Filtre

Grote klasse

goed snel en degelijk

goed maar ruimte voor verbetering

vandaag mijn iphone x binnengekregen besteld "als nieuw" vanaf de buitenkant is hij daadwerkelijk kras vrij en ziet het er uit als een nieuwe alleen toen ik keek naar de batterij bleek het dat er geen nieuwe batterij in is gezet batterijleven is 88% hier ben ik wel ontevreden over. verder snelle bezorging en goede ervaring

Slechte communicatie

Ik heb een mobiel op 26 april gekocht op deze site. Op 9 mei nog steeds niks binnen. Een mail gestuurd naar de klantenservice met de vraag wanneer die binnen komt, en krijg daarop een antwoord dat hij tussen 3-5 werkdagen wordt opgestuurd. Dat is al lang geleden. Daarna nog een mail gestuurd, nooit antwoord op gekregen. Heb nog steeds geen Track en Trace code ontvangen. Ook de telefoonlijn is gewoon NIET te bereiken. Met minstens 1 belletje kan het al een stuk duidelijker worden voor ons allemaal. Samengevat, ookal is het vast een goed bedrijf, maar ik raad het bedrijf wel af door mijn ervaring. Erg teleurgesteld. Ben benieuwd hoelang ik nog kan wachten.

prima telefoon, snelle bezorging. Aanrader

Toestel perfect in orde en ongelofelijke snelle service!

Iphone X besteld, nieuwe versie. Toestel is in perfecte staat. Levertijd was 2 tot 5 werkdagen, echter was de gsm de volgende middag bij mij!

Had de gsm in minder dan 24u na bestelling ontvangen, zalig! Super vriendelijke mensen en heel goede kwaliteit. Een aanrader!

Heel slecht

Ten eerste kreeg ik al de verkeerde telefoon opgestuurd, hierna lieten ze me dan nog 2 weken wachten op het correcte toestel. In deze doos waren er dan nog verschillende zaken niet aanwezig!

Super tevreden over de service van Mobico

Super snelle levering en exact geleverd wat afgesproken is. Ik heb gekozen voor een lichte gebruikssporen en echt nauwelijks te zien. Dit is al de tweede telefoon die ik bij Mobico koop en zal dat volgende keer zeker weer doen.

Goede kwaliteit iPhone XS

Goede kwaliteit en snelle levering van mijn nieuwe iPhone XS

Goede prijs snel levering

Goede prijs super snel levering helemaal top.

Snel levering

Goed prijs snele levering , top

Wacht nog steeds op me telefoon

Ik had woensdag een iPhone 8 Plus besteld. Maar de bevestiging die ik had gekregen zou 7 mei worden geleverd maar heb hem nog steeds niks beginnen gehad.

Reageren niet op de mail of telefoon, website is misleidend

Mobico is slecht te bereiken. Telefoon ligt er helemaal uit en via de mail geen reactie. Website beloofd een levertijd van 1 dag, maar nu wachten wij al 4 dagen op een bestelde en al betaalde telefoon. Pas dan je website aan Mobico, deze is niet actueel en zelfs misleidend (misschien door Covid19), maar dat mag geen excuus zijn voor je klantenservice!

zeer goed

perfect geleverd doet het heel goed en netjes

Onverwacht!

Ik heb onlangs een iPhone 8 rood zo goed als nieuw besteld. De telefoon was er binnen 2 dagen dus sneller als verwacht ivm de hele coronasituatie. Er zitten wat kleine beschadigingen aan de zijkant van de telefoon en rondom de camera. Verder ziet alles er goed uit. Batterijcapaciteit 100%. Er was slechts een raar dingetje. Toen ik de telefoon net binnen had en ik de WiFi etc wou gaan instellen, typte de telefoon niet goed. Ik had een verkeerde letter ingetypt bij het WiFi-wachtwoord en ik wou de letter weghalen, ik tikte herhaaldelijk op de backspace knop maar de letter ging niet weg. Ik hoop dat dit slechts een opstartfoutje was en ik verder nergens last van ga krijgen.

Slecht

Ik heb betaald voor een telefoon, aflevering zou op 6-5 zijn, telefonisch onbereikbaar en reageren niet op mijn mail.

Geweldig goed én bovenal....afspraak is hier afspraak! Super!

Onze Apple Iphone 5se was aan vervanging toe. Mijn vrouw en ik gebruiken al jaren hetzelfde type telefoon zodat we elkaar kunne helpen als het nodig is. Na veel gewikt en gewogen te hebben waren we er uit. Het moest een duurzaam toestel worden, gerefurbished met voldoende opslagcapaciteit. We kwamen uit bij de Apple XS met 256gb in de categrotie ‘zo goed als nieuw’. Op onze zoektocht kwamen we, na een kleine teleurstelling bij een andere leverancier uit bij Mobico. Maar ja, het is toch wel wat eurootjes dus je speelt op zeker. Na wat snel, vriendelijk en adequaat mailcontact waren we overtuigd. Ja, twee toestellen met de gewenste specs waren op voorraad. We hebben meteen besteld. In een woord fantastisch! De service, de nazorg, de levering én het tijdstip van levering alles was snel, volledig en……..exact zoals afgesproken. En de toestellen? Fantastisch! We zijn er heel, heel blij mee en kunnen weer wat jaartjes vooruit. Dankjewel medewerkers van Mobico. Een 10 met een griffel!

Snel bezorgd top!

Het werd snel bezorgd en hij werkt goed ik ben er erg tevreden mee

Perfecte service - iPhone 8

Erg tevreden over prijs-kwaliteitsverhouding. De refurbished iPhone 8 die ik kocht via Mobico was volgende dag netjes geleverd bij mij thuis. De technische staat was boven verwachting. Ik kan deze site erg aanbevelen.

Slecht

Slechte service Had een toestel dat stuk was moest de terugzend kosten zelf betalen! Als ik welde bellen was ik soms 40 min aan de lijn ,5 wachtenden voor jou! Op de berichten kreeg je een standaard antwoord ,als je geluk had de dag nadien een kort zinnetje om te sussen. Niet aan te bevelen ! Door de crisis is het toestel met verzekering een maand onderweg geweest Heb nu ergens anders besteld en super tevreden ! Kristien

Snelle levering, telefoon is in uitstekende staat, meer dan tevreden!

Refurbished telefoon voor dochter besteld. Werd de volgende dag geleverd, ziet er inderdaad als nieuw uit!

top services

1x keer besteld en volgende dag al geleverd. een iphone 8 besteld en zag er nog netjes uit met gratis glasprotector en hoesje. je word goed op de hoogte gehouden via mail. top!

Slechte service

Op het moment van bestellen is de telefoon op voorraad en wordt ie de volgende dag geleverd. Na een week nog geen telefoon ontvangen en ineens een mail dat ie niet meer op voorraad is en duurt het nóg een week. Meer dan slecht!!!

Hele goeie refurbished telefoon zaak

Zo uitstekend goed gevoel had ik er al over. En ook goed waar gekomen telefoon is super netjes ontvangen en ingepakt. En heb ook fijne mails gekregen

Super snelle levering en top telefoon!

Echt de volgende dag in huis, en de telefoon ziet er als nieuw uit. Hij werkt ook heel erg goed. Ja mobico bevel ik oprecht aan.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL