IPhone 7 voor mijn zoon besteld die eindelijk genoeg had gespaard. Volgende dag in huis met gratis screenprotector en silliconenhoes. Heel blij mee.
Na een zoektocht via Google om een refurbished Iphone X aan te schaffen ben ik op de website van Mobico terecht gekomen. De prijs is zeer concurrentieel en ik heb deze dan ook bij Mobico aangekocht. De batterijconditie is 100% en ziet er uit zoals nieuw. Zelfs in deze Coronatijden werd de Iphone de dag nadien geleverd! Prima service en levering, een echte aanrader!
Ik had reeds een iPhone XS MAX 256GB aangekocht. Ik kreeg het thuis bezorgd en was er erg blij mee! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit waarin hij zicht bevindt! Er stond op zo goed als nieuw, maar hij lijkt echt splinternieuw! Daarom had ik ook direct een nieuwe gsm gekocht voor mijn zus, die nu ook zeer tevreden is! Mobico is echt de beste site om een refurbished iPhone te bestellen geloof me. Danku MOBICO
Snelle levering. Twee refurbished I-Phones besteld en beiden zagen er boven verwachting goed uit. Ook erg fijn dat het zeer compleet geleverd werd met oortjes, oplader en USB kabel, silicone hoesje, screenprotector, simpen en een audio jack converter.
M’n dochter spaarde zelf voor een iPhone.. even contact met mobico Super geholpen . De iPhone was zoals beloofd binnen en ziet er top uit... belangrijker nog.... hij werkt perfect.... als nieuw.
Voor mijn vrouw een iPhone 8 besteld uit de klasse "zo goed als nieuw". Geen gebruiksspoor was te bekennen. Ook top: voorzien van gratis screenprotector (glas!) en beschermingshoes. Ook ander toebehoren was compleet. Kortom: ik ga er nu ook één voor mijzelf bestellen!
Mooie iPhone 8. Zonder beschadiging, hoesje en protectieglas reeds aangebracht. Batterij is top! Zeer snelle levering. Goed overzicht en heldere communicatie. Tot hiertoe helemaal naar wens. Wat ze beschrijven krijg je ook!
Mobico: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Ik heb via Mobico een Iphone X besteld. en het is een hele goede aankoop geweest. Mobico is iedere punt nagekomen met wat ze op de website vertellen. De telefoon heb ik besteld in de categorie als nieuw, en was inderdaad niet van nieuw te onderscheiden. waar nog de meeste waardering van mij naar uit gaat is de klantenservice. de mensen die je daar helpen zijn heel vriendelijk en zijn echt bereid om je te helpen. Echt geweldig. Ik raad Mobico zeker aan en mijn volgende toestel zou ik hier zeker weer bestellen.
Telefoon doet het erg goed weinig schade en super service ik had lichte schade aangeklikt maar ik zie er zelf bijna niks van
Fantastisch!!! Ik heb bij Mobico een Iphone 7 met lichte gebruiksporen besteld. De GSM had idd lichte gebruiksporen op de achterzijde van het toestel, maar met het gratis meegeleverde hoesje erover valt dit helemaal niet meer op. Gelukkig was de eveneens gratis screenprotector reeds aangebracht, zo moest ik zelf niet meer worstelen om die perfect aan te brengen. De gratis oortjes en oplader maakten het verzorgde doosje helemaal compleet. Oh ja, zelfs in deze moeilijke tijd heeft het slechts 2 dagen geduurd voor levering. Bedankt Mobico.
Al jaren klant geweest bij Mobico, maar de laatste bestelling is reden om hier nooit meer te kopen. - op de website staat dat een toestel op voorraad is en de volgende dag thuis is. 3 keer achter elkaar was hij het toch niet. krijg je hem later met zoethoudertje een oplaadsnoertje. Trucje om mensen te verleiden tot kopen en niet naar een ander te gaan? - het laatste toestel arriveerde na de beloofde 2 extra dagen en ging na een uur op zwart, om daar nooit meer uit te komen. veel gedoe na terugzending. icloud was niet verwijderd, maar om daar achter te komen, moest ik een uur(!!!) in de telefonische wachtrij. - na een week tijd een vervangend toestel ontvangen (ondanks spoed op de retourzending). - toestel 2 laadde niet goed op en oortjes maakten geen verbinding. binnen enkele dagen teruggestuurd, inclusief gevraagde documenten. dagenlang geen respons en geld niet retour. Reden:- toestel was aan een andere klant (mijn zoon) gekoppeld en ze wisten niet wat ze er mee moesten doen bij de afdeling retouren. Misschien contact opnemen met de klant? maar nee hoor, na vele uren telefonisch wachten, telefonisch toelichten per mail reageren, ook bij deze weer een drogreden om het geld niet terug te betalen. er ontbrak een jack adapter. hiervoor werd 15 euro ingehouden. een originele adapter kost een tientje bij Apple. Verschillende malen verzocht om iemand te spreken die beslissingsbevoegd was, niet te spreken gekregen. Verschillende malen aangegeven dat ik niet professioneel behandeld werd door de telefoniste van dienst. Pas na veel gedoe een antwoord en dat was verre van bevredigend. Standaard bericht op telefoonnummer en service mail: het is erg druk, we doen ons best u zo spoedig mogelijk te helpen. Bij telefoon betekent dat dus minimaal 15 minuten, tot een uur wachttijd. Bij mail gemiddeld een dag of 2 a 3) Onderaan de streep.... bijzonder ontevreden en Mobico is een trouwe klant kwijt die al jaren andere heeft doorverwezen naar dit bedrijf.
Ik had m’n telefoon op maandag besteld en hij zou woensdag binnenkomen, maar hij kwam pas vrijdag binnen. Verder uitstekende levering met alles erbij. Telefoon doet het ook uitstekend. Had een licht gebruikt besteld maar ziet er helemaal nieuw uit!
Prima iphone 8. Niet van nieuw te onderscheiden
Ik heb een bestelling geplaatst voor iPhone XS Max 256. Gisteren binnen gekomen. Ziet er als nieuw uit. Goede communicatie via mail. Binnen 3 werkdagen geleverd.
2 dagen na mijn bestelling was de IPhone al thuis.
De website is slim opgebouwd om een goede keuze te maken. Na bestelling is het makkelijk afrekenen. Levering in 2 dagen en dat is snel in deze tijd. Het produkt is precies zoals besteld. Goed verzorgd ingepakt! En dat alles tegen een mooie prijs! Heel blij mee!
Mobico maakt hun belofte waar. Leveren op tijd en een product zoals je het mag verwachten
ik bestelde mijn nieuwe telefoon bij mobico nadat ik na enig onderzoek bij hun was uitgekomen. ik ontving mijn telefoon in de conditie die was beloofd ben er erg blij mee !
Snelle levering, mobiel is precies zoals ik had verwacht! Erg blij mee!
Ik heb bij Mobico een Iphone 8 met lichte gebruikssporen besteld. De volgende dag in huis in keurig nieuw doosje met oplader, oortjes, hoesje, screenprotector, helemaal compleet. Op de Iphone was niets te zien, ziet er uit als nieuw! Super blij mee!
I phone xs besteld. We moesten wel 5 dagen langer wachten omdat hij niet meer op voorraad was. Hierover werd heel goed gecommuniceerd en kregen daarom ook een extra lader erbij. We hadden nieuwstaat gevraagd en dat was ook zo. Het was de eerste keer dat we er besteld hadden maar gaan dat volgende keer zeker terug doen
Eindelijk een Xs die voor mij wel te betalen is. En wat een fijne verrassingen in de doos. Een supernette iPhone, als nieuw, met amper zichtbare gebruikssporen. In goed gezelschap van een beschermde hoes (exact degene die ik van plan was te kopen) en een stevige beschermfolie. Daarna kwam een doosje met oordopjes, compleet met het benodigde een verloopstuk, tevoorschijn. Hij was al opgeladen genoeg dus ik kon meteen aan de slag. En dat voor een zeer nette prijs en… snel geleverd. Helemaal Top!
Mooie IPhone XS. Maar helaas geen pinnetjes erbij om simkaart er uit te halen en geen kleine handleiding zoals te doen gebruikelijk.
Oude iPhone ging batterij snel leeg en kon hem niet laten repareren (Covid 19) dus andere gekocht iPhone X ,aangekomen zoals nieuw ,aangezet opgeladen ,amper een grote halve dag en jawel leeg?? Niet leuk!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL