't regret it. The phone came carefully packet, nice and clean. The device matched the description and my expectation. Serious vendor, recommend to all my friends to buy good electronics from Mobico.

Alles in orde.

Alles correct.

goede telefoon

ik heb de telefoon nu ongeveer een maand en ben er ontzettend blij mee. alles werkt goed en hij is super. alleen jammer dat het oplaadkabel niet apple is, verder top.

Uitstekende service en goede voorlichting

Het zijn vakmensen die weten waarover ze het hebben Ze hebben geduld en tijd

Zeer goede ervaring, zeker aan te bevelen!

Ik zocht een iPhone 8 voor niet al te veel geld en ook optisch bijna perfect. Oftewel...een echte Nederlander op zoek naar iets goeds voor niet teveel. Via Google een aantal sites bekeken en bij Mobico uitgekomen. Duidelijke site, goede informatie en makkelijk te regelen. Ik koos voor een toestel met lichte gebruikssporen, gegevens invullen, betalen en klaar. Nu maar hopen dat de gebruikssporen meevallen. Zeer snelle levering en de gebruikssporen moet ik nog steeds vinden, ik zie ze niet! Alles bij elkaar heel erg tevreden over eigenlijk alles. Ik zal Mobico zeker aanbevelen bij anderen. Echt super! Ben er heel blij mee!

Geen levering, geen communicatie, niet bereikbaar

Ik heb een bestelling geplaatst, betaald, een factuur ontvangen en daarna 5 dagen lang niks meer vernomen. Terwijl levering binnen 48 uur werd beloofd. Geen status update, geen reactie op e-mails en telefoon wordt niet opgenomen. Als ik morgen niks hoor trek ik mijn betaling in.

Snel, netjes en duidelijk

De website geeft duidelijke informatie, de levering is snel en netjes en het toestel maakt waar wat er beloofd wordt.

Heel erg goed

Ik heb de iPhone X ‘lichte gebruikssporen’ gekocht. Heel erg netjes en de dag erna geleverd! Ik kan zelf echt geen gebruikssporen zien! Echt een aanrader dus!

Heel blij met het toetsel alles werkt goed

tevreden

Iphone is prima, maar levertijd niet zoals beloofd

"Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dat is dus niet waar. Mijn dochter was dan ook 'not amused'. Ik zelf vind dat je dat dan ook waar moet maken als je dat beloofd. (product was 'op voorraad') Positief is wel dat de geleverde Iphone X de afgelopen dagen prima is bevallen. Dat het niet op tijd geleverd werd, is mij reden om het bedrijf niet spontaan aan te bevelen. Maar genoeg mensen natuurlijk, waar dit niet belangrijk voor is.

TOP!!!!

super snel geleverd en in perfect staat, super blij mee. De prijs was perfect in de keuze oude repareren of "nieuwe" Refurb kopen

Goed binnen gekomen, mist alleen een converter

Ik had een iphone X besteld, deze kwam netjes de volgende dag binnen, alleen bij deze iphone had ik ook een converter besteld naar aux en deze zat niet in de doos.

super snele levering

mooie telfoon en snele levering en hopen dat ik hem niet meer laat vallen en dat ik er veel plezier van mogen hebben bedankt

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL