Filtre

Perfect geregeld

Alles netjes verpakt ruitsticker netjes geplakt bumper erbij gehad ronduit perfect

Gewoon Super

Heb een iPhone XS gekocht bij Mobico, ik had gekozen voor een 4* toestel wat inhoud dat het kan dat het toestel gebruikte sporen kan hebben. Tot mijn verbazing leek het een NIEUW toestel. Ben er zeer blij mee, ook de levering was binnen 24 uur. Gewoon topje

Telefoon was makkelijk te bestellen en in vergelijking met andere sites goedkoop. Heb de telefoon volgende dag al ontvangen en het toestel zag er als nieuw uit. Top service!!

Geweldig top service en top kwaliteit!

Telefoon super netjes verpakt en binnengekomen op tijd binnengekomen en super kwaliteit echt geweldig. Zeker een aanrader om je telefoon op mobico te bestellen super kwaliteit voor een lage prijs

Snelle levering en alles mooi en netjes!!

uitstekkende service

snelle levering,beter dan verwacht en goeie prijs

super!

iPhone X besteld in de avond, nachtje geslapen en toen werd de telefoon al bezorgd. Super snel dus. De telefoon zag er als nieuw uit! Blij mee.

Super goede toestellen, goede prijzen en snel levering!

Ik heb mijn 3 laatste mobiels gekocht op mobico (met lichte gebruikssporen) en ze zijn super! Nu heb ik net de Xs Max binnen en ik ben er super blij mee, de gebruikssporen zijn amper te vinden. Ook is het super fijn dat er een nieuwe oplader, hoesje en schermplaatsje bij zit gratis. Het schermplaatje is er zelfs als op geplaatst. Kortom een super goede site, goede prijzen, en super goede toestellen!

3 telefoons en 2 maanden ellende

Ik zal je de hele beschrijving besparen maar in het kort; telefoon ging na 1,5 mnd kapot (iPhone X 256 Gb), laten repareren, kreeg een telefoon terug waar van alles aan kapot was, toetsenbord bleek na reparatie kapot. Ander toestel ontvangen, deze bleek een eigen leven te leiden (klikte en opende zelf allerlei applicaties etc.). Mobico vond Corona een goed excuus om de telefoonlijn te sluiten, dus alle communicatie verliep via de trage mail afhandeling. Uiteindelijk, na dreiging met een advocaat, restitutie gehad. Zomaar een creditnota, maar 45 euro te weinig. Zonder ook maar 1 regel toelichting bleek dat de accessoires in mindering waren gebracht. Deze zijn nu 3 weken geleden opgestuurd en ik krijg geen enkele reactie meer van ze. Ik ben genezen van refurbished, en nooit meer bij Mobico. Het probleem is dat ze van alles kunnen zeggen over een toestel, maar je ziet van buitenaf niet in welke staat de elektronica is. O ja, mijn vorige review is nooit geplaatst !!

10/10

GEWELDIG

Je krijgt waar je voor betaald, erg goede telefoon voor een erg voordelige prijs. En je krijgt ook nog eens alle accesoires er bij! Super!

Had mijn iPhone XS Max 64gb (gold) als nieuw op vrijdagavond besteld en had de iPhone maandag al in huis. Zeer snelle levering en alles was makkelijk te volgen via de track & trace. Er is geen beschadiging beschikbaar en de gratis meegeleverde screenprotector zat er al op. Ook was alles mee geleverd in de doos; gratis hoesje, oortjes, lader en lightning Jack. Ben zeer tevreden over mobico. Het is zeker een aanrader!

Supersnelle service!

We hebben een aantal telefoons besteld voor ons gezin, er was genoeg keuze in de diverse modellen. We hebben uiteindelijk gekozen voor de 'zo goed als nieuw' status. Bij binnenkomst waren de telefoons als nieuw, het was zelfs niet te zien dat ze gebruikt waren. Uiteindelijk kregen we per toestel ook nog eens de bijgeleverde telefoonhoesjes en beschermfolie geleverd. Alles was supergoed geregeld! We zijn erg tevreden over Mobico en raden dit bedrijf dan ook ten zeerste aan bij anderen.

Zeer goede prijs voor een mooie telefoon.

Deze telefoon was mijn eerste (grote) aankoop ik heb hem vrijdag 3 Juli besteld en dinsdag 7 Juli stond hij keurig voor de deur. De service was zeer goed alles wat ik wou weten stond in de mail die je bij de bestelling krijgt. Ik ben enorm blij met mijn telefoon hij werkt goed is snel en hij is ook heel mooi. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Mobico om voor een goede prijs een telefoon aan te schaffen.

nog niet geleverd

er staat op de site dat het volgende dag geleverd zou zijn maar ik heb gister een telefoon besteld en het is nu avond en heb nog niks ontvangen.

Snelle levering en uitstekend product

Snelle levering en top telefoon. Doet wat het moet doen !

ENORM SLECHT, STELEN JE GELD!

Ik heb een iphone XS besteld, in de conditie "Zo goed als nieuw". Dag later netjes de iphone binnen gekregen. Na het uitpakken was ik tevreden over de staat, hij zag er inderdaad zo goed als nieuw uit. Inclusief alle toebehoren. Tijdens het installeren van de toestel stuitte ik al op problemen, enorm traag, niet doen wat ik wil e.d. Toen het toestel eenmaal geactiveerd was, natuurlijk Face ID instellen e.d. Kwam ik erachter dat de Face ID niet werkte. Contact opgenomen telefonisch, mocht het artikel retourneren. Dit de zelfde dag nog gedaan. Na een week / anderhalf kreeg ik een mail van Tom van Mobico dat ik de telefoon heb geopend na ontvangst en de face ID kabel heb laten scheuren. Ongelofelijk! Ik heb helemaal geen verstand van telefoons, en als ik nog garantie heb, waarom zou ik aan het toestel lopen kloten? Jullie sturen mij ten eerste een defect toestel op, en ten tweede geven jullie de schuld aan mij. Een bedrijf als die van jullie dient verbannen te worden voor misbruik van klanten.

Een mooie telefoon met goede service en van goede kwaliteit.

Ik heb de iPhone X besteld. Ik had hem de volgende dag al binnen en kon hem daarom meteen installeren. Dat was zo gepiept. Al mijn gegevens van mijn oude telefoon waren binnen no time overgezet naar deze nieuwe telefoon! Hij is van goede kwaliteit en zeker een aanrader om hier een telefoon te bestellen.

Superservice! Ik type dit vanaf mijn ‘nieuwe’ IPhone X van Mobico. Ik had de mobiel met lichte gebruikssporen besteld. Er zat enkel een klein krasje op de achterkant. Verder was de telefoon perfect. De telefoon was ook heel snel geleverd. Aan te raden voor iedereen die een goede mobiel wilt voor een kleiner prijsje (en beter voor het milieu!)

Snel, betrouwbaar en perfecte kwaliteit

Na lang gebruik van een SE wilde mijn vrouw wel iets jongers. Onze zoon had voor zijn dochter vorig jaar reeds een toestel bij u gekocht en was zeer tevreden. Wij dus ook bij u gekocht. Geen spijt. Prachtig toestel.

Ga voor een iPhone ga naar Mobico die doen het gewoon!!!

Om 19:00 besteld volgende dag 10:45uur al thuis met alles erop en er aan in Prima conditie en werkt uitstekend chapo!!

Mooie telefoon en snel bezorgd

Ik heb de telefoon nog niet zo lang maar hij werd netjes geleverd! Geen eens krasjes terwijl ik lichte gebruikerssporen had gedaan. Batterij ook top en al het nodige zat er bij ( lader, oortjes, hoesje etc) Echt top!

Echt super top

Ik had m’n telefoon besteld en had snelle levering. Ik kreeg er ook nog eens een hoesje bij & bescherm scherm zat er al op! Heb er ook een aanstuk stukje bij gekregen door de normale oortjes. Echt super top!

Super goed! Ik ben echt blij met mijn nieuwe gsm!

Ik had mijn gsm besteld en de volgende dag kwam hij al toe. Super gsm voldoet aan al mijn eisen!

Helemaal top

Snelle levering en een goede prijs

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL