Slechtste ervaring ooit
Ik had een iPhone X gekocht, en ik ben nog nooit zo ontevreden over service ergens geweest.
Ten eerste kreeg ik een kapotte telefoon opgestuurd, nadat ik die heb geretourneerd kreeg ik pas na 3 weken een nieuwe telefoon opgestuurd die wederom kapot was. Ik heb dus in totaal 2 maanden zonder telefoon gezeten omdat het retour process zo langzaam ging. Ik mocht wel de verzendkosten declareren van deze geretourneerde telefoons, alleen toen ik de 3e keer een telefoon opgestuurd kreeg waar ik weer niet tevreden mee was hebben ze geweigerd om de verzendkosten van het retourneren te betalen.
Ook begrepen ze niet dat ik de telefoon de 3e keer wilde terugsturen ipv een nieuwe weer opgestuurd te krijgen, terwijl ik dit duidelijk had ingevuld op het formulier, dus moest ik ook nog een keer de moeite doen om de telefoon terug te sturen terwijl ik er al helemaal klaar mee was.
Ook heb ik een oplader mee teruggestuurd die gebruikt was aangezien ik twee keer er pas na een week achter kwam dat de telefoon niet werkte, en toen is er geld ingehouden van de oorspronkelijke prijs die ik heb betaald omdat de oplader 'gebruikt' is.
Daarnaast duurt het antwoorden op mails meerdere dagen, ze zeggen dat het door corona duurt, wat ik kan begrijpen, maar toen ik al 10 mailtjes had gestuurd en vroeg of ik ze telefonisch kon bereiken om het proces voor ons allebei makkelijker te maken is er ook niet op ingegaan.
Kort samengevat zou ik dit zeker niet aanraden, ik ben er erg veel tijd aan kwijtgeraakt en heb nog 2 maanden zonder telefoon rondgelopen. Uiteindelijk bij apple zelf een telefoon gekocht die iets duurder was maar dat was het zeker waard.