Filtre

Snel ontvangen en in goede staat!

Ik heb de refurbished IPhone X binnen een dag ontvangen en hij verkeerd in goede staat! Super blij mee!

Snelle levering, compleet, keurig verpakt en erg mooi

Snelle levering, compleet, keurig verpakt en erg mooie telefoon, geen beschadigingen te zien

Zeer tevreden.

Ik heb de Iphone XS met lichte gebruikssporen gekocht. Ik ben erg tevreden over de conditie van de telefoon. Hij is in goede staat; bijna geen schade. Mijn keuze ging naar Mobico omdat ik het zeker een pluspunt vind dat je 2 jaar garantie hebt op de telefoon (ook op de batterij). Dit zag ik namelijk niet op alle sites. Zeker een aanrader!

Top service!

Super snel bezorgd en in hele goede staat ontvangen. Ik heb mijn iPhone in zo goed als nieuw besteld en zo zag hij er ook uit. Nergens schade en batterij ook als nieuw. Alles zat in het doosje en een hoesje erbij. De screenprotector zat er al netjes opgeplakt. Heel blij mee!

Goeie service, snelle levering en betrouwbaar!!

Ik ben erg tevreden. Goeie service, mijn telefoon (iphone 8 plus) was niet op voorraad waardoor ik een gratis kabel bij levering kreeg. De telefoon werk naar behoren en ziet er zo goed als nieuw uit! En dat ook nog voor een kleine prijs! Ik zou het anderen ook zeer aanraden om via mobico een telefoon te bestellen!

Snel en makkelijk

Ik heb een iPhone 8 gekocht en het is gewoon wat ik verwachtte. Het was snel verzonden en ik ben heel blij daarmee. Geweldig!

Dik tevreden !

Via een tip van een vriend op de site van Mobico terecht gekomen. Vorige week een 'zo goed als nieuwe' iphone 8 gekocht. Keurig op tijd geleverd en telefoon ziet er inderdaad zo goed als nieuw uit ! Ik ben dik tevreden. Ik raad iedereen Mobico aan !

service goed, alleen...

goed en netjes, wel zat er een koptelefoon van een telefoon van samsung in das wel raar in bij een nieuwe telefoon. En een paar dagen erna was die 50 euro goedkoper, dat is het risico van de koper maar wel zuur.

Een goede iPhone X

De iPhone X is een heel fijn toestel, want het scherm werkt goed, Face ID, alle knoppen doen het, dus de nieuwe iPhone X van Mobico is een heel goed toestel. Groeten Tim

Goede prijs voor een nieuwe IPhone en levering na 1 dag. Top. Ook beschermhoesje en screenprotector waren al aangebracht.

Ondanks de Corona drukte een hele snelle levering. Telefoon ziet er als nieuw uit en werkt uitstekend. Erg tevreden met mijn aankoop!

Twee dagen na bestelling ontvangen en dat tijdens de 'semi-lockdown'. Helemaal niet van nieuw te onderscheiden en dus uiterst tevreden van m'n gouden iPhone Xs.

Super levering

Eerst zou het toestel over 5 dagen geleverd worden maar binnen 3 dagen het toestel binnen super

Refurbished bestellen spannend? Niet nodig!! Echt een aanrader! Top telefoon en milieuvriendelijk!!

iPhone X met “lichte gebruikssporen” gekocht. Geen krasjes op te zien, werkt als een nieuwe en was binnen no time geleverd. Als bonus ook nog originele apple oordopjes en adapter gekregen, een hoesje, al opgeplakte glas-scherm en hoesje. Super mega blij!

Ik heb de Iphone x na 2 dagen in perfecte staat ontvangen geen krasje te zien! Zeker een aanrader

Goede aankoop

Een paar dagen geleden de iphone 8 (categorie nieuw) besteld bij Mobico. Zeer blij met de aankoop. Je ontvangt een complete set met hoesje, screenprotector, oplader en oordoppen. Niet van nieuw te onderscheiden. Echt een aanrader!

Fijn

optijd gekregen en aan de telefoon geen krasje te zien! Top service

aanrader!

Heel goede service! Had de iPhone al na drie dagen en was in perfecte staat. Zeker aan te raden!

Altijd vlotte service.

Na 4 weken nog geen telefoon

Ik had op 1 April 2020 een nieuwe Iphone besteld. Alleen stond erbij dat de Iphone niet op voorraad was, dus als ik de Iphone wilde zij de Iphone gingen bestellen. Ik had hen vriendelijk een mailtje gestuurd hoelang het ongeveer zou duren. Ze zeiden 5 tot 7 werkdagen. Ik heb toen meteen de Iphone besteld. Ik snap dat door Corona er een beetje vertraging kan zijn. Maar uiteindelijk heb ik tot vandaag de telefoon niet binnen, heb de telefoon net geannuleerd. Ik vind het belachelijk dat ik na een mailtje te sturen het dagen kost om het te beantwoorden en het na meer dan 3 weken de telefoon nog niet eens bij hen is aangekomen. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg. De mailtjes die zij dagen later terugstuurden waren onvriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier nooit te bestellen.

Zover een goede ervaring

Na een wat trubbelig begin nadat de tel niet op voorraad bleek en het wat lang duurde voor ik contact had moet ik zeggen dat de service uiteindelijk top was. Uiteindelijk was de telefoon nog heel snel binnen en ziet er echt TOP uit! Zover werkt hij ook goed hopelijk blijft dit zo 😃

3de keer op rij dat ik al hier een gsm koop en nooit problemen gehad of lang moeten wachten altijd in uitstekende staat ! Ik raad het iedereen zeker en vast aan.

Zeer compleet

Niet alleen omdat het 'milieu technisch' beter is maar ook omdat het gewoon vele euro's scheelt besloot ik een refurbished iPhone te kopen. Al snel kwam ik uit bij Mobico. Ik kon er kiezen uit drie verschillende kwalificaties refurbished, ik koos voor zo geod als nieuw! Qua prijs gunstig maar ook compleet met oortelefoon, (met verloopstekker), oplader, hoesje en screenprotector. Dat maakte het aanbod wel heel erg compleet. Daarnaast: het bestellen en betalen ging probleemloos, net als het verzenden! Alles compleet en goed ontvangen. Wij blij, Mobico blij!

Snelle, correcte levering en IPhone in perfecte staat

Na de bestelling is de order snel en correct afgewikkeld en het geleverde toestel was in perfect staat. Tevens met een mooi hoesje en glasplaatje geleverd. Helemaal top !

Beetje jammer

Als je telefoon ook maar de kleinste schade bevat vervalt je hele garantie. Ik had de telefoon 3 maanden en hij begon uit te vallen en vast te hangen. Ik deze opgestuurd want ze het allemaal repareren, helaas zit er een klein barstje in je scherm wat er al vanaf het begin zit geen idee hoe hij geen eens gevallen. Nou dan vervalt dus je hele garantie en heb je nergens meer recht op. Maar eigenlijk krijg ik een telefoon die gewoon niet deugt omdat die refurbisched is en zodra ze deze moeten maken of omruilen dan gaan ze opzoek na andere redenen waarom dit is gebeurt. Ik vind t jammer en geen goeie service voor iemand die refurbisched verkoopt. Ging om de Iphone X

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL