Filtre

Snelle levering van een goed product

Al verscheidene keren bij mobico iPhone besteld. Goeie service. Snelle levering. Incl beschermglas en hoesje. Keurig netjes alles.

Ik heb een iPhone XR zo goed als nieuw gekocht geen probleem gehad met de levering bij het uitpakken van de doos zat alles erin wat erin hoort goede hoest eromheen en een telefoon waarvan je niet kan zien dat het refurbished is

Uitstekende kwaliteit en service

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen op de site, ik wilde een iphone 8 met lichte gebruikerssporen. De volgende dag werd mijn pakketje al bezorgd via track en trace te volgen. Het pakketje was goed ingepakt en alle accessoires waren keurig meegeleverd. En mijn Iphone leek wel als nieuw, met het beschermlaagje er al op. De iphone 8 werkt uitstekend, ik kan Mobico echt aanraden!

Mooi toestel

Snelle levering en goed toestel ontvangen!

Waar voor je geld

Ik had laatst een iphone xr 128gb(zwart) gekocht samen met de iphone xr 64gb(rood). En dat beviel me erg goed de iphones waren snel binnengekomen en daarnaast waren alle accessoires netjes ingepakt. De iphones zagen er als nieuw uit zowel op het scherm als de behuizing van de iphone en dat voor zo scherpe prijs. De accu's van beide telefoons waren ook in uitstekende staat. Daarnaast kreeg ik ook 2 jaar garantie erbij, ben erg tevreden met de service en hoe de producten geleverd zijn. Ik zou Mobico zeker aanbevelen.

Toestel in prima staat volgens verwachting

Toestel was in prima staat! Grade A en geen enkele beschadiging te zien, batterij kwaliteit nog 100%!

Goed toestel

Mooi toestel, goede kwaliteit en op het oog geen gebruiks sporen. Snelle levering , binnen 24 uur

Fijn en snel

Snelle levering, goeie prijzen en fijne en duidelijke service

Maandag besteld, dinsdag in huis. Refurbished Iphone, ziet eruit als nieuw! Zat zelfs nog een verdeelstukje bij. Naast het hoesje, screenprotector, oortjes. Prima service!

Binnen een dag bezorgd en door COVID nu niet mogelijkheid om toestel te bekijken. Niet tevreden over gebruikssporen dan makkelijk en snel om te ruilen

Mooie telefoon

Mooie telefoon ontvangen waaraan niet te zien dat deze is gebruikt. Toestel gelevetd in 2 dagen binnen. Onze dochter is superblij en heeft haar centjes van haar krantenwijk goed besteedt.

3 iPhones op 3 maand tijd

Ik heb net mijn 3 de toestel aangekocht en kan dit iedereen aanraden. Correcte prijzen en een prima service.

top

Ik heb een "iPhone xs 256 gb besteld, cosmetische staat als nieuw, Iphone ziet er helemaal nieuw uit. Oortjes, oplader, hoesje en screenprotector nieuw erbij en de batterij was ook nog 100%. Ik raad Mobico zeker aan, een top winkel.

Tot nu toe heel goed

Ik heb een paar dagen geleden een refurbished Iphone XR (zo gloed als nieuw) op mobico gekocht. Ik heb het toestel binnen de toegezegde levertijd gekregen wat erg fijn is. Ik heb namelijk bij een ander bedrijf eerder een Iphone XR bestelt (omdat deze toen bij mobico uitverkocht was), maar deze is uiteindelijk na 2 maanden niet aangekomen en heb ik de bestelling gecanceld en mijn geld teruggevraagd. Gelukkig was het toestel weer verkrijgbaar bij mobico en kon ik hem eindelijk kopen. Het toestel werkt tot nu toe geweldig.

Tevreden

Snelle levering, mooie refurbished iPhone en veel gratis extras

Een nieuwe gsm van Mobico = meer vrijheid.

Ik had heel dringend een nieuwe gsm nodig en gelukkig bestelde ik bij Mobico, waar ook mijn ouders en zus reeds een toestel kochten. Maandag besteld, dinsdag in huis! De iPhone was zeer goedkoop maar werkt uitstekend. Van de gebruikssporen valt er niets te bemerken. Het is enorm handig dat er een hoesje en glazen screenprotector (van goede kwaliteit) bij de gsm geleverd werden. En dat gratis! Jana, 16 jaar

Snelle levering fijn toestel voor een fijne prijs

Prima service en kwaliteit

Zeer tevreden! De mobiel ziet er net uit en werkt goed. Voor zondag 23.59 besteld, is alleen niet morgen in huis. Dit is opzich geen probleem, maar wel een tegenvaller als dit niet vermeld staat en je uitkijkt naar de komst van je nieuwe telefoon.

Iphone x besteld met “zichtbare gebruikerssporen” volgende dag in huis en bijna geen krasjes. Goede prijs voor een mooie telefoon!

Snelle service. Prima geleverd en mooi toestel.

Snelle levering, je krijgt wat je koopt met vele extra's !!!

vlot geleverd, je krijgt wat er is beloofd !!!!

Nog niet tevreden ...

In april een "zo goed als nieuw" iphone X gekocht. Eerlijk is eerlijk, het uiterlijk van het toestel zag er inderdaad als nieuw uit! Echter, na korte tijd begon de aanraakgevoeligheid van het scherm te haperen en soms reageerde het scherm helemaal niet meer. Als ik met mijn wijsvinger op de randen van het scherm tikte kon ik voelen/horen dat het scherm niet goed vast leek te zitten. Hierover contact opgenomen met Mobico en het toestel mocht voor reparatie (was net 'nieuw' geleverd, dus jammer dat dat al gerepareerd moest worden?) retour. Na een paar weken (!) wachten - inmiddels was me gemeld dat er een vervangend exemplaar gestuurd zou worden - kwam vandaag een 'nieuw' toestel binnen. Wederom alle data overgezet, simkaart erin gestopt en toen bleek dat de simkaart niet herkend werd ... soms wel, maar dan kwam de iphone na enige tijd weer met de melding dat de SIM ontbrak. Anders SIM erin gestopt, zelfde probleem. Beide SIM's in een andere iphone geprobeerd: geen enkel probleem. Op zich kan het gebeuren dat refurbished apparaten niet goed zijn, maar twee achter elkaar? Ik heb nu gevraagd om de iphone maar helemaal retour te nemen en mij mijn geld terug te geven, maar dat zou niet meer kunnen. Ik wil simpelweg niet als testafdeling van Mobico fungeren en heb het na twee pogingen een goed product te krijgen wel gezien. Hopelijk bedenkt Mobico zich nog en kan het toch netjes opgelost worden. Ik ga dan zonder meer voor een nieuw toestel, want met dit soort onzekerheid wil ik niet te maken hebben als het om een telefoon gaat. Het vervelende is dat ik een defect product geleverd krijg en deze dan wederom (als ik het verzekerd wil terugsturen) op mijn kosten zal moeten terugsturen. Dát vind ik niet zo'n fraaie service als ik eerlijk ben. Voor een product wat direct bij levering al defect is zou ik een beter retourproces verwachten. Ik ga er vooralsnog vanuit dat ik er met Mobico prima uit ga komen, zodra dat zo is zal ik daarvan uiteraard een update sturen.

Prima !

Zeer prettig, bestelling, een iPhone X 256GB Space Grey met lichte gebruikssporen, geplaatst en de volgende dag keurig geleverd. Van de lichte gebruikssporen was weinig tot niks te zien, een werkelijk fantastisch mooi toestel voor een acceptabele prijs.

Vlekkeloze ervaring, top product!

Dit bedrijf maakt precies waar wat het belooft! Snelle levering, namelijk de volgende dag, en alle accessoires zaten erbij. Ik kreeg zelfs nog een gratis screen-protector en hoesje ter waarde van 35 euro. Zeer tevreden, de telefoon ziet er echt "als nieuw" uit, zoals ik op de website aankruiste. Mijn verwachtingen zijn absoluut overtroffen.

Snel binnen

Snel binnen en ziet er compleet goed uit

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL