Filtre

Ik geniet enorm van mijn refurbished iphone xs, dit is een super optie om te doen als je toch net niet genoeg geld hebt voor een gloednieuw toestel. Het werkt super en doet alles wat de telefoon zou moeten doen. Puur genieten. Ik zeg doen!!

Top ervaring

Heb eergisteren hier de iPhone X besteld als gloednieuw. De dag erna was de telefoon er al, al mijn verwachtingen zijn voldaan. Ik raad u allen aan om hier een mobiel aan te schaffen.

Topservice!

Gisteren eeen iPhone XS besteld en vandaag al in huis. Heb een toestel van de categorie ‘als nieuw’ gekocht maar kan nergens iets van gebruiksporen opmerken. Alles werd meegeleverd zoals staat omschreven. Echt een aanrader!!

Ziet ee prima uit

Super blij met mijn nieuwe IPhone XS Goeie service gelijk volgende dag al in huis

goede kwaliteit

Het apparaat is heel goed van kwaliteit, er is geen enkel gebruiksspoor te vinden, echt zeer fijn dat het geleverd word in de originele doos8

Erg betrouwbare site

Mobico is een betrouwbare site waar producten snel geleverd worden. Ik heb een iPhone 8 besteld en die is binnen 4 dagen al bezorgd. De iPhone doet het helemaal 100 procent, ik ben erg tevreden met deze aankoop!

Koop hier niet

Mijn eerste “als nieuwe” iPhone X had een defect scherm met een groene waas. Hoe dat door de kwaliteitscontrole is gekomen? Na veel gedoe een tweede “als nieuwe” iPhone X ontvangen. Na amper twee weken herkent het toestel de SIMkaart niet meer. Waarschijnlijk een defect moederboard. Ook dit toestel aangetekend retour, met begeleidende mail. Enkele dagen nog een mail vanwege uitblijven reactie. Nu, ruim een week later, nog steeds 0 reactie. Telefonisch is Mobico onbereikbaar. Ik heb nu dus maar een klacht bij Mobico ingediend. Ik vind het enorm jammer dat ik daartoe gedwongen word. Mijn negatieve recensie op de site van Mobico is direct verwijderd. Zonde, Mobico zou die energie beter in klantencontact kunnen steken. Ik snap best dat het in deze tijden wat moeizamer gaat dan normaal, maar doe wat je belooft en reageer op mails van je klanten. Neem als die positieve klantenbeoordelingen maar met een korrel zout. Helaas kan ik vooralsnog alleen maar zeggen: koop hier niet!

Kwaliteitsvol

Wat een goede kwaliteit word er geleverd! Sade telefoon was nog in splinter nieuwe staat en er zaten niet eens krassen op! Er snelle levering en goede service wat een top bedrijf.

Top service!

iPhone ziet er uit als nieuw! Oplader & oortjes er ook bij. Top service!

Goedkoper dan op andere sites, ook kreeg in er nog een aantal dingen bij. Ik ben heel blij!

Ik heb voor mijn verjaardag een IPhone XR gekregen. Ik wilde deze al heel lang hebben en ik heb een beetje rond gekeken. Van een vriend hoorde ik dat hij zijn telefoon hier heeft besteld. Ik heb hier gekeken en meteen was ik overtuigd. De iPhones hier waren een stuk goedkoper dan bij andere sites. Ook kreeg ik er hier nog een hoesje en wat andere dingetjes voor de telefoon bij! Ik ben er ontzettend blij mee. Hij is helemaal nieuw en hij kwam hier in de beste status! Dankjewel!

Snelle levering, service is top.

Na bestelling volgende dag in huis.

Mooie Iphone XS (Als nieuw) gekocht batterijconditie is 100% en geen beschadigingen of iets. heel tevreden over Mobico

Goed, snel en scherp geprijsd

Scherp geprijsd, en snel verstuurd. Conditie luidde "Zichtbare gebruikssporen" maar ik moest een bril op doen om die te kunnen vinden. Bonus: telefoon werd geleverd met een hoesje en - verrassing - een screen protector. Aanrader dus!

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf.

Ik houdt er in principe niet zo van om ongezien produkten te kopen die veel geld kosten maar heb nu al twee keer een telefoon gekocht die er uitstekend uitzag. Ondanks dat ik twee keer een telefoon met lichte gebruikssporen bestelde kon ik bij beiden met het blote oog niets vinden en ze werken beiden perfect.

Wij zijn zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden. Snelle levering en een goede telefoon. Telefoon ziet er mooi uit en reageert bijzonder snel. Helder scherm.

Super snelle levering van mooi en goed toestel

Super snel, volgende dag al geleverd terwijl op de site stond aangegeven dat het toestel met 2 tot 4 dagen geleverd zou worden. Had de keuze gedaan voor “nieuw” en het toestel ziet er inderdaad als nieuw uit. Zeker een aanrader. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven is dan wel het slecht in contact kunnen komen van dit bedrijf, zowel telefonisch als per mail.

Prima ervaring tot nu toe. Mijn vragen welke ik via email stelde werden snel beantwoord. Telefoon zelf voldoet prima!

Snel geleverd en scherp geprijsd, als nieuw

Waarom nog een nieuwe kopen als refurbished een optie is

Zeer mooie iPhone

De iPhone zou lichte beschadigingen hebben. Deze waren bijna niet te zien. Snelle levering. Mijn zoon is er heel blij mee.

Topservice!

Heb de gsm gisteren besteld, vandaag in huis gekregen. Super snelle levering en de gsm zelf ziet er perfect in orde uit. Ik had de optie "nieuw" gekozen en er is geen enkel krasje te zien. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top winkel

Snel geleverd en on perfecte staat mijn dochter is weer happy

Heel goed.

Telefoon kwam heel snel, alles zat netjes verpakt en kreeg er een gratis screenprotector en hoesje bij. Ik heb geen klachten. Heel blij dat ik hier mijn telefoon heb gekocht en zal ook volgende keer (hopelijk niet snel) hier graag een nieuwe telefoon kopen.

Gewoonweg Geweldig

Toffe website Zeer duidelijk Geweldige garantie