Filtre

Zeker aan te raden

Ik heb er twee dagen gelden mijn telefoon besteld en de dag daarna om half twee ontvangen. Dit was erg snel en onverwacht. Ik ben heel blij met mijn telefoon er er is wat ik nu weet niks mis mee. Het bescherm laagje was al voor mij op de telefoon geplaatst zodat ik dat niet zelf hoefde te doen. Ga zeker in de toekomst er nog een bestellen, en zal het ook aan mensen aanraden

alles in orde, maar screenprotector zat nog niet op de telefoon.

ik had de iphone 8 besteld, hij kwam snel en alles zat keurig in het doosje. Alleen jammer dat de screenprotector nog niet op de telefoon zat, ik hoorde van anderen dat dat bij hen wel het geval was. Er zat ook geen materiaal bij om de screenprotector op de telefoon te doen.

Iphone XS refurbisch besteld. Toestel ziet er als nieuw uit en werkt zoals het moet. Snelle levering en communicatie.

Great Team - Great value!

I just bought my third phone from Mobico. These guys are really great. Usually I go an visit their shop in Amersfoort, but this time because of Covid-19 it was understandable closed. I needed the phone really urgently and reached them by phone. Together we pick a phone the had in store, I ordered it online and the young lady helping me, said she would make sure I get it within a day. This was at 3pm in the afternoon. Less than 18 hours later, the phone arrived at my home as promised. The Mobico Team is really great and their phones are perfect for a very fair price! Well done Mobico!

Superrr

Echt een goeie web-winkel om je refurbisched telefoon te bestellen je krijgt alles erbij zoals een hoesje,screenprotector, oortjes laaier en adapter en nog een verlengstukje voor je oortjes , ik ben heeeel positief over mijn bestelling wat ik heb gekregen wat ik wou

Alle verwachtingen overtroffen!

Afgelopen week heb ik voor het eerst een ‘gebruikte’ Iphone xs Max gekocht via Mobico. Ik stond altijd een beetje wantrouwig tegenover gebruikte telefoons, maar Mobico heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het begint al op de transparante site waarbij er uitleg wordt gegeven over de verschillende keuzes (staat van het toestel e.d). Het bestellen gaat heel makkelijk en de volgende dag had ik mijn Iphone al in huis. Alles zat netjes in de originele verpakking + een gratis hoesje en screenprotector. Ik heb gekozen voor de status ‘als nieuw’ , maar de telefoon was werkelijk gloednieuw! Geen krasje of schrammetje, niets. Bovendien was de batterij ook volledig als nieuw. Ik kan Mobico bij iedereen aanbevelen en zal hier in de toekomst ook zeker nog eens een telefoon kopen!

Telefoon besteld en de volgende dag al in huis! De telefoon is super netjes geleverd en het gratis hoesje en screenprotector zijn van goede kwaliteit.

Top service en snelle levering.

Ik heb de iphone x besteld en de volgende dag was hij al geleverd echt top snelheid van het leveren. Dit is mijn eerste keer dat ik een rifurbished iphone koop en mijn dochter is er heel erg blij mee.Ik heb hem nieuw besteld en je kan gewoon niet zien dat hij rifurbished is. Het is echt een aanrader want hij wordt snel geleverd, er zit geen schrammetje op en er zat gewoon een hoesje bij.

Snelle levering maar status NIEUW wil niet zeggen dat de batterijconditie ook als nieuw is.

Phone XS besteld in conditie NIEUWE. Nu blijkt dat de batterij o ditje nog maar 89% is. Dat valt tegen, je verwacht ergens rond de 95%. Gebeld met de klantenservice die mij verzekerde dat als de batterijconditie binnen 2 jaar lager dan 85% wordt er gratis een nieuwe batterij geplaatst wordt. Op basis van die toezegging heb ik het toestel behouden en niet teruggestuurd. Nu maar hopen dat ze hun afspraken ook na komen.

Super cadeau!

De iPhone 8 is een verjaardagscadeau voor mijn liefje en ze is er super blij mee. De vorige was een 5s dus super upgrade. Snel geleverd vanaf een duidelijke website.

Nieuw blijkt refurbished

Ik kocht een nieuwe iPhone 7 maar na een paar weken bleek de batterij nog een conditie van 78% te hebben. Ik heb een slechte ervaring met het opsturen van telefoons dus besloot ik naar Amersfoort te reizen. Na mailcontact blijkt de winkel nog gesloten te zijn ivm corona. Maar omdat mijn batterij er niet beter op werd heb ik het laten repareren bij mij in de buurt. Hier bleek een los schroefje in de telefoon te zitten terwijl alle schroefgaten benut waren. Tevens bleek er al eens eerder een nieuwe batterij gemonteerd te zijn. Ook was het scherm al eens vervangen en was de achterzijde ook niet meer origineel. Nadat ik dit bij Mobico had gemeld kreeg ik als antwoord dat de telefoons op uiterlijk werden beoordeeld en hoeft nieuw dus niet nieuw te zijn. Dus nieuw kan ook zomaar refurbished zijn. Toen bleek de deal ineens niet meer zo geweldig te zijn en heb ik veel voor een refurbished toestel betaald.

Mobiel werkt prima. Klantenservice kan beter, duurt enige dagen voordat er antwoord wordt gegeven. Tevens werd er een gratis screenprotector meegestuurd, echter hier zaten ook krassen opIk had een nieuwe verwacht. Tot slot zitten er verkeerde oordoppen in. Verder niet te negatief, mobiel werkt prima.

De gsm is van super kwaliteit. Het is snel geleverd. Het is allemaal nieuw. Heel blij.

Geweldige firma

Op woensdag een iPhone X besteld en op Donderdag keurig op tijd bezorgd. Zag er allemaal perfect uit,maar eigenlijk wisten we dat al,omdat mijn vrouw er een jaar geleden ook daar een gekocht heeft. En mobico is gewoon het goedkoopst. Ga zo door met deze geweldige winkel en webshop

Op het eerste gezicht een goedwerkende iphone

Helaas ben ik niet tevreden met de kwaliteit. Na een paar weken was de oplader stuk en begon het scherm los te laten aan de bovenkant. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bij een monteur geweest om het scherm laten vervangen. Blijkt het scherm nep te zijn en kan het niet worden uitgelezen, waardoor mijn nieuwe scherm nu niet helemaal goed functioneert. Heel erg jammer Mobico. Groetjes Naomi

100% tevreden

Ik hier een iPhone XS besteld en 1 werkdag later had ik de telefoon al in mijn bezit. Ik heb de gekozen voor de optie ‘als nieuw’ en de telefoon ziet er inderdaad uit als nieuw en werkt perfect. Ik ben 100% tevreden!

Niks op aan te merken.

Hartstikke blij met mijn iPhone XS aankoop! De telefoon ziet er zo goed als nieuw uit, er zit keurig een lader, oordopjes en hoesje bij. Ook is hij binnen 3 dagen bezorgd. Top!

Onzuivere bestelling en frauduleus product

Dinsdag 2 juni een iPhone X spacegrey besteld met status 'als nieuw', welke de volgende dag geleverd zou moeten worden volgens Mobico's ''fantastische service''. Woensdag bericht gekregen dat deze toch niet op voorraad is, en dat ik de keuze had om eventueel dezelfde telefoon zou kunnen krijgen maar dan in een andere kleur. Prima dacht ik, dus voor deze keuze gegaan. Uiteraard gevraagd aan Annabelle van de klantenservice of zij kon garanderen dat deze een batterij capaciteit heeft van 100%, volledig werkt, en een status van 'als nieuw' of 'nieuw' heeft. Zij bevestigde dat de batterijcapaciteit 100% zou zijn, de telefoon naar behoren werkt en eenzelfde status zou hebben. Ik kreeg overigens pas na ongeveer twee dagen antwoord. Vandaag, vrijdag 5 juni ontvang ik voor alsnog een iPhone X spacegrey, met een batterij capaciteit van 91% en een niet functionerend touchscreen scherm. De telefoon heeft helemaal zijn eigen wil en opent automatisch applicaties zonder dat ik daar iets mee te maken heb. Kortom, zeker niet de service die ik verwacht, al helemaal niet als ik de recensies heb gelezen. Prima als een bedrijf moeite heeft met het antwoorden van mails en een gesloten telefoonlijn heeft vanwege het Covid-19 virus, maar een onzuivere service en een product leveren die alles behalve het product is dat is beloofd vind ik tegen zwendelarij aanzitten. Niet tevreden dus. Ben benieuwd naar een oplossing van Mobico.

Beste site en de goedkoopste telefoon

Ik heb hier de Iphone X gekocht met zichtbare gebruikersporen, ik heb alleen een bijna onzichtbaar krasje in het scherm en een klein deukje in een hoek, en dat voor 200,- goedkoper!!!! Mijn volgende telefoon word zeker weer op deze site zeker een aanrader!!!!!

Eerst enthausiast maar nu teleurgesteld

Wij hadden een iphone 7 opgestuurd voor reparatie, hiervoor kregen we een andere iphone 7 opgestuurd. We hebben het binnengekregen. Hij gaat niet aan, ook niet na het opladen. Er verschijnt een apple icoon en dan gaat het weer terug naar zwart scherm. de eerste iphone was maar 4 maanden in gebruik door ons, en was daarna niet meert te repareren. Het is jammer dat er een defecte iphone terug wordt gestuurd, hierdoor nog moeten we nog langer wachten. En moeten we weer retourkosten betalen. We wachten nu af op een andere iphone.

Geweldig!!

Ik had de iphone x besteld voor mijn verjaardag, ik had het op zondag besteld en het kwam dinsdag gelijk binnen, ik had de licht gebruikte versie gekozen en hij leek helemaal nieuw, mooie accessoires, en alles netjes ingepakt, ik raad mobico aan omdat ze snel leveren en heel netjes zijn!

Snel, goed

Refurbished telefoon als nieuw voor een nette prijs

iPhone Xr in goede status ontvangen, alleen contact met klantenservice was niet mogelijk

Super goed product ontvangen, goed uitziende en werkende iPhone Xr, daarover niks aan te merken. Alleen ik heb het verkeerde gratis hoesje en screen protector gekregen. Levertijd was ook bijna zoals op de site staat. Maar blijkbaar betekent voor 23.59 besteld volgende dag in huis niet dat als je om 23.48 bestelt je het ook de volgende dag in huis hebt.. Ik zag dat de order de avond erna wel om 0.15 bij postNL was dus ik kan me voorstellen dat als je voor 23 uur bestelt het wel de volgende dag aankomt. Anyway, contact met de klantenservice was verder niet mogelijk want je krijgt overal alleen maar te horen dat er corona-virus is en ze dus niet kunnen antwoorden, zowel telefoon als e-mail.. Dat vond ik vrij hinderlijk.

Super service!

Uitstekende service, snel in huis, binnen een dag! Goed verpakt.

Goede winkel, doet waar het voor staat.

UItstekende zaak, telefoon de volgende dag ontvangen, en inderdaad, zo goed als nieuw (krasloos). Ik kreeg er ook nog gratis een screenprotector bij en een siliconenhoesje. Mooie manier om zo'n prachtige Iphone te bezitten, voor slechts een deel van de nieuwprijs.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL