Filtre

Erg tevreden met mijn nieuwe telefoon en klantenservice

Maandag een iPhone XS MAX als nieuw besteld. Betaling kon eerst niet gedaan worden, hierover naar de klantenservice gebeld en ze hebben me goed geholpen. Dag later telefoon binnen gekregen zonder krasjes of wat dan ook. Niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon. Mobico is zeker een aanrader.

Top telefoon!

Snelle levering! Ik heb niks aan te merken op mijn zo goed als nieuwe iphone x

Super efficiënt voordelig en mooi toestel

Toestel Binnen 24 uur in huis. Hoesje en bescherm folie perfect. Ben echt blij.

boven verwachting goede deal

mijn zoon van 12 gaat dit jaar naar middelbare en wilde perse iphone. hij wilde geen refurbished omdat hij bang was dat die telefoons minder zijn. hem weten te overtuigen om t toch te proberen, iphone 8 met lichte gebruikerssporen besteld en wat bleek, geen krasje te bekennen en batterij 100%, echt een topdeal, snelle levering en goede service.

SUPER service

Telefoon werd super snel geleverd in twee dagen, ik had gekozen voor de optie nieuw. Dat klopte ook helemaal dat ik mijn telefoon binnen kreeg, geen krasje niks. Telefoon doet het super!

Super goede refurbished iPhone X!

Ik ben van een IPhone 6 naar een X gegaan en dit was de perfecte switch! De iPhone kwam zo goed verpakt aan dat het als nieuw leek. Mobico heeft er een beschermlaag op aangebracht en alles zat erbij wat nodig was. Super snel geleverd en ik ben weer zoet voor 5 jaar :)

De telefoon doet het goed! De bezorging was ook goed, ik had het om 8 uur savonds besteld en het was er de volgende dag om 12 uur. Dat was erg fijn!

Alleen maar positieve ervaring! Mobico komt de afspraak ‘beloofd is beloofd’ ook echt na :)

Dinsdag avond ongelukkig mijn iPhone 8 laten vallen en jammer genoeg heel het scherm gebarsten.. die avond zelf nog een iPhone X besteld bij Mobico en de volgende dag om 15 uur werd deze geleverd! Ik had een iPhone met ‘lichte gebruikssporen’ besteld, maar echt geen krasje op te zien. Top kwaliteit voor een topprijs, zeker aan te raden!

Super toestel met wat aanloop problemen

Na bestelling bleek de telefoon niet leverbaar. Dit kostte niet alleen een dag extra voor de levering, maar ook een minder kwaliteit wat in de praktijk toch prima was. Nu alleen het difference bedrag nog terugkrijgen! Factuur werd niet aangepast. Jammer dit.

Perfect product, levering en service

Mobiel is in perfecte staat. Ik heb zelf een foutje gemaakt bij het invullen van mijn adres, echter werd hier meteen op ingespeeld en werd ik snel geholpen.

Top deal!

Telefoon werd correct en snel geleverd. Super tevreden

Super service

Super goeie service! Er ontbrak iets bij me bestelling , e-mail gestuurd, kreeg binnen de twee uur een antwoord terug en het werd meteen opgelost! Zeer tevreden hiermee !

Super nette iPhone X

Ik heb maandag een iPhone X besteld bij Mobico. Ik heb gekozen voor de zo goed als nieuwe. Dat was hij ook echt! Niet van nieuw te onderscheiden en in een keurig doosje met allemaal nieuwe accessoires erbij. En ook nog eens de volgende dag (gratis) bezorgd! Echt een aanrader!!!

Snel en probleemloos

Snelle service, nette telefoon. Goede prijs

Super goede prijs/kwaliteit verhouding!

iPhone XS heel snel en in goede staat ontvangen. Heb hem met “lichte gebruikssporen” besteld en de beschadigingen vallen inderdaad vrijwel niet op. Top kwaliteit voor de prijs!

Zalig

Zalig om bij deze webshop te bestellen! Je hebt verschillende keuzemogelijkheden in merk, soort, ondersoort, met of zonder face id,... Ook kwam de Iphone X mooi verzorgd en veilig toe. Je krijgt ook nog een verrassing in je postpakket en dat maakt het volledig af! Ik koos voor lichte gebruikssporen en inderdaad je zag een paar lichte krasjes, maar zeker niets storend! Als extraatje is het ook heel erg aangenaam dat je tijdelijk een hoesje en screenprotector gratis krijgt bij je aankoop. Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar het gepaste hoesje of screenprotector. Zeker de moeite waard om meer aankopen te doen bij deze webshop!!

Ontvangst in de winkel kon wat kleurrijker maar verder helemaal ok. Prima telefoon, licht gebruikt, maar je ziet het nauwelijks. Alles zit erbij, zelfs een hoesje.

Een top telefoon voor een stuk minder geld

Ik heb in de avond een Iphone xs, en hij was de volgende ochtend al geleverd. Er zat geen enkel krasje op en hij werd geleverd met een hoesje en screenprotector. Helemaalt top!

In een zin het is top.

Dit is de 2de iphone die ik hier bestel. 1 voor mijn vader vorig jaar en nu voor mijn zoon. Bestelling top, levering top. Ik ben heel tevreden en zoon is heel tevreden en blij met zijn iphone 8.

Goede ervaring!!! Aanrader

Iphone x licht zichtbaar beschadigd - Geen beschadiging te bekennen - Volgende dag in huis - Tot nu toe geen problemen Ik ga sowieso nog een keer mijn iphone hier kopen!!!

Prima zeer snel geleverd

Mijn dochter had hard gewerkt (asperges geplukt) wilde een iphone 8, de site is overzichtelijk en duidelijk. Besteld, vo volgende dag in huis! Telefoonziet er prima uit ! Alles is compleet met lader, beschermhoesje, screenprotector! Wat is ze blij met haar zilveren iPhone, zelf hard voor gewerkt

Voortreffelijk

de iPhone xs voor mn dochter is in zeer goede aarde gevallen. Ze heeft er lang voor gespaard en is dolblij. De service van mobiel heb ik niets op aan te merken. Overzichtelijke site, snelle levering en prima toestel inclusief verpakking en toebehoren. De volgende iphone komt ook zeker van mobiel. En dat zal niet te lang duren, waarschijnlijk komend weekend voor m'n andere dochter!! Kortom een zeer tevreden klant

Ik heb eergisteren een iPhone XR gekocht bij Mobico. Ik heb de iPhone in nieuwe staat gekocht wat je zeker kon zien. Geen krasjes op de telefoon te bekennen en het toestel zag er echt gloednieuw nieuw uit. De levering was ook zeer snel (de volgende dag al binnen!) Super tevreden met deze aankoop.

Prima site Mobico. Artikel werd netjes 1 dag na bestelling geleverd.

Onmogelijk om contact te krijge

Ik stond 1 uur in de wachtrij met het bellen toen had ik het maar opgegeven

26 Databankweg