I ordered an Iphone X (als nieuw) about 4 weeks ago and with some delivery problems it arrived five days later (though it was written within 24h). I set it up and it had directly softwareproblems. So fortunately, I was able to send it back right away and expected to get a working phone in return. Unfortunately, the second iphone X also had a software problem. However, now there is no hotline to call anymore and emails are not answered. I am super unhappy about this situation and also, the bad quality of the product and management of this whole dilemma! Since the second phone is having touch problems I cannot even reach the series-nr. hence I cannot even properly return it. I reached out for help but no one replied yet nor was I able to give Mobico a call. This situation is super frustrating and I advice new clients to stay away from this site and buy their phones somewhere more reliable!
Iphone X besteld, staat op voorraad in site. Na een week nog niets ontvangen. Werknemer zit inmiddels al een week zonder toestel. Ze zijn telefonisch onbereikbaar en op een mail krijg je een standaard bericht. Na 2 dagen een reactie op mail. Als je daarop reageert krijg je weer een standaard mail en kan je weer dagen wachten. Tot op heden nog niets ontvangen. Nooit meer!!
De aankoop bij Mobico was een echte aanrader! Pluspunten: - iPhone was exact in de staat als verwacht. We kochten een toestel met "lichte gebruikssporen" en inderdaad, de gebruikssporen zijn verwaarloosbaar. - communicatie: bevestiging, factuur, etc...allemaal prima in orde. Toen bleek dat het toestel onverwacht toch niet voorradig was, kregen we daar ook meteen bericht van. - klantenservice: Als compensatie omdat het toestel onverwacht niet voorradig was, kregen we een extra laadkabel en ook de accessoires die bij het toestel zitten, zijn meer dan je bij andere webwinkels krijgt (oortjes, hoesje, beschermglaasje). - afhandeling en verzending: bliksemsnel! Donderdag bericht dat hij helaas niet beschikbaar was, vrijdag bericht dat hij verzonden was, zaterdag bij ons toegekomen. Top! Ons volgende toestel kopen we hier zeker weer.
Ik kreeg mijn Iphone XS de volgende dag in huis! Hij werkt top en ziet er super mooi uit. De screenprotector zat er al op, pluspunten!
Na een eerdere goede ervaring met Mobico dit keer een hele slechte. Binnen 2 dagen nadat ik mijn nieuwe iPhone X binnen kreeg bleken grote delen van het touchscherm niet naar behoren te werken. Ik heb toen dagenlang geprobeerd telefonisch contact op te nemen en na elke keer bij een voicemail terecht te zijn gekomen was uiteindelijk het nummer helemaal uit de lucht. Toen heb ik meerdere malen per mail verzocht telefonisch contact met me op te nemen maar een reactie duurde vaak 4 dagen en dan deel van mijn mail werd stelselmatig genegeerd. Ik heb mijn telefoon hard nodig voor werk en studie, dus ik verbaasde me behoorlijk over het feit dat ik eerst mn oude telefoon terug moest sturen voordat ze een nieuwe konden sturen. Ik moest dan zelf 'spoed' op de doos schrijven en een paar dagen wachten op mijn telefoon. Ik vind dar een slechte service, terwijl ik een kapot toestel geleverd heb gekregen. Er werd op geen enkele manier meegedacht of me tegemoet gekomen. Raadt het aan niemand meer aan, jammer.
Zeer goede service. Duidelijke uitleg. Correcte afhandeling en snelle bezorging. Het toestel voldoet aan alle voorwaarden.
Ik heb recent een iPhone X gekocht bij mobico. Ik ben heel blij dat ik bij mobico een iPhone heb gekocht want ondanks dat je er een hoop artikelen bij krijgt is het nog steeds de goedkoopste die ik kon vinden. Ze zijn enorm beleeft en stellen de prioriteit van de klant voorop. Mijn iPhone was namelijk niet op voorraad en dus gaven ze mij een aantal optie’s en kreeg ik er een extra lader bij. Daarom zal ik mijn volgende aankoop ook zeker bij mobico doen en zal ik vrienden en familie aanraden daar hun iPhone te kopen
Wow wat een heerlijke iPhone. Ik had de verkeerde kleur aangevinkt, maar kon gelukkig nog switchen. Dank Mobico! Ik ben helemaal gelukkig.
Ik heb de iphone 8 plus besteld . Hij is echt super mooi en super goed. hij is bijna zo goed als nieuw er zit maar een klein rondje in het scherm zie je niet Echt heel blij mee
Top! Snelle service! Heb de iPhone 8 Plus met lichte gebruikerssporen. Op een aantal krasjes aan de zijkant van het toestel na is de iPhone helemaal gaaf!
Wow, de iphone ziet er supergoed uit! Wat gebruiksporen, maar met de bijgeleverd hoesje ziet het weer als nieuw uit. De batterij conditie is 100%! Verder alles netjes verpakt, de lader plus kabeltje en oortjes. Erg blij mee. En wat een besparing! En gerustgesteld met 2 jaar garantie. Het is net zoals een auto kopen, het is zonde om de volle pot te betalen voor een nieuwe, het is beter een "luxe occasion" te nemen! :-)
Ik heb snel en met een goed gevoel (qua prijs en kwaliteit) bij Mobico een refurbished iPhone gekocht. Ik ontving deze binnen een paar dagen ondanks postvertraging tijdens corona. Het toestel wordt in een mooi doosje met allerlei accessoires geleverd. Het toestel is in goede staat en met een goede batterij conditie. Ik ben erg tevreden!
I phone XS gekocht. Tweede toestel voor mij via Mobico. Wederom goedkoopste en goed toestel. Snelle levering plus veel extra. Aanrader!
Eergisteren mijn mobiel binnen gekregen iPhone 8 gelijk opengemaakt en ik had hem Refurbished IPhone gekocht en hij leek gewoon als een compleet nieuwe en alles werkt perfect en de service was perfect ze zijden binnen 2 werkdagen geleverd en dat kwamen ze goed na top service
Vorige week één iPhone 8 Plus besteld. Ben super tevreden. Snelle service en in goede orde ontvangen
Mijn jongste zoon wilde van zijn gespaarde centjes een Iphone kopen en mijn man tipte hem om een refurbished telefoon te kopen. Onze oudste zoon zei meteen dat moet je niet doen, zijn slecht, doet het vast niet etc. We hebben afgelopen weekend een Apple Iphone 8 besteld en woensdag geleverd. In één woord geweldig! We hebben een "nieuw" besteld en dat is hij ook, alle accesoires origineel en in verpakking. Mijn zoontje is erg blij met zijn nieuwe telefoon en we kunnen tegen iedereen zeggen die twijfelt...gewoon doen. Bedankt Mobico!
De iPhone 7 doet het naar wens, dit gun ik ieder mens.
Ik heb een iPhone X gekocht met lichte gebruik sporen. Hij werkt heel goed en ik ben heel blij met mijn aankoop. Als ik ooit nog een telefoon nodig heb dan kom ik zeker weten weer naar Mobico.
Makkelijke en duidelijke website. Best prijs voor de producten. Snelle levering.
Vlugge en correcte service, top!
Gekozen voor een refurbished Iphone Xs compleet met opladeren oortjes. Prima geholpen en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Perfect geleverd zoals beloofd mobico levert perfecte toestellen
Goede ervaring hiermee. Iphone XS ‘als nieuw’ gekocht en hij is in perfecte staat. Ziet er niet uit alsof hij gebruikt is. Geen enkel krasje te bekennen. Goed ingepakt en snelle bezorging (2 dagen).
op de eerste plaats wil ik zeggen dat ik Mobico goed vind. het is best wel betrouwbaar, maar ik kwam er laatst achter dat mijn oude telefoon (iPhone 8) geen ce teken had en dat is een hele belemmering als ik hem wil verkopen ik vind dit echt heel vervelend en ik krijg er nu dus helemaal niks voor. ik hoop dat Mobico hier de verantwoordelijk voor neemt en dat ik of een ander toestel op gestuurd krijg of dat ik mijn geld terug krijg. ook heb ik een iPhone x als nieuw gekocht tot mijn verbazing was de hele zijkant vol met krassen het ziet er echt niet uit als nieuw.
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe Iphone 8 plus, ik heb eentje met zichtbare gebruikssporen besteld, maar er zijn bijna geen sporen te zien. Wel had ik verwacht dat de batterij conditie ook helemaal als nieuw zou zijn, bij mij was de conditie 86% toen ik de Iphone binnenkreeg. Maar voor de prijs die ik voor de Iphone betaald heb ben ik super tevreden!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL