Filtre

Snelle levering en goed apparaat

Mijn telefoon werd binnen 1.5 dag geleverd: super snel! Goed werkend apparaat en doordat hij refurbished is ook nog eens veel duurzamer. Heel blij mee!!

Helemaal top

Het werkt goed en alles is in orde

De telefoon was de avond er voor besteld en kreeg hem gelijk de volgende dag Binnen echt super. De telefoon voelt en is als nieuw echt geweldig gedaan van mobico.

Zoals verwacht!

Goede klantenservice. Volgende dag al in huis. Netjes verpakt en compleet geleverd. Oogt echt als nieuw. Zeer tevreden!

Supersnelle levering van iPhone, hij ziet er super goed uit

Gisteren een refurbished iPhone 8 besteld, vandaag al geleverd, telefoon is supermooi en je moet goed zoeken wil je de beschadiging zien, erg blij mee

Super service & kwaliteit!

Ik heb een refurbished Iphone XS Max gekocht, helemaal top! Goeie service, volgende dag in huis, hoesje erbij, screenprotector er al op! Ik had de versie ‘als nieuw’ en hij is echt als nieuw. Er zitten 2 kleine beschadigingen op de behuizing maar die vallen absoluut niet op. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop!

Gister besteld vandaag al geleverd. Iphone x als nieuw besteld en ziet er ook zo uit.top Mobico

Wij hebben voor onze zoon de IPhone 8 besteld. Het toestel werd snel geleverd en zag er uit als nieuw. De bijgeleverde accessoires zijn prima en de telefoon functioneert goed.

Slechtste ervaring ooit

Ik had een iPhone X gekocht, en ik ben nog nooit zo ontevreden over service ergens geweest. Ten eerste kreeg ik een kapotte telefoon opgestuurd, nadat ik die heb geretourneerd kreeg ik pas na 3 weken een nieuwe telefoon opgestuurd die wederom kapot was. Ik heb dus in totaal 2 maanden zonder telefoon gezeten omdat het retour process zo langzaam ging. Ik mocht wel de verzendkosten declareren van deze geretourneerde telefoons, alleen toen ik de 3e keer een telefoon opgestuurd kreeg waar ik weer niet tevreden mee was hebben ze geweigerd om de verzendkosten van het retourneren te betalen. Ook begrepen ze niet dat ik de telefoon de 3e keer wilde terugsturen ipv een nieuwe weer opgestuurd te krijgen, terwijl ik dit duidelijk had ingevuld op het formulier, dus moest ik ook nog een keer de moeite doen om de telefoon terug te sturen terwijl ik er al helemaal klaar mee was. Ook heb ik een oplader mee teruggestuurd die gebruikt was aangezien ik twee keer er pas na een week achter kwam dat de telefoon niet werkte, en toen is er geld ingehouden van de oorspronkelijke prijs die ik heb betaald omdat de oplader 'gebruikt' is. Daarnaast duurt het antwoorden op mails meerdere dagen, ze zeggen dat het door corona duurt, wat ik kan begrijpen, maar toen ik al 10 mailtjes had gestuurd en vroeg of ik ze telefonisch kon bereiken om het proces voor ons allebei makkelijker te maken is er ook niet op ingegaan. Kort samengevat zou ik dit zeker niet aanraden, ik ben er erg veel tijd aan kwijtgeraakt en heb nog 2 maanden zonder telefoon rondgelopen. Uiteindelijk bij apple zelf een telefoon gekocht die iets duurder was maar dat was het zeker waard.

Komt afspraken na

Gister mijn iphone x 256gb met lichte gebruikers sporen ontvangen. Het zag er goed uit beter dan ik had verwacht! Een kleine kras in de scherm die tijdens gebruik niet storend is. Batterij status was 100 procent, al met al een goede deal.

Super snelle levering.

Snelle levering van mijn “nieuwe” telefoon. Alles zag er netjes en verzorgd uit.

Super snel geleverd en als nieuw!

Super snelle levering. s'Avonds besteld, volgende middag in huis! Bestelde refurbished iPhone Xr was als nieuw, scherp geprijsd en met gratis siliconen hoesje, beschermglas en oplader/snoer geleverd. Overcompleet dus. Echte aanrader!!! Bewerk Verwijderen Delen

Vrijdag besteld - zaterdag al geleverd. Goede service. Mails worden onmiddellijk beantwoord. Geen onderscheid met nieuw toestel. Wij kopen nergens anders meer

Goeie service! Telefoon is in goede staat

Voor het eerst wat besteld bij Mobico en super tevreden mee! Telefoon is in goede staat, wel 2 kleine krasjes in m’n beeldscherm maar hiervoor betaal je ook minder voor. Zeker een aanrader

De service is super goed en ben heel blij met mijn gsm + het is een goede prijs voor de gsm’s

Iphone X in perfecte staat ontvangen, niet van nieuw te onderscheiden.

Snel geleverd, net toestel, compleet en functioneert perfect.

Superrrrr

Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen, snelle bezorging, super service !

uitstekende snelle levering

gisteren iPhone 8 besteld en deze middag al geleverd!! alles keurig en veilig in een doos. alles aanwezig top site!!

Was helemaal top

Werd snel geleverd

Precies zoals beschreven heb ik een als nieuwe Iphone ontvangen zonder gebruiksporen en met originele toebehoren. Ben super tevreden.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren heb ik genoten van een snelle levering en een goede service. Mobico is goed bereikbaar en levert de Iphone in een stevig doosje met alle bijbehorende accessoires. Je krijgt dus niet alleen een telefoon voor je geld, maar ook oortjes, een oplader, een screen protector en een (tijdelijk) hoesje. Plus, je hebt twee jaar garantie op je aankoop, wat zorgt voor een fijn en veilig gevoel. Erg blij met nieuwe telefoon en ik kom zeker terug als ik weer een nieuwe nodig heb.

Uitstekende service

Kwaliteit volle gsm’s Helpen direct bij enige problemen

Super!!

‘S avonds een refurbished IphoneX besteld en de volgende dag in perfecte staat al in huis! Alle accessoires compleet en de Screenprotector was zelfs al bevestigd. Top service!

Prima service! Heb een mooie telefoon gekregen

Telefoon was in perfecte staat geleverd.

De telefoon werkt en ziet eruit als nieuw. De levering was erg snel en de basisdingen die bij een nieuwe Apple in de doos zitten (oplader, oortjes, etc.) zaten hier ook bij.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL