Filtre

vandaag mijn eerste iPhone 8 gebruikt. Ziet er uit als nieuw en ga hier mee aan de slag. er gaat een

ziet er geweldig uit.er gaat een wereld voor mij open wat er allemaal mogelijk is. Makkelijk in gebruik en ziet er uit als nieuw. Ook 2 jaar garantie geeft mij veel vertrouwen voor deze aankoop. Hoop hier in deze moeilijke tijd er veel plezier aan te hebben. Zodat de contacten met kinderen en familie instant gehouden wordt.

Snelle levering goed toestel

Toen ik ging bestellen had ik er gelijk een goed gevoel bij!

Zoals het hoort!

Zeer prettige service en bestelproces. Accepteren een ruim aanbod van betalingsmethoden. Condities van de telefoon staan keurig beschreven, zodat je weet wat je kan verwachten. Telefoon snel ontvangen, zoals beschreven stond op de site. Ik heb de iPhone XS Max 64GB grijs besteld in de conditie 'als nieuw'. De telefoon kwam in een keurig doosje met de juiste toebehoren. De iPhone was in een echte 'als nieuw' staat, ondanks een paar kleine gebruiksaanwijzingen in perfecte conditie. Niks om op aan te merken en ben er zeer blij mee. Ik was bang dat de telefoon met een gebruikte accu zou komen, in tegendeel, de telefoon kwam met een gloednieuwe batterij. Perfect! Ook de website is zeer prettig in gebruik, wat ook bij de klanten ervaring hoort. Ook heb ik gebruik gemaakt van de actie 'gratis hoesje + screen protector'. Er zat zelfs al een screen protector op! Dit bespaart mij ook weer wat centjes! Deze actie laat zien hoe je echt met klanten om moet gaan. Als samenvatting kan ik vertellen dat het een zeer betrouwbare refurbished iPhone verkoper is, met een super fijne klanten ervaring en erg prettige service. Volgende telefoon koop ik zeker weer bij Mobico!

Heel blij mee!

Ik heb de iPhone XR in het rood besteld, mooie telefoon en snel in huis

wel geld innen maar geen mail of telefoon beantwoorden

ik vind dat ze slecht bereikbaar zijn geen mail of telefoon niks ik heb bijna 700 euro betaald en wil graag antwoord op hebben

Mooie telefoon

Na een kleine vertraging (1 dag) met de levering is vandaag mijn echt mooie iphone X geleverd. Erg mooi apparaat zonder zichtbare beschading. Compleet met de beloofde accessoires. Scherpe prijs.

Erg tevreden!

Goede service, mooie mobiel en snel ontvangen. Het contact met de klantenservice is goed en vlot. Mooi hoesje en schermcover gratis bijgeleverd. Al met al erg tevreden!

Alle afspraken na gekomen

Prima product ,snel en netjes geleverd en verzorgd

Beste aankoop in maanden

Super blij met de aankoop van mijn nieuwe iPhone 8! Slechts een klein bedrag betaald in vergelijking met wat je betaald in de apple winkel. Zo goed als nieuw en werkt super goed! Indien hij aan vervanging toe is, zal ik zeker terug naar Mobico gaan.

Helemaal top voor een eerlijke prijs.

Iphone 8 besteld eind van de middag, volgende ochtend geleverd en in een veel betere staat dan ik had verwacht. Helemaal top voor een eerlijke prijs.

Super tevreden!!

Het was een kado voor mijn dochter en ondanks dat ik voor zichtbaar beschadigd had gekozen, zag hij er nog heel erg goed uit! Hij werkt ook hartstikke goed dus wij zijn blij!

Al met al erg tevreden

Zelfs in de Corona tijden is Mobico vlot met het verwerken van bestellingen. Op zondag is mijn iPhone X besteld en dinsdag had ik hem al in huis. De iPhone zou lichte gebruiksporen hebben, ik kon alleen wat verkleuring vinden aan de bovenrand wat vermoedelijk is veroorzaakt door een telefoonhoes. Al met al ben ik heel tevreden over mijn aankoop.

5 sterren!!! top website!!!

Zeer goede ervaring! Nooit eerder gehoord van deze site, maar meteen een goed gevoel toen ik de site bekeek. Voor mijn moeder een verlaat moederdag cadeau toestel gekocht ivm dat haar oude toestel kapot is gegaan op moederdag. Ze is er heel erg blij mee. Ik koos voor de optie ‘zichtbare gebruikerssporen) echter is het toestel écht zo goed als nieuw. Een mini klein krasje van een millimeter zit er op... dus écht zeker mijn geld waard geweest. Zelfs op marktplaats had ik zo’n toestel (iphone 8) niet voor zo’n klein prijsje in deze goede staat kunnen krijgen. Eindelijk heeft ze een goede camera op haar telefoon! Verder werkt het toestel erg snel en ze is er heel erg blij mee!! (en ik ook!!) want je blijft altijd een beetje bang of het toestel er goed uit ziet of dat er veel krassen op zitten, maar op deze site krijg je echt precies wat er word gezegd, zelfs beter. + ook nog eens een oplader,oordopjes, glasscherm en een hoesje erbij gekregen!!! dikke prima! ☺️ Zeker 5 sterren waard!!!

Helemaal top , voldoet aan de verwachtingen en omschrijving!

Ik ben zeer tevreden met de iPhone !! De telefoon ziet eruit als beschreven en waar ik voor betaald heb. Netjes en veilig geleverd met alle toebehoren!

Tevreden.

Een gele iPhone XR besteld. Hij is op tijd geleverd en ziet er keurig uit. Kan gemakkelijk gebruikt worden als nieuw. Ik ben tevreden.

Snelle service, prima toestel!

We hebben een 'zo goed als nieuwe' Iphone XS gekocht. De telefoon werd snel en netjes geleverd. Alles zat in de doos en de telefoon zag er perfect uit. En wat nog het leukste was: Mobico kwam als goedkoopste uit de bus!

Onduidelijk en nog steeds niet binnen

Ik heb een IPhone 7plus besteld meer dan 2 weken geleden. Ik heb al meerdere mailtjes gestuurd maar er werd steeds gezegd dat de telefoon nog niet binnen was bij mobico. Daar heb ik een keer gebeld en toen zeiden ze dat ik hem uiterlijk vorige week dinsdag binnen zou hebben. Nou we zijn alweer een week verder. En ik snap dat het door deze omstandigheden wat langer zou duren maar dit vind ik absurt!

Prijs/kwaliteit is in orde

De telefoon was snel binnen en het was een compleet setje voor een lage prijs.

Snelle levering, duidelijke communicatie, iPhone laten controleren door een expert en alle onderdelen waren apple materiaal

Mobico levert kwaliteit en service. Volgens mij de betere leverancier van refurbished iPhones.

Maak iemand blij!!

Supersnelle levering, netjes verpakt - alles zoals het hoort!

In een woord fantastisch levering en toestel

Snelle levering Geweldig en netjes toestel waar ze mee adverteren klopt ook

Top toestel

Ongelofelijk maar waar mijn iPhone 8. Precies nieuw. Klasse. Er gaan zonder twijfel nog bestellingen volgen.

Nog altijd de perfecte winkel om je Iphone te Kopen!!!

Na ondertussen al 3 keer een iPhone gekocht te hebben bij Mobico zal de volgende opnieuw via hun gekocht worden. Maakt waar wat ze beloven en verkopen aan zeer correcte prijzen. Wij zijn overtuigd!!!! U moet het zeker in overweging nemen om hier te kopen. TOP !!!!!!! TOP!!!!! TOP!!!

Supersnelle levering, goede service en duidelijk eerlijke informatie

Wij hebben voor een mooie prijs een IPhone 8 aangeschaft. Binnen een dag geleverd. Zoals belooft zo goed als nieuw. USB kabel was per ongeluk niet mee geleverd. Werd meteen opgepakt. Top

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL