Filtre

Top product en service

Iphone besteld, netjes geleverd en in top conditie. Enige minpuntje was dat de levering een dag later was, zonder dat ik werd geïnformeerd. Goede service en kwaliteit product

Snelle levering, goeie telefoon voor weinig geld

Zo blij met mijn nieuwe iPhone XS Max van Mobico. Net als nieuw, niks aan te zien!! Dikke aanrader.

prima ervaring

voor de 1e keer een refurbished iPhone gekocht. Op zaterdag een iPhone XS gekocht. Op dinsdag het toestel in prima staat ontvangen.

Bijna perfecte ervaring

Ik heb een mobiel besteld op de zaterdag, maandag bericht ervan gekregen dat die werd verstuurd en kreeg 'm erop volgende dag. Enige dat ontbrak was de screenprotector die erbij werd geleverd van een extra pakket.

Slechte customer service

De levertijd voor mijn telefoon werd niet gehaald en ik kreeg keurig een email met de opties annuleren en wachten. Na een week heb ik een email gestuurd met de vraag voor een statusupdate - geen reactie. Een paar dagen later heb ik gebruik gemaakt van de optie annuleren. Geen bevestiging ontvangen. Vervolgens wordt de telefoon 2 dagen na de annulering geleverd. Ik had inmiddels een andere telefoon ergens anders besteld. Customer Service is niet telefonisch bereikbaar en op emails wordt niet gereageerd. Customer service helaas erg teleurstellend en niet in lijn met de hoge klantwaardering op de site.

Uitstekend toestel voor lage prijs

Ik heb een iphone xs besteld bij mobico. Deze iPhone werd netjes afgeleverd met alle toebehoren erbij, die je zou ontvangen wanneer je een nieuwe iphone besteld. Het is een goed werkend toestel, zonder gebruikerssporen. Ik ben erg tevreden over mobico.

Ik heb m’n toestel binnen 24 uur in top staat ontvangen! De beste voor refurbished iPhones

Beloften worden nagekomen! Service een 10!

Na een jaar problemen met het toestel was het geen probleem voor dit bedrijf; kreeg gewoon een nieuw toestel! Top geregeld Mobico!

Heel erg tevreden.

Vorige week bij mobico een iphone 8 plus besteld in de condititie met lichte gebruiksporen. Pakketje binnen 2 dagen ontvangen en netjes een mail over gekregen. Op mijn toestel zijn inderdaad ook alleen lichte gebruiksporen te zien die niet echt opvallen. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Ik weet 't adres van me volgende telefoon al ;)

Niks op aan te merken

Ik heb hier laatst een iPhone x van 256 GB besteld met de status 'als nieuw'. Ik heb hem snel binnen gekregen, en er is niks op aan te merken. Van binnen en buiten lijkt deze telefoon rechtsreeks uit de fabriek. Super blij mee!

Top producten gekregen van een TOP Team !!!

Beste Mobico, dit is de vierde keer dat wij een telefoon van jullie mogen ontvangen. Best spannend elke keer, zijn tegenwoordig grote bedragen maar jullie hebben alles zo goed voor elkaar en zo prima geregeld dat zorgen om de bestelling echt niet nodig is. Zelfs in deze Corona tijd hebben jullie het prima voor elkaar. Zal best veel moeite kosten maar zo hou je klanten. Dank en respect hoe het in elkaar zit bij Mobico, Toppers !! Dan het product zelf. . . . ja waarom kom je steeds weer bij die zelfde leverancier, juist omdat je zeer tevreden bent over het product wat je hebt aangekocht. Ook nu weer, snelle levering en jullie schrijven van dit toestel "gebruiks sporen" wij kunnen ze niet vinden. Ik ben weer heel blij met mijn nieuwe Appell XS !! Mpbico, nogmaals dank en tot de volgende aankoop Jan en Maaike Grou.

Super goed

Snelle bezorging en de telefoon werkt top, alleen jammer dat ze niet duidelijk aangeven hoeveel jaar garantie je er op hebt. Verder werkt alles prima

Goede en snelle service

Super tevreden

Snelle levering en goed product van Mobico

Besteld heb ik een iPhone XS Max als nieuw. Gelijk de volgende werkdag was de levering, het toestel voldoet aan de verwachting. Qua conditie is het toestel zowat als nieuw. Na de iPhone gepersonaliseerd te hebben, laatste update ed. ben ik er zeer tevreden over. Mijn vorige telefoon was een iPhone 7, dan is dit een behoorlijke vooruitgang.

Top en betrouwbaar!

Ik heb de iPhone 8 Plus besteld en de volgende dag in huis. Dit is mijn derde telefoon die ik bij mobico gekocht heb en nog steeds super tevreden! Telefoon is weer helemaal netjes binnengekomen met alles erop en eraan wat er bij zou zitten! Ik heb een klein mini min puntje nu en dat is dat het glasplaatje (screenprotector) er nu los bij zat en voorheen waren die er al heel fijn op gedaan. Voor de rest is het echt een aanrader!

Superblij met mijn koraalrode iPhone XR!

Snelle actie in zeer goede staat!

Goede kwaliteit voor een lager prijs en wordt heel snel geleverd

Had mijn telefoon maandag besteld heb het dinsdag binnengekregen met protection glass en een hoes

een super fijne en goede telefoon!

Ik heb de Iphone X gekocht! Ondanks deze bijzondere tijd waar we met zijn allen in zitten, kreeg ik mijn Iphone heel snel en kon ik een mooie en goede telefoon kopen! Ik was aan het zoeken op marktplaats naar een goede Iphone X, toen kwam ik op jullie site en vond ik dat een stuk beter! Scheelde benzinekosten :) en alles zat erbij! De garantie is ook heel fijn dat dat er op zit, voor het geval dat. Ik ben al helemaal gewend en vind het een erg fijne telefoon!

Heb de iphone xs goed ontvangen. Ik vindt hem geweldig hij werd snel geleverd. Hij heeft ook als aangegeven lichte schade. Er was een aanbieding dus kreeg er een screenprotector bij en die was er al voor mij opgeplakt. Super fijn!!!

Mobico heeft mij fantastisch verwend!

Mobico is echt geweldig. Ik heb een iPhone Xs Max besteld en hij bevalt echt prima! Het product heb ik in goede orde ontvangen en ik ben er super blij mee. Dankzij Mobico heb ik een goede telefoon kunnen aanschaffen voor een al niet te dure prijs! Mobico is zeker een aanrader en 5 sterren waard! Al mijn vrienden verwijs ik ook naar Mobico voor de beste aankoop van hun leven! Wees snel en doe je aankoop. Vandaag besteld morgen in huis, hoe geweldig is dat?! Tijd om jezelf goed te verwennen!

Snelle service en de screenprotector zit al op het scherm, erg fijn!

Alweer zeer tevreden, heel het gezin heeft nu een iphone van mobico

Geweldige service en een TOP artikel ontvangen

Snel en naar verwachting

IphoneX werd snel geleverd, zag er netjes uit en bij een klein probleempje was dit ook weer snel opgelost.

Zeer snelle levering. Refurbished iPhone 10 256gb besteld en ziet er uit als nieuw! In eerste instantie besteld bij Telefoondiscounter maar daar ben ik gillend weggelopen. Doe daar geen zaken mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL