Betrouwbaar en servicegericht
Een gerefurbished telefoon? Ik stond voorheen niet echt te springen om zo’n telefoon aan te schaffen. Een goede vriend en de gierigheid, zoals een Nederlander betaamt, hebben mij anders doen denken. Maar welke telefoon? Ik heb altijd een Android telefoon gebruikt, maar de ervaring viel mij altijd tegen. De batterij gaat snel leeg, het apparaat wordt slomer en de technologie loopt een beetje achter. Volgens meerdere reviews, websites, talloze unboxing video’s en ervaringen van vrienden schijnt de iPhone toch echt langer mee te kunnen gaan dan een Android telefoon.
Mobico staat goed aangeschreven en heeft mij overgehaald om een iPhone X in huis te halen voor minder dan 500 euro. ’s Avonds rond 7 uur besteld en de volgende dag in huis! Dat het kan in deze periode met corona? Maar goed, de mobiel, is ie een beetje goed? Ja zeker!
Ondanks dat de website vermeldt dat de telefoon gebruik sporen kan bevatten, heb ik er nog geen gespot. De mobiel heeft nog 100% batterijvermogen en is super snel. Ik merk aan nergens dat het een refurbished telefoon betreft. Voor minder geld een telefoon kopen, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Daarnaast heeft Mobico een beschermhoesje, twee glas screenprotectors -waarvan één al is geplaatst op het telefoonscherm-, muziekoortjes, een oplader en een Lightning-naar-USB-kabel meegeleverd. Betrouwbaar en service. Twee woorden die de aanschaf van mijn iPhone beschrijven.
Ik ben tevreden en heb niks te klagen. :)