NIET KOPEN BIJ MOBICO!!
Telefoon netjes ontvangen en alles leek prima; maar schijn bedriegt. Batterij was van begins af aan erg slecht. Na een aantal weken liet ik mijn toestel (iPhone X) van een meter hoogte vallen met hoesje en screenprotector, en het scherm ging niet meer aan. Verder geen schade aan het scherm, maar het toestel werkte gewoon totaal niet meer. Ding teruggestuurd, week later krijg ik hem terug. Precies nog een week later ging het scherm allemaal vreemde kleuren vertonen en de dag erna ging het scherm wederom op zwart. Weer teruggestuurd maar Mobico zei dat het hun probleem niet meer was. Dus ik breng de telefoon naar een lokale reparateur en deze meneer zag meteen dat de hele inhoud van het toestel van slechte kwaliteit en onoriginele onderdelen was gemaakt. Nu, een halfjaar later is mijn telefoon weer niet aan te krijgen omdat hij niet meer kan opladen. Wederom bewijs dat de batterij van erg slechte kwaliteit is. Ook deze heb ik laten vervangen. Uiteindelijk hebben de reparaties bij elkaar mij €220 extra gekost. Van dit geld plus het geld van de telefoon had ik ook een gloednieuwe iPhone 11 kunnen kopen, die wel fatsoenlijk werkt. Ik raad iedereen af om hier een telefoon te kopen, en ik hoop ten zeerste dat zo veel mogelijk mensen dit lezen. #boycotmobico