Filtre

Twee maal een defect toestel ontvangen. De tweede keer toestel verloren bijnier verzenden.

Ik bestelde in juni een iPhone X. Na betaling bleek hij niet voorradig. Indien ik wou wachten, kreeg ik een beschermglaasje. Dit heb ik gedaan. Dan werd eind juni de eerst gsm geleverd. Er was iets met het geluid. Ik kon hem,niet gebruiken, dus moest hem retourneren. Dit deden we met een aangetekende zending. De iPhone werd omgewisseld en na 2 weken een andere gsm. Na enkele weken gebruik,van het tweede toestel was er een probleem met het scherm. Opnieuw stuurden we de gsm op, kosteloos, zoals op hun support website staat. We stuurden ook een filmpje op met het probleem en deden een aanmelding voor we de gsm verstuurden. We kregen hier geen ontvangstbewijs bij Bpost omdat het zonder track en trace was. Nu zegt Mobico geen gsm te hebben ontvangen en kunnen wij geen track en trace of ontvangstbewijs voorleggen omdat Bpost zo niet werkt. Na vele mailtjes en bellen (met een wachttijd van gemiddeld 25 tot 30 minuten) is het resultaat GEEN GSM EN EEN KLEINE 500 EURO kwijt. Een raad: geef je zuurverdiende centen hier niet uit, want je bent je geld kwijt en hebt ook geen gsm.

Beste aankoop van het jaar!

Super blij met mijn nieuwe, oh nee foutje, tweedehands iPhone XR in de super gave kleur ‘koraal’. Keurig verpakt werd hij afgeleverd. Gekozen voor ‘als nieuw’ en dat is ook gewoon zo. Niet te onderscheiden van spiksplinternieuw.

Ik heb mijn iPhone ‘als nieuw’ besteld en heb hem goed ontvangen! Er zijn krassen of dergelijke dingen op het toestel. Mobico raad ik zeker aan!

Goeie service

Mijn eerste keuze niet op voorraad maar perfect opgelost.

Super service, goede telefoon!

Had nieuwe iphone X nodig. Heb die besteld bij mobico, volgende dag in huis. Incl nieuwe oordopjes, lader enz. Was blij verrast! En tel ziet er helemaal top uit. Ik had gekozen voor 'zo goed als nieuw'. Aan buitenzijde geen krasje. Batterij op 85%. Echt helemaal blij mee!

Product dysfunctioneert, klantenservice matig

Ik had de iPhone XS 64GB besteld. Echter na betaling en bevestiging van mijn order, bleek het artikel toch niet op voorraad te zijn en pas week later weer beschikbaar. Na overleg besloten om voor meerwaarde dan te kiezen voor een iPhone XS 256GB, die werd 2 dagen later geleverd. iPhone als nieuw en zo zag deze er ook uit. Echter software niet naar behoren, apps liepen regelmatig vast en ook portret modus op camera werkte niet. Na een week toestel teruggestuurd. Echter via mail geen reactie van Mobico en klantenservice telefonisch wachttijden van 30 minuten! Nu heb ik inmiddels alleen het bedrag van de iPhone XS 64GB retour gekregen, maar niet de meerwaarde die ik betaald heb! Tot op heden ook geen reactie ontvangen van Mobico hierover!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Levering van mijn iphone XR was snel. Telefoon is in zeer goede staat en ook de protector en het hoesje waren al aangebracht.

Zeer snelle levering.

telefoon volgende dag geleverd, zeer compleet geleverd, zelfs nog nieuwe oortjes, oplader en adapter erbij. Er zouden zichtbare beschadigingen zijn volgens de beschrijving maar heb ze nog niet kunnen ontdekken. Heel erg tevreden.

Uitstekende IPhone XS Max & topservice

Ik heb een betaalbare uitstekende telefoon binnengekregen en het was boven mijn verwachtingen. Zeer goeie service met een vlotte levering. Toestel was perfect in orde zoals beschreven. En ga zeker mijn volgende telefoon hier ook halen!

Super gsm!

Geweldig gewoon! Netjes aangekomen met alles erop en eraan! Leuk hoesje en zelfs een glas om je scherm te beschermen! Echt een goede deal, lekker goedkoop en toch net een nieuwe gsm, geweldig toch!

Snelle levering mooi toestel

Zondagavond besteld dinsdag in huis, van de lichte gebruikssporen zie ik niets, lijkt wel een nieuw toestel.

Tevreden

Snelle levering en prima staat van de telefoon

Gekocht iphone XS

Was aan kiezen welke iphone kopen.Heb besloten iphone XS kopen.Was aant google en kwam tegen mobico en was aantkijken op site naar de iphone en heb gekozen iphone xs 256gb zo goed als nieuw.Heb iphone besteld en dag later heb ik hem ontvangen.Iphone was in top staat zonder krassen en werkte perfect.Mobico is aanrader

Correct op alle vlakken!

Ik kocht een iPhone 8 256GB, zo goed als nieuw omschreven. Dit product werd tijdig geleverd en was ook stevig en goed verpakt voor transport. De omschrijving klopt perfect met het geleverde apparaat. Het apparaat is in prima staat. Alles samen beschouwd maakt de prijs die ik ervoor betaal ook correct. Goeie service!!

Verschillende mensen zeiden dat het een geweldige site was.. daar hebben ze niks aan gelogen super telefoon

Topservice

Toestel in prima staat, zoals aangegeven. Supersnelle verzending. Alles prima in orde. 1 minpuntje, de extra aangerekende kosten bij een Paypal betaling.

Ik heb een iPhone 8 besteld met lichte gebruikssporen, maar er zijn geen gebruikssporen de telefoon lijkt nieuw. Vanaf nu koop ik mijn telefoons hier.

Top service, erg betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Ik wilde al een tijdje een nieuwe mobiel, maar vind ze het het geld van de nieuwprijs gewoon niet waard. Via Mobico kon ik toch een kwalitatief goede mobiel kopen, voor een stuk minder geld. Ik had de versie “met lichte gebruikssporen” maar er is echt niets te zien. Naast het goede concept was de service ook super. Ik zou het aanraden (zeker aan andere studenten zoals ik)!

super fijn

super fijne snelle service en geen probleem met de telefoon gezien!

Zeer tevreden!

Koos voor “als nieuw” en kreeg een iphone die in perfecte staat was zonder enige schram.

Vlot

Toestel was snel geleverd maar met problemen.

Voor mensen die bestellen vanuit België gelieve dit te lezen. Ik had een IPhone x "nieuw" besteld, deze kwam snel aan en zag er op het eerste zicht perfect uit, nadat ik de gsm aanstak bleek deze gsm inwendig heel wat mankementen te hebben (gsm werd ontzettend warm en startte vanzelf opnieuw op om de minuut). Wanneer je de gsm wilt terugsturen krijg je van mobico een verzendlabel. Met dit label krijg je van bpost niets van bewijs dat je dit pakket hebt opgestuurd of track and trace code aangezien dit een label is zonder barcode en bpost er ook geen opplakt. Met andere woorden als het pakket niet aankomt of verloren is geraakt onderweg dan gaat niemand dit weten en kan men dit pakket ook niet terugvinden wat bij mij dus is voorgekomen.

Refurbished maar slechts 1 heel klein krasje

De telefoon is goed ontvangen, goed verpakt en alles functioneert. Was gekocht in de categorie lichte gebruikssporen. Inderdaad slecht een heel kleine krasje.

Extreem snelle levering van precies wat ik besteld had!

Levering binnen 24 uur, product was bovenverwachting goed (er zaten ook oortjes bij en een scherm beschermer).

Commande rapide et nickel

Niveau livraison c'était parfait, quand j'ai commandée, j'ai reçu mon iphone le lendemain même et on te donne même l'heure à laquelle le facteur va passer.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL