Filtre

Hele snelle levering! Had de telefoon de volgende dag direct binnen. De telefoon is ook helemaal top:

Super blij mee!!

Na een ongelukkig val in het water was het zwemmen voor mij en mijn telefoon. Ik was stiekem al naar een andere telefoon aan het kijken omdat ik meer opslagruimte wilde hebben, maar het had ook weer geen haast en op deze manier je maatje te verliezen was niet top. De keuze was voor mij snel gemaakt een iPhone 8 en bijna nieuw is voor mij voldoende. De levering verliep zoals voorspeld en de zelfde avond was ik weer in de lucht! Een mooi snelwerkend toestel waar ik geen gebruik schade met het blote oog kan zien, ik ga ervan uit dat het ook niet aan de binnen kant zit ;) Ik ben er content mee, top, mensen van Mobico ga zo door zal ik zeggen!!

Uitzoeken - bestellen - thuis bezorgd - perfect

In het weekend een goede telefoon uitgezocht op de website. Meteen besteld! De volgende dag netjes bezorgd. Prima telefoon voor een prima prijs. Goede service!

Snelle levering, goed product,

Fijne site met snelle service. Gekochte toestel was perfect in orde, zelfs beter dan verwacht. Gratis hoesje erbij en schermbeschermer die er ook al op geplakt was. Ik zou zeker deze site zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een gereviseerde telefoon!

zeer goed

mooie, visueel bijna nieuwe ( conform omschrijving) telefoon. goed verpakt en zeer compleet. erg blij mee

Ongelofelijk Vrijdag om 15.30 uitgezocht en besteld ,opZaterdag om 10.30 bezorgt !!

Heb op Vrijdag met mijn kleinzoon een telefoon uitgezocht (ik ben 87 jaar oud en dan heb je wat goede raad nodig .)en besteld betaald en tot onze verwondering werd hij Zaterdag om 10.30 bezorgt ,als dit geen goed zaken doen is !!hier kunnen menig web winkels een puntje aan zuigen ,na enkele handelingen was hij in bedrijf.Hij was geheel compleet en werkt prima ,ben er erg blij mee ,.hr Bosman Diemen .

Heel fijn

je krijgt echt wat je hebt besteld en ook nog eens voor een goedkope prijs,

Ik heb de IPhone Xr met 128gb gekocht met 4 sterren. Hij bevalt heel erg goed en helemaal geen problemen met de telefoon!

Zeer mooie telefoon erg snel geleverd!

Telefoon echt zo goed als nieuw. Keurig de volgende dag thuisbezorgd ( wel zonder handtekening maar dat lag aan de post, niet aan Mobico).

Supernette iphone 8 ontvangen

Via de site een in licht gebruikte staat iphone 8 besteld. De volgende dag al geleverd. En dan ook nog eens in een zo goed als nieuwe staat!! Ik ben er erg blij mee. Erg makkelijk een telefoon te bestellen en je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Echt een aanrader!

iPhone X , super blij mee,alles netjes

Mijn ervaring met Mobico in een woord perfect

Ik heb een refurbished iphone 8 gekocht met lichte gebruik sporen. De telefoon zag er goed uit de gebruik sporen heb ik niet kunnen ontdekken. De levering was zeer goed en geleverd volgens afspraak.

Snelle, overzichtelijke en voordelige service

's Avonds mijn IPhone SE besteld, de volgende dag in huis. Alles zat in de doos alsof het een nieuwe mobiel was. Telefoon werkt perfect en dat voor een goede prijs!

Prima snel netjes

Na veel wikken en wegen toch iPhone 8 aangeschaft want het zijn best uitgaves, onder de categorie zo goed als nieuw telefoon gekozen. Nou dat is die ook, keurig verpakt en met de beloofde bescherming er gratis bij en de volgende dag in huis. Nu even ontdekken van een android naar een iPhone... komt vast goed!

Snelle levering, keurig verpakt

De telefoon zat in een net doosje inclusief lader, hoofdtelefoon, hoesje en glasbeschermer....super

Beste keuze gemaakt

Na lang twijfelen toch een telefoon bij mobico besteld en zeer blij met deze aankoop

Telefoon werkt prima maar geen simkaarthouder bijgeleverd. Hierdoor niet kunnen bellen/appen. Bedrijf slecht bereikbaar, geen reactie op mail en bellen niet mogelijk. Inmiddels het probleem zelf opgelost.

Een goede ervaring en snelle service

Ik heb een goede ervaring bij mobico. Ik had een mobiel besteld en hij was gelijk de volgende dag binnen. Jammer dat je voor AfterPay extra moet betalen maar ik begrijp het wel. Super fijne mobiel gekregen van hun dus ik ben zeker tevreden

Snel en makkelijk!

Ik heb mijn refurbished iphone op woensdagavond besteld en had hem donderdagochtend al in huis. De telefoon werkt perfect en alles zat in het doosje.

Ik mag niet klagen.

Ik heb een als nieuw gsm gekocht, en het was gewoon perfect geen schade niks, echt een aanrader.

Aanrader!

Toestel in perfecte staat ontvangen, goede service.

Gewoonweg uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding met een Top service!

Slecht

Vandaag de iphone 8 ontvangen. Helaas laad hij niet op dacht dat ze goed gekeurd werden. Had hem nodig echt balen kan pas maandag contact opnemen. Vind dit echt heel slecht dat ik een telefoon krijg die niet oplaad.

Prachtige telefoon

De telefoon die ik heb ontvangen ziet er prachtig uit en zo goed als nieuw. Top service voor een goede prijs.

Super blij

Ik vond het eerst een beetje spannend om een refurbished telefoon online te bestellen maar Mobico heeft het dubbel en dwars waar gemaakt. De telefoon was de volgende dag in thuis en hij zag er zoals belooft nieuw uit. Ook de baterijconditie was nog 94% waardoor je niet merkt dat hij refurbished is. Ik zou hier zeker nog een keer een telefoon bestellen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL