Filtre

Mooie telefoon, volgende dag in huis, met de screenprotector er al netjes opgeplakt!

Super bedrijf!!

Ik koop hier al jaren refurbished IPhones! Voor mij en mijn kinderen, maar ook vrienden prijs ik Mobico aan. Goede toestellen, snelle levering, geweldige service. Ook mijn onlangs ontvangen toestellen iPhone X zijn weer helemaal top. Niets op aan te merken, alleen maar lof!

Snelle levering en producten in perfecte staat

Snelle levering, goede prijs en mooi toestel.

Zeer tevreden over de snelle service

Super prijzen en super snel bezorging

Ik bestelde 2 iphones xs 64 gb hele goede service en echt mooie prijzen echte aanrader

super tevreden, precies zoals omschreven!

Ik kocht een iPhone X. Super blij mee, hij ziet eruit alsof hij nieuw is. heel fijn dat ze de screen protector erbij doen en erop monteren voor je! Ook prettig dat er oortjes en een jack adopter bij zitten. Heel tevreden met dit en al helemaal voor deze prijs

Prima telefoon en correcte levering.

Prima telefoon, inderdaad als nieuw. Keurig en op tijd geleverd met de in de actie beloofde gratis screenprotector en siliconen hoesje. Jammer dat er geen schoonmaakdoekje en korte instructie bij de screenprotector zit. Het goed aanbrengen luistert vrij nauw.

Ik heb mijn iPhone XS Gold op 1 juni 2020 besteld en heb hem 3 juni 2020 binnen gekregen! Ik heb ‘als nieuw’ gekozen en hij lijkt/voelt helemaal nieuw! Ik vond het vooral heel fijn dat het beschermingsglas er al opzat zodat ik de telefoon meteen kan installeren! Ik zou weer hier bestellen!

Super slechte service

Heb 22 mei een telefoon besteld, en zou de volgende dag in huis moeten komen. Heb mu een week gewacht en is er nogsteeds niet!!

Waanzinnig

Ik had tot nu nog nooit een refurbished iPhone gekocht omdat ik huiverig was, nu denk ik had ik dit maar jaren eerder al gedaan zeg! Heb een waanzinnig mooie iPhone XS ontvangen en ik ben zoooo blij! Het scheelt toch aardig wat geld en de telefoon is niet te onderscheiden van nieuw!

Uitstekend, snelle levering, perfecte staat

Ik heb een als nieuwe iPhone X besteld, deze was na 2 dagen al binnen en doet het perfect. Er is niks op aan te merken geen beschadigingen en de batterij is nog volledig nieuw!!

Mobico: voor mij de site voor refurbished IPhones

Bij Mobico een refurbished IPhone XS gekocht met lichte gebruikssporen. Zoals beloofd de volgende dag in huis. De telefoon heeft een hele kleine, bijna onzichtbare beschadiging. Mijn dochter is dolblij met haar nieuwe telefoon. Ik weet waar de volgende telefoon besteld gaat worden!

Snel geleverd en een goede kwaliteit! Zeker aan te raden! Ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon

Beloftes worden niet nagekomen

Bijna 3 weken geleden heeft mijn dochter een iPhone X silver besteld. Toen ze deze bestelde stond er op de site nog dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Ze had nog getwijfeld aan de 256GB versie, maar omdat ook de 64GB beschikbaar was, heeft ze besloten het extra geld in haar spaarpot te laten. De volgende dag een mail dat er helaas een levertijd was van 2-5 dagen. Ik heb toe geprobeerd nog contact op te nemen, maar telefonisch niet bereikbaar en via de mail krijg ik geen reactie. Na een week een bericht dat de telefoon helaas niet bij de levering zat. Hij zou een week later geleverd worden. Ik kon de telefoon annuleren, wachten of een andere bestellen, maar hoe moet ik dat doen? Ik heb geen account, dus dat wordt dan lastig. Direct weer een mail gestuurd. Ik kreeg toen (zowaar) een mail terug dat ze wel een zwarte hebben. Mijn dochter wil een witte en besluit om nog maar te wachten. We zijn weer een week verder. Geen reactie van Mobico over vertraging. Ook weer geen reactie op mijn mail. Ik zie veel positieve reacties van mensen op dit bedrijf. Als de telefoon beschikbaar is, dan zal het allemaal wel goed gaan. Indien je echter contact wil hebben met dit bedrijf wordt je niet gehoord en dat is echt ongehoord.

Goed, overzichtelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik heb een iPhone 8 zo goed als nieuw gekocht. Nergens een krasje of een beschadiging. De beschrijving klopt met wat je besteld. Volgende keer weer bestellen bij Mobico !!!!

Snel, als nieuw en compleet geleverd

Niet eerder bij Mobico een refurbished iPhone gekocht. Het is mij enorm goed bevallen. Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, 's avonds besteld en 's ochtend ontvangen! De iPhone was inderdaad 'Als Nieuw', geen enkel gebruiksspoor kunnen vinden. Met de bijgeleverde accessoires ook nog eens enorm compleet; lader, laadkabel, oortelefoon, verloopstekker mini-jack lightning adapterkabel (fantastisch!) en vanwege de actie ook nog eens een screenprotector (al op het scherm geplaatst) en een goed hoesje. Dat alles als goedkoopste bij een voor mij betrouwbare webshop. De volgende keer koop ik weer bij Mobico. Echt een aanrader.

Super fijne telefoon en snelle levering !

U get what they promised and on time too.

It was a very nice experience as usual. Very easy to navigate the website and the info about the phone was very clear so i had very clear picture of what i will get. To make it even better, the phone was delivered the next day just as promised. I am e very satisfied customer and that why i keep coming back.

Iphone 8 besteld netjes en snel geleverd. Toestel ziet er goed uit.

Iphone 8 besteld netjes en snel geleverd. Toestel ziet er goed uit.

De telefoon lijkt als nieuw.

De telefoon lijkt als nieuw, je ziet de beschadigen nauwelijks. Een hele fijne telefoon, alleen is de batterijcapaciteit 85 %. Fijn dat er een hoesje en een screenprotector bij in zat. De oortjes werken niet goed, links is kapot en de microfoon doet het niet. Maar al met al wel tevreden.

Ik heb een iPhone gekocht 'als nieuw' en er is eigenlijk geen schade aan. Heel leuk dat de screen protector al op de telefoon was geplakt! Zeer vlotte levering!

TOP !!

Goede service.

De plek voor je nieuwe mobiel

Overzichtelijke website met duidelijke informatie, een breed assortiment en goede prijzen. Tevens een snelle levering. Aanrader als je naar een goede mobiel op zoek bent!

Superbbbbbbbb!!!!!

iPhone X besteld voor mn zoon en de volgende dag in huis!!!Ondanks Corona!Toppertjes!!!!Super blij!!!Thnx MOBICO!!!!!

Snelle levering en goede klantenservice

Blij met mijn nieuwe I phone 8 plus. Snel geleverd en klantenservice Mobico goed bereikbaar.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL