Filtre

Helemaal tevreden

Geweldige service. Binnen 24 uur geleverd met alle accessoires erbij. Ik had er een besteld 'met lichte gebruikssporen' maar zelfs met mijn bril op kon ik geen spoortje ontdekken. Niet van nieuw te onderscheiden. Heel tevreden met mijn aankoop.

Ontzettend goed

Hele snelle levering, al meerdere toestellen via Mobici aangeschaft, perfect

Fijne service, correct

Fijne service correct

Snel en goed

Gisteren besteld vandaag gekregen netjes Goedkoper dan elders

Prima aankoop!

Snelle levering, 'als nieuw' is ook echt 'als nieuw' (geen enkel spoor te zien). Goede prijs en 'gewoon' garantie.

**********

Iphone XS 'als nieuw' werd geleverd met een batterij van 86%. N.B. Apple raadt vervanging aan bij batterij van 80% Bijgeleverde oortjes van inferieure kwaliteit én is NIET geschikt/ past niet op Iphone XS Geen reactie op 4 e-mails. Klantenservice niet bereikbaar; verbinding wordt verbroken.

Ideaal

perfect

Super tevreden

Heb de iphone binnen 24 uur ontvangen, net toestel en een hele nooie prijs!!

Topbestelling

Snelle levering en topkwaliteit van het toestel, zo goed als nu besteld. Aanrader

Uitstekend product en dito service

Gisterenavond laat en 2-tal iPhone X toestellen besteld (nieuw) voor beide dochters ... vandaag allebei keurig volgens afspraak geleverd ... en dus weer rust in huis sinds deze middag ... ;-)

Voor de 3e keer super tevreden!!

Gisteren 3e iPhone 8 besteld voor ons gezin en weer super tevreden over Mobico! Volgende dag geleverd en opnieuw alles zoals verwacht. Inclusief goede kwaliteit hoesje en screenprotector al op de iPhone. Als ik zelf geen zakelijke iPhone dan zou ik de 4e iPhone ook bij Mobico bestellen.

Erg goede site, maar ook erg onduidelijk

Ik heb mijn telefoon (iphone x 256gb space grey) hier besteld en er stond in eerste instantie dat mijn levertijd 2-5 dagen zou duren. Ik had mijn telefoon op mijn 5e dag nog steeds niet binnen en heb een mailtje gedaan, daar hebben ze niet op gereageerd. Toen heb ik nog een mail gedaan en daar hebben ze binnen een paar uur op gereageerd. Ze zeiden dat mijn telefoon niet meer op voorraad was en ik kreeg 3 keuzes: af wachten totdat de telefoon binnen is, een ander toestel kiezen of geld terug. Ik heb voor de keuze geld terug gekozen en een paar uur later kreeg ik een mail dat mijn telefoon verzonden was en dat ik hem de voleinden dag binnen zou krijgen. Ik heb de telefoon die dag erna binnen gekregen en heb er veel plezier van gehad. Kortom, met de telefoons is er niks mis, maar de communicatie valt erg tegen.

Geweldig vriendelijk en servicegericht

Enorm goed geholpen door jullie toen bleek dat mijn telefoon niet voorradig was. Zowel via de mail als telefonisch enorm netjes geholpen. Telefoon uiteindelijk snel ontvangen en werkt perfect! Met name door de klantvriendelijkheid een enorme aanrader en mocht het nodig zijn maak ik graag weer gebruik van jullie diensten!!

Kreeg een tip door van een kennis om hier mijn nieuwe telefoon te bestellen. Volgende dag gelijk in huis dus dat was top. Heb een nieuwe telefoon gekocht, kreeg de telefoon in de originele verpakking met alles erop en eraan. Was niks te zien aan de telefoon, gewoon splinter nieuw, zonder enige gebruiksporen. Het enige was dat de batterij wel al op 85 procent stond. Maar tot nu toe prima service!

Producten worden snel geleverd, en zijn van hoge qualiteit

Nieuwe telefoon besteld en binnen 1 dag binnen.

Zeer goede telefoon.

De telefoon kwam helemaal goed binnen, goed verpakt. Er zat zelfs een hele set aan spullen bij die je nodig hebt voor je telefoon zoals onder andere een oplaadkastje, een kabel, oortjes en zo'n transmitter waarmee je je oortjes in je telefoon kan stoppen. Ook kreeg je er een beschermlaagje en een hoesje bij. Een zeer goede deal dus, en het was binnen een dag bij mijn huis.

Super, volgende keer weer via Mobico

Product snel ontvangen. Voldoet volledig aan verwachtingen. Netjes in een doos ondanks ik geen nieuwe iPhone had besteld, maar een iPhone “als nieuw”.

Goeie levering.

Perfecte levering, mooie doos met alles er in. Nieuwe oortjes, converter, oplader en een gloednieuwe iPhone 8. Netjes hoor!

geweldig

Het is prima service is hoed

(nog) niet goed

iPhone XS max besteld met 256 GB geheugen, echter 1-tje ontvangen met 64 GB geheugen. Ik probeer ze telefonisch te bereiken echter zonder succes en ook op de mail welke al 2 dagen geleden is verstuurd nog geen enkele reactie. Wel ondertussen een betalingsoverzicht van AfterPay ontvangen, welke ik natuurlijk niet ga voldoen zolang het niet is opgelost!

Mooi toestel IPhone X met hoesje en screenprotector

Toestel ziet er goed uit. Werkt naar behoren. Zit alles bij. Goede levering

iPhone XS 512 gb

Heb hier een iPhone 512 gb op zondag besteld en op dinsdag bezorgd met een nieuwe batterij dus ik ben blij met mijn aankoop. Top service

Snelle betrouwbare website

Het is een betrouwbare website en de levering was erg snel en alles zat er netjes bij

Snel een top telefoon in huis

Super blij met mijn iphone 8, kwam snel binnen en is helemaal als nieuw

Super !!

Super Mobico, zeer juiste omschrijving, reeds mijn 3de !! iPhone hier besteld de dag na bestelling geleverd in België, mest betrouwbare tweedehands verkoper die er is.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL