Filtre

Perfect geregeld

Snelle levering, perfecte telefoon, alles erop en eraan. Ook het verlengstukje van pin naar platte stekker bij geleverd en dat gaat nog wel eens mis!-) maar hier niet. Alles is zoals ik de telefoon wilde hebben.

Goede ervaring.

Ik heb de iPhone XS gold gekozen in de categorie “als nieuw”. De batterij capaciteit was 87%. Wat fijn was was dat de screenprotector er meteen al om zat, dat scheelt mij een helehoop stress. Het is een mooi toestel en werkt als nieuw alleen is de batterijcapaciteit minder. Zeker een aanrader!

Snel verzonden

‘s Avonds bestelen, volgende dag binnen. Een refurbished “zo goed als nieuwe” iPhone XS die ook echt zo goed als nieuw is. En de goedkoopste op de markt!

heel goed

ik ben erg tevreden over de telefoon maar ook over de service! erg snel geleverd en in goede staat.

Goede service, binnen 24 uur geleverd

Vlotte service, binnen 24 uur besteld en in huis. Telefoon ziet eruit als nieuw. Kortom geweldig.

super!

Ik heb mijn telefoon een paar dagen geleden besteld op mobico. Ik hoorde al van wat mensen dat ze hier besteld hadden. Ik ben zelf super tevreden! Ik bestelde mijn telefoon en de volgende dag had ik hem al in huis. Ik heb de als nieuwe gekocht en hij ziet er helemaal nieuw uit! Geen enkel krasje of deukje te zien! Ik heb er lang voor gespaard en ben heel tevreden!

Snelle levering van een top telefoon.

Service is top. Telefoon snel geleverd. Na een vraag via klantenservice een nieuw onderdeel snel opgestuurd. De telefoon ziet er fantastisch uit.

Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Heb nu voor de tweede keer besteld bij mobico. De eerste keer ging het om een iphone 8 plus en de tweede keer om een iphone xr. Beide services gingen perfect. Netjes en snel geleverd in een keurig doosje met hoesje en screen protector erbij. Prijs kwaliteit verhouding vind ik hier dan ook heel goed en zou ik zeker aanraden i.p.v een dure nieuwe.

iPhone X 256GB Space Grey - Nieuw (ipx256gbznmarge) aangekocht 'als nieuw' - niet in orde bij ontvangst - camera was defect + accu was fors gebruikt

Zeer slecht

Mijn iphone xr ontvangen bleek niet helemaal goed te functioneren. Netjes terug gestuurd. Na enige tijd mail gestuurd. Zijn ze mijn telefoon kwijt. Terwijl ik kan zien dat hij in ontvangst is genomen en door wie(naam). Telfonisch niet bereikbaar. Op mail word nauwelijks gereageerd. Met steeds de zelfde vragen. Zouden het via track en tracé lokaliseren. En eind van de dag zou ik iets horen. Nu een week en diverse mails verder nog niets. Gewoon waardeloos. Dus mensen denk na en blijf hier weg. Wij vechten door tot er een oplossing is. Word vervolgd.

Prima telefoon. Ik heb een telefoon met “lichte gebruikssporen” gekozen. En dat had die ook. Er zit een krasje wat meer een mini barstje is in het scherm. Jammer maar risico van de keuze? Ook hapert die soms wat maar wellicht opstart problemen. Ben niet heel ervaren en bekend in de refurbished world. Super snelle levering!

Supertevreden

Vlotte en perfecte afhandeling van de bestelling.

Ik had nog nooit eerder op mobico een telefoon gekocht. Wel heb ik al eerder een gerefurbished telefoon gekocht en dat beviel me erg. De levering van mobico was super snel de volgende dag had ik hem al in huis in super goede staat. Echt als nieuw. Ik heb de iphone xs besteld 64 gb in het zilver. Helemaal nieuw verkopen ze de witte iphone xs niet meer in winkels maar gerefurbished is net zo goed! Ook kreeg ik er een gratis hoesje + screenprotector bij wat ook echt super fijn is! Ik ben helemaal tevreden over mobico en beveel het zeker aan om hier een telefoon te bestellen!

Vlotte en duidelijke site en levering

Ik hoorde van verschillende mensen dat ze bij Mobico een refurbished iphone hebben besteld. Ik vertrouwde het idee om “tweedehands” toestellen te kopen maar na een kijkje op de site had ik al een heel andere kijk op de zaak. Alles was duidelijk en goed uitgelegd! De dag erop kreeg ik al de gsm binnen en ben er heel blij mee!

Wat een Top Iphone!

Heb hem nog maar een paar daagjes in mijn bezit maar wat is dit een fijne Iphone! Hiervoor had ik een Iphone 7 maar wat een wereld van verschil is dit... hoop dat ik hier nog lang van mag genieten.

Geweldige service!! De dag na ik hem had besteld kreeg ik heb al in huis en zonder een krasje of beschadiging. Alles is goed in orde nieuwe batterij etc. Ben er heel blij mee en het is zeker aan te raden :)

Heel snel geleverd!

De IPhone X werd binnen 1 dag geleverd en was in goede staat. Natuurlijk is het Nog steeds veel geld maar ik heb er geen spijt van. Ik ben er erg blij mee! 1 klein nadeel was dat er geen alcohol doekje bij zat voor de screenprotector, maar dat neem ik voor lief.

top service, netjes

via Mobico iphone xs "als nieuw gekocht, binnen 1 dag in huis, zoals beloofd, voor nu kan ik niet veel zeggen over het telefoon omdat ik hem net een week heb, maar alles was netjes ontvangen, zoals nieuw in een doos met alle kabels en oordopjes bij.

Beste, Heel tevreden van, prefect service en een goede telefoon als nieuw Ga zo verder Mvg Fatima Lahsaini

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Opzoek naar een nieuwe Iphone x voor mijn zusje die de hele zomer hard heeft gewerkt voor een nieuwe iphone. Besloten om te kiezen voor een refurbished iphone x. Via google bij Mobico gekomen en na het lezen van reviews hier besteld. Snelle levering zelf op een waddeneiland, goede prijs kwaliteit verhouding en zelfs een screenprotector en hoesje meegeleverd. Ook per mail goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Ik zou Mobico iedereen aanraden die opzoek is naar een refurbished iphone.

Snelle levering en gsm in perfecte staat.

Snelle levering en gsm in perfecte staat.

Netjes

Voor het eerst bij Mobico een telefoon gekocht. Ik heb hem als nieuw besteld en dat is precies wat ik kreeg. Ik ben er super blij mee en het werkt goed.

snelle en correcte levering

refurbished ipone XS gekocht voor dochter kleine grbuiksporen maar daar was weinig van te zien leuke meegenomen actie van gratis hoesje en beschermglas

Geweldige service

Ik heb die Iphone op tijd gekregen en hij is zo goed als nieuw. Ik kan er echt niet over klagen!!

Heb onlangs een IPhone 8 aangeschaft en ben zeer tevreden over de service bij Mobico. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. Keurig de volgende dag in huis gekregen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL