Filtre

Alles liep goed en had de iphone x refurbished gekocht in de categorie ‘nieuw’. In een stevig doosje geleverd. Qua uiterlijk is alles in orde alleen keek ik toen naar de batterijcapaciteit en dat was wel echt een minpunt voor deze staat “Nieuw”. Ik heb gemaild en naar een dag nig steeds geen antwoord. Hoop op binnenkort antwoord hierover.

Uiteindelijk toch nog super!

Twee iPhones besteld waarvan er één een paar plekken in het scherm had. Deze teruggestuurd en uiteindelijk na een week weer een nieuwe telefoon ontvangen. Deze is echt nieuw. Een geweldige telefoon. Bellen Naar Mobico lukt niet. De centrale staat op automatisch bericht vanwege drukte. Mail beantwoorden duurt ook lang, maar over de producten niets anders dan lof. Wat kleine dingen aanpassen en jullie zijn de volle vijf sterren waard.

Redelijk

Met wat moeite nu toch een goeie telefoon

Super snelle service en scherpe prijs

Makkelijk te bestellen, goede informatie over producten en snel in huis

Goede info , goed toestel!! Dochter lief is er mee in haar nopjes een gave iphone x Wat wil je nog meer.

Verkeerd toestel, trage en onvriendelijke service.

In eerste instantie was ik erg blij met mijn aankoop, een IPhone Xs, wit. Ik kreeg het ook lekker snel in huis, namelijk de volgende dag al! Erg fijn. Helaas kreeg ik een verkeerd toestel. Geen probleem, als ik bel met de klantenservice kom ik er vast uit. Helaas was de klantenservice zeer slecht bereikbaar. Nadat de verbinding meerdere keren was verbroken omdat er te veel mensen in de wacht stonden kreeg ik eindelijk iemand te pakken. Ik legde de situatie uit zoals het was, het toestel was in de verkeerde kleur geleverd. Toen kreeg ik de vraag of ik zeker wist dat het toestel wel echt de verkeerde kleur had, en of ik wel op de hoogte was van de kleuren van het laatste model. De witte, zwarte en gouden versie zijn ook zo moeilijk uit elkaar te houden... Daarna kreeg ik mail instructies. Waarin werd gevraagd of ik het probleem nog een keer kon uitleggen met foto's erbij, omdat het probleem nog niet helemaal duidelijk was. Ook was de verzend procedure nog onduidelijk. Ik besloot nog een keer te bellen. Gelukkig kreeg ik nu een meer begripvolle jongen aan de telefoon. Hij snapte het probleem in een keer en kon me ook helpen met het retour formulier en vertelde me dat ik het toestel verzekerd terug kon verzenden en declareren. Fijn! Toestel verstuurd, en de volgende dag ontvangen door de locatie. Helaas duurde het nog wel 4 dagen voordat ik daar vanuit Mobico een bevestiging voor kreeg, met de mededeling dat de afhandeling nog 7-10 dagen kon duren... Ondertussen merk je misschien wel dat ik vrij gefrustreerd en geïrriteerd was/ben door de hele procedure en het slechte contact. De uiteindelijke levertijd is over 10 dagen. Ik heb nu mijn nieuwe toestel ontvangen, helaas met gebroken screen protector. Dus weer de onbereikbare klantenservice contacteren. Over de kwaliteit van de telefoon kan ik nog niks zeggen. Ik ben er nog niet over uit of ik hier een toestel wil aanschaffen/houden. Van buiten ziet het er prima uit voor een toestel met lichte gebruikerssporen.

Verbazingwekkend goed!

Ik had gisteravond mijn nieuwe telefoon (iPhone XR) besteld. En met de conditie ‘nieuw’ en dat is hij! Geen enkel krasje, schrammetje of dergelijke. Goede batterij Hij kwam zelfs in de orginele doos aan! +1 tevreden klant!! (Snelle levering)

Fantastisch!!

Al twee keer een iphone gekocht en kwam alle twee de keren goed binnen!

Super tevreden!

Ik heb voor de 2e keer in een jaar tijd hier een refurbished iphone x besteld, voor mijn kids. En gekozen voor conditie 'zo goed als nieuw', en wij zijn super tevreden, is niet van nieuw te onderscheiden!

Goede service!

Ik heb een telefoon besteld met lichte gebruikssporen, toch voelt hij als nieuw. Ook kreeg ik er nog een gratis hoesje met protectscreen bij. Echt super blij!

Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen zoals geadverteerd en in goede conditie

De als nieuw geleverde Apple 8 plus red Is inderdaad niet van nieuw te onderscheiden.

Prima overzichtelijke side, met gebruiksvriendelijke filters, wat het gericht zoeken erg vermakkelijkt. De telefoon is inderdaad de volgende dag geleverd inclusief nuttige accessoires. Opladen, updaten en klaar.

Top bedrijf

Een goede kwaliteit en een top service snel bezorgd goed van prijs echt top

Uitstekend en snel

Pakje super goed ontvangen netjes in gepakt Toestel erg mooi en werkt perfect

Hele fijne telefoon! Betaalbaar en snelle levering.

Iphone 8 prima conditie

komen hun belofte na!

ik heb een refurbished iphone 8 besteld met kwaliteitsaanduiding "nieuw". Werd gelijk de volgende dag geleverd en zag er als nieuw uit!!! als extra's ook nog een glassprotector en een bijpassend hoesje erbij gekregen.. Met mijn eerdere goede ervaringen met Mobico, beveel ik hun ook altijd aan bij vrienden en kennissen. Ik zou zeggen ga zo door!!!

Prijs kwaliteit verhouding perfect, snelle levering.

Super snelle levering, verwachte levertijd was 2- 5 werkdagen. Kwam de volgende de dag al binnen. Telefoon was gewoon nieuw geen enkel krasje er op. Screen protector er al super netjes op gemaakt. Voor mij zeker een aanrader voor andere! Prijs kwaliteit echt perfect! Voor mij zeker een ja voor de volgende keer.

Uistekend! Niets dan hulde.

Review Mobico Ik was op zoek naar een goede iPhone 8. Na het inwinnen van informatie over gebruikte, refurbished en nieuwe iPhones heb ik de websites van diverse aanbieders bezocht om een beeld te krijgen van de prijzen, staat van de aangeboden telefoons, controlepunten, garantie, accessoires en leveringsvoorwaarden van de aangeboden telefoons. Mobico.nl bleek de enige aanbieder te zijn die een cosmetisch zo goed als nieuwe iPhone 8 aanbood voor een schappelijke prijs, compleet met de originele accessoires (lightning-USB-kabel, lader, lightning- mini jackkabel, simpin, en oortjes) en in de originele doos + zij doen daar een hoesje en een screenprotector bij en zij nemen de verzendkosten voor hun rekening. Maar belangrijker is dat zij 2 jaar garantie geven op de iPhone en de batterij. Bij de aanbieding stond vermeld dat de in nieuwstaat verkerende telefoon een levertijd had van 2-5 dagen. Dat had ik er wel voor over dus ik heb de iPhone 8 bij Mobico.nl besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik diezelfde avond een e-mail van hun met track & trace-code en de mededeling dat de bestelde iPhone de volgende dag door PostNL bezorgd zou worden. PostNL bezorgde de volgende dag inderdaad de bestelde iPhone binen het aangegeven tijdskader! Na ontvangst de doos opengemaakt en daar zag ik een originele iPhone doos, tussen de "schuimpjes" liggen. Hij was zeer goed verpakt! Na het openen van de doos zag ik een iPhone 8 die niet van nieuw te onderscheiden was; geen krasjes, vlekken of andere cosmetische gebreken. De meegeleverde accessoires bleken nieuw te zijn, in hun originele verpakking (oortjes, lightning-USB-kabel, lader) en de lightning-minijackkabel was ook nieuw (in originele verpakking). Verder zat er in de doos een papieren Apple hoesje met daaarin de documentatie van de iPhone en het kaartje met de simpin en de beloofde screenprotector en het telefoonhoesje. Alles precies zoals zij vermelde op hun website. Na het aanzetten van de iPhone bleek dat hij gereed was voor een

Ik ben hartstikke tevreden.

Makkelijk,snel,goedkoop,kwaliteir

Blij dat ik Mobico ontdekt heb!

Ontzettend mooie Iphone 8 besteld. Ziet er idd als nieuw uit. Mobico is verder goed telefonisch bereikbaar en heeft adequate antwoorden.

Voor de tweede x een iPhone besteld! De vorige heb ik twee jaar in gebruik gehad en doet het eigenlijk nog steeds wel prima! Nu de iPhone 8 besteld, met lichte gebruikers sporen, en op een klein krasje na, zo goed als nieuw! Prima service en de volgende dag in huis! iPhone word geleverd met screenprotector er al op, hoesje, oortjes, oplader, en een converter voor de oordopjes!

Goeie kwaliteit & service voor je iPhone

Snel geholpen, iPhone volgende dag binnen screenprotector al aangebracht op het scherm! Hoesje zit erbij dus je bent gelijk klaar en je telefoon is volledig beschermt voor een goede prijs.

Top snelle service

top snelle service ,alleen de stekker zat niet in doos

Goede kwaliteit en superservice!

Ik heb een refurbished iPhone XS gekocht op deze site. Ten eerste: refurbished is fantastisch. Het is dezelfde kwaliteit, maar duurzamer en een stuk goedkoper dan een gloednieuwe iPhone! De Mobico-site is makkelijk te navigeren, de telefoon werkt helemaal goed en ik kreeg er een hoesje bij en de screenprotector zat er al (helemaal goed) op! Ik had hem dinsdag besteld en woensdag in huis. Kortom: goede kwaliteit en superservice!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL