Filtre

!!

!

Oplichting

Ik had een maand geleden een telefoon besteld. Toen hij was aangekomen werkte het touchscreen niet. Weer teruggestuurd en een nieuw toestel aangevraagd. Ik wacht nu bijna 3 weken en heb nog steeds niks terug gekregen. Al een paar keer gebeld en ik zou dan een mail van hun moeten verwachten. Die heb ik nog altijd niet ontvangen. Heeft me geld, moeite en tijd gekost, absoluut niet waard.

Gewoon top service zoals het hoort!

Gewoon top service zoals het hoort!

Mooie telefoon voor weinig geld

Ik had hem maandag besteld en mijn telefoon was meteen de volgende dag geleverd. Ik had een iPhone XR met lichte gebruikssporen gekozen maar hij was zo goed als nieuw. De mensen van de klantenservice zijn heel aardig maar ik moest wel lang wachten. Je krijgt een gratis hoesje en screenprotector bij de telefoon wat heel fijn is omdat je hem dan meteen veilig kan gebruiken. Ik ben erg positief over mobico!

Goede prijs, Smartphone ziet er uit als nieuw. Volgende dag al in huis. Goede service

Erg tevreden!

Nadat mijn iPhone 7 het begaf heb ik de iPhone X gekocht. Deze besteld en de dag erna had ik de iPhone X al tot mijn beschikking. Ziet er goed uit, geen gebruikssporen en doet wat een iPhone moet doen! Ben er tot nu toe erg tevreden over.

Snel goed en de goedkoopste

Nieuwe iPhone X besteld zijn de goedkoopste volgende dag in huis compleet met alle accessoires

Helemaal perfect

De telefoon is helemaal mooi geen krasje op Hele fijne service

Gisteren heb ik mijn als nieuw bestelde iPhone XS binnengekregen. Al toen ik de doos opende merkte ik dat ik de juiste keuze had gemaakt voor het kopen van mijn telefoon bij mobico. Alles was in orde en ik kreeg er zelfs een microfoon converter bij voor het muziek luisteren met oudere oortjes. De telefoon is ook helemaal top. Ik heb tot nu toe nog geen krasje of vlekje gevonden. Het zou zo een nieuwe telefoon kunnen zijn. Ik koop mijn volgende telefoon ook zeker weer hier.

Snelle service!

Telefoon snel binnen, eerste telefoon had ik wat mankementjes maar de volgende werkt top. Enige nadeel is dat de klantenservice slecht bereikbaar is, maar mogelijk ligt dat ook aan Corona.

Alles kwam netjes binnen en goed ingepakt. Geen krasjes op mijn telefoon een ook geen gebruik sporen ben er super blij mee zeker een aanrader.

Uitstekende service, bliksemsnel en exact wat er beloofd werd.

Iphone X in nieuwstaat besteld, de dag nadien geleverd met alle beloofde accessoires. Toestel is exact zoals aangekondigd: nieuw, met originele doosje. Slechts 1 kleine bemerking: op het scherm was de beschermende fabrieksfolie niet meer aanwezig. Scherm is volledig krasvrij, zelfs geen micro-krasjes.

Top aankoop

Ik heb de iPhone XR gekozen helemaal nieuw De telefoon is super mooi in goede staat Echt een aanrader om dit toestel bij deze Winkel te halen

Ik heb een iphone xs besteld, met de status ‘nieuw’. Prima telefoon werkt goed en ziet er uit als nieuw. Het enige jammere ja dat de batterij conditie al wel op 88% stond toen ik hem kreeg. Ik had de telefoon besteld in de status nieuw zodat de batterij optimaal zou zijn, maar verder niets aan te doen. Dus raad ik aan om voor de status ‘als nieuw’ te gaan. Verder werkt de telefoon goed.

Zaken doen zoals het hoort. No- nonsense!

Wat je leest is wat je krijgt! Duidelijke site. Afspraken nakomen.....dus geen ....."vanwege corona onzin"..... snelle levering. Top!

Precies gekregen wat ik heb besteld! Super!!!!

Overzichtelijke site, dus makkelijk te vinden wat ik zocht, Iphone X met face ID. Goede klassificatie, waardoor je nóg beter kunt kiezen, hoe jouw refurbished toestel eruit mag zien. Levering is verlopen zoals dit op de site wordt omschreven.

Goede en snelle service

Wat ben ik tevreden met mijn aankoop! Een goedkoper alternatief voor al die dure smartphones, die niet onderdoet aan kwaliteit. Ik heb voor een iphone 8 met lichte gebruikssporen gekozen en ik zie geen enkel spoor van gebruik! Ik ben 100% tevreden met mijn aankoop en zal Mobico zeker aanraden aan anderen.

Bedrijf waar ik op kan vertrouwen

Nu voor de tweede keer een refurbished Iphone gekocht bij Mobico, naar alle tevredenheid. Duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent, komen beloftes na, levering ruim op tijd en kwaliteit van de telefoon is goed. Ik ben heel tevreden!

Alles zeer goed geregeld met een goeie service!

Mobico is een betrouwbare telefoon bedrijf. Afgelopen week heb ik mijn tweede telefoon op deze site gekocht omdat mijn eerste telefoon erg goed beviel. Je merkt weinig dat de telefoon al gebruikt is! Mijn microfoon deed het niet meer bij mijn eerste telefoon en daarom stuurde ik hem op naar mobico en binnen een week was het gefixt. Nu heb ik mijn tweede telefoon gekocht omdat het erg scheelt in de prijs en het bedrijf me erg goed beviel. Ik heb de hele zomer hard gewerkt om de iPhone XR bij elkaar gespaard te hebben en het is gelukt! De prijzen zijn dus super

Adembenemend

Mijn vorige gsm was de iPhone 7 maar toen ik de iPhone XR in m’n handen vasthield voelde dat goed. Het voelde juist. Eerst was ik aan het twijfelen maar nu lach ik wanneer ik denk aan de tijd dat ik twijfelde. Hopelijk gaat deze iPhone XR nog jaren mee met mij.

Heel goed!

Ik heb mijn gsm als ik 1 dag gekregen en zeer goeie staat geen enkel schrammetje!

Te mooi om waar te zijn

Ik ben echt super blij met mijn iPhone 8s die ik hier heb gekocht, hij heeft de nieuwste iOS erop dus ik kan alle apps gebruiken dat ik wil. Je kan er daarnaast super lang mee door op een dag, je hoeft hem 1x per 2 dagen eigenlijk op te laden. De prijs zelf was ook redelijk ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb er zo’n 62% op bespaart In totaal. Overigens ging de data overzetten van mn oude naar nieuwe mobiel ook heel makkelijk, je hoefde ze alleen maar paar kleine dingen in te vullen en naast elkaar te houden voor de data-transport. En tot slot wat ik nog het allermooiste vind, je ziet echt niet dat al is gebruikt. Ik kon met veel en lang kijken 1 klein streepje zien op het scherm, maar dat was dan ook alles. Kortom, het is zeker een aanrader om hier je mobiel te kopen!

Goeie telefoon voor een goeie prijs

Woensdag mijn iphone x besteld en echt dik tevreden mee. Precies beschreven wat je krijgt en werkt top! Dikke aanrader

iPhone is echt als nieuw

iPhone Xr als nieuw besteld. Keurig de volgende dag geleverd. Mijn iPhone Xr ziet er werkelijk als nieuw. Het lijkt wel een nieuw toestel. Accu is 100% en gratis glazen screenprotector en hoesje. Helemaal top!

Net als nieuw!

Lang getwijfeld over of ik een refurbished telefoon zou bestellen. Toch de keuze gemaakt en wat is deze goed uitgepakt! Gekozen voor als nieuw, en dat was ook zeker! Batterijconditie nogsteeds 100% Dit ga ik zeker vaker doen

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL