Filtre

Super snel !

Ik liet mijn mobiel uit mijn handen vallen: kapot. Snel gekeken op internet naar een refurbished toestel bij Mobico. Daar vond ik een hele mooie IPhone 8 voor een hele mooie prijs. De volgende dag ontving mijn bestelling al. Super snel en met prachtige assecoires zoals schermhoesje, iPhone hoesje, oortjes en een nieuwe oplader. Ik ben er heel content mee en raad Kopen bij Mobico zeker aan. Ik ben zeer tevreden!!

Mijn ervaring is bijna perfect

Snel en goede spullen

Prima eerlijk advies. Zeer tevreden over aankoopproces!

Belangrijk voor mij is dat een Webwinkel ook telefonisch bereikbaar is en dat een goed advies kan worden gegeven. Mobico voldoet daar aan. Nette medewerkers en oog voor de klant. Prima gevoel aan overgehouden! Heb iPhone net een paar uur, dus over product kan ik nog niets zeggen. Maar dat zit wel snor met Apple.

Snelle levering en prima kwaliteit

Één dag na mijn bestelling had ik mijn Iphone X al in bezit. Ik nam eentje met ‘lichte gebruiksporen, maar daar is niets van te merken. De bijgevoegde oplader, oortjes, screenprotector en case maken het des te beter. Zeer tevreden!

Bezoek aan de winkel, keurig ontvangen en snel vakkundig geholpen met goed advies.

Vriendelijk ontvangst, er werd goed naar de vragen geluisterd en daar extra advies bij gegeven om zo een juiste toestel keus te maken. Toestel was op voorraad dus ik kon deze direct meenemen.

Snelle levering!

Ik heb me iPhone 8 vrijdag besteld en de volgende dag in de middag werd hij al geleverd. Goed verpakt! Ik ben er super blij mee . Het is een aanrader om je telefoon bij Mobico te kopen.

Snel maar matige qualiteit

Net een iphone x gekocht bij Mobico. Was er binnen een dag zoals beloofd. Ik heb conditie NIEUW gekozen, maar twijfel hier nu erg aan aangezien de camera niet scherp stelt en aangezien de batterij soms erg heet wordt...

Super service en een mooie telefoon top dus !!!

Telefonisch heb ik lang in de wachtrij gestaan. Maar dubbel en dwars de moeite waard! Nadat ik mijn probleem had uitgelegd en met spoed een nieuwe telefoon moest hebben mocht ik gelijk op locatie een nieuwe telefoon ophalen. Op locatie werd ik geholpen door een jonge jongen met een mondkapje op ondanks het mondkapje kon ik gewoon de vriendelijke lach voelen.

Ik kreeg wat ik besteld had prima

Voor het eerst een iPhone gekocht voor mijn 75 verjaardag een xsmax met uitleg van mijn kleindochters mooi toestel en veel uitleg van de meiden

3 dikke XXX-jes voor de Mobico service van onze Iphone X bestelling

stel je de iphone X, want voorradig, netjes alle bevestingsmails gekregen, heerlijk, zo'n warme douche in de bloedhitte, ik bedoel maar. X marks the spot! Want wat bleek: onze X bleek leeg in het magazijn, een X in de voorraad en een kruis door de levering. Potverdorie zeg, is dat dan wat. Die mail was een koude douche, maar toen we zaterdag die vriendelijke meneer X aan de telefoon kregen om dan maar een ander kleurtje te bestellen, dat maakte een hoop goed! Nu liggen we onder de brievenbus, want vandaag komt ie, als het goed is. Kortom, netjes opgelost, dus 3 dikke XXX-jes van ons!

Perfecte service!!

Niet alleen de aankoop verliep perfect maar ook de "na-verkoop-service" verliep snel en perfect! Zeker zijn dikke 5 sterren waard!

Perfecte service, goede kwaliteit!

Iphone XS besteld met 'lichte gebruikssporen', maar is ècht als nieuw! Snelle levering, de volgende dag de telefoon al in huis! TOP!!

Geleverd in 1 dag en in op en top staat!

Zeer snelle levering, volgende dag al in huis! De iphone werkt perfect en ziet er ook helemaal op en top uit. Handig dat de oplader met stekker, oortjes, screenprotector en hoesje inbegrepen zijn. Dit alles voor een mooie prijs!!

Superblij!

IPhone 8 gekocht, en ivm vakantie laten afleveren op een ander adres. Bestelling (net als eerdere bestellingen) keurig verpakt en snel afgeleverd, iPhone (Nieuw) was ook daadwerkelijk nieuw incl de accessoires als oortjes, lader etc. Dus super-blij mee!

Alles top

Ik had de iPhone XR bestelt, het bestellen ging soepel en de levering was heel snel. De prijs was ook heel goed en de kwaliteit van de iPhone is ook gewoon top kwaliteit zoals het hoort. Ik heb de iPhone dan wel refurbished gekocht, maar hij voelt als nieuw. Ik ga in de toekomst sowieso al mij toekomstige telefoons refurbished bestellen bij Mobico.

Mooie goede telefoon

Mooie telefoon, goed veilig verpakt. Alleen is hij leeg binnen gekomen dus moest ik hem eerst opladen voordat ik de telefoon klaar kon maken .

Goede kwaliteit en goede service. Mijn mobiel was snel geleverd binnen 2 werkdagen. De iPhone zag er als nieuw uit en alles was er netjes bijgeleverd. Mijn pakket was zorgvuldig ingepakt.

Kwaliteit zoals dat hoort.

Ik bestelde op 8 augustus een nieuwe Iphone 7 bij Mobico. Deze was binnen 24 uur geleverd. De installatie heb tamelijk eenvoudig zelf gedaan. Kortom binnnen 1 dag een fraaie nieuwe prima fuctionerende Iphone 7. Helemaal goed!

Heb hier al vaker een telefoon gekocht en ben zeer tevreden

Super goed

Ik heb de iPhone X en hij is super Hij doet alles heel goed en je ziet dat er niks mis mee is en hij werkt gewoon als een gloednieuwe

Ik ben zeer tevreden over de iPhone X. Alles werkt perfect! En snelle levering!

iPhone XS beter dan verwacht

Snelle levering en super toestel. Gekocht met lichte gebruikerssporen. Nou, ik kan ze niet vinden. Het toestel is echt als nieuw

Snelle levering goed product

Op 7 augustus een IPhone X refurbished besteld. Zaterdag 8 augustus het product keurig netjes verpakt ontvangen. Telefoon zag er gewoon gloedje nieuw uit. Accu gaf 100% aan en als extra's een mooi doorzichtig telefoonhoesje en screenprotector er nog gratis bij. Super content met mijn nieuwe telefoon

Snel en netjes

doordat mijn oude gsm onverwacht niet meer functioneerde moest ik gehaast een nieuwe hebben. met mooico heb ik in minder dan 24 uur mijn iPhone X in handen gekregen, ondanks ik in België woon! het toestel was enorm goed verpakt en zag er netjes uit met alle accessoires die je nodig hebt. Zeker te vertrouwen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL