Filtre

Mobico een geweldige ervaring !!

Ik heb de telefoon snel gekregen ! Heb een iPhone bestelt als nieuw en zo ziet hij er ook uit . Mijn dochter heeft ook als eens bij mobico bestelt. Alleen maar lof.

Never ever ever again!

i phone7 microphone was not working i travel there twice ask them to or change or updrage the phone they told me cant do that i have to use it for longuer that if it continue i should come back i was back there 1 month after when it got worse i get there take in my phone amatures blocked my icloud.... dont even want to think about it anymore dnt want anything to do with this people anymore. i rather use a broken phone and use an headset everytime is receive a call than deal with this people anymore i dont know if it is the age lack of maturity or jst the lack of customer consideration but these people pffff....horrible experience i was furious the whole staff is helpless that desk guy is the worse...

Houden zich niet aan afspraken

Wat betreft de beloftes en afspraken van Mobico, zijn ze onbetrouwbaar. Bij het bestellen van de telefoon zo er een levertijd van 2-5 werkdagen zijn, na een week was de telefoon nog niet binnen. Na verschillende keren gebeld te hebben werd er eindelijk opgenomen en werd mij verteld dat mijn telefoon niet tussen hun eigen bestelling zat en het nog een paar dagen kon duren. Na een paar dagen had ik nog steeds geen toestel en werd mij verteld dat het nog 3/4 weken kon gaan duren en ze mij wel een andere kleur konden aanbieden. Hier ging ik niet mee akkoord ik krijg wel een gratis extra oplader cadeau. Toen mijn telefoon uiteindelijk geleverd werd ontbrak tevens de oplader. Wat betreft de service en beloftes kun je dus niet echt op ze rekenen. Het toestel ziet er overigens wel netjes uit en werkt prima!

prijskwaliteit verhouding is prima.

Ik was eerst niet bekend bij Mobico, maar nu ik mijn eerste bestelling heb geplaats word dat zeker niet de laatste omdat, je goed word geïnformeerd, goeie service en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Snelle service, duidelijke en heldere voorwaardenvoorwaarden

Product boven verwachting

Super snelle levering en service

Ik had een iphone xs voor mijn moeder besteld en die was er zo blij mee dat ik ook 1 voor mezelf heb besteld!

iPhone in een zeer goede staat + goede klantenservice!

Ik ben zeer tevreden over de IPhone 8! Ondanks het Een refurbished telefoon is merk je daar helemaal niets aan en werkt & ziet de telefoon er zo goed als nieuw uit! De Klantenservice is top & de telefoon kwam al binnen 24 uur binnen!

Precies zoals beloofd

Snelle levering en telefoon ziet er prima uit. Ook accessoires er nog in verpakking bij, het is alsof je een nieuwe telefoon krijgt. Door de actie een hoesje erbij en was de telefoon al voorzien van een glazen bescherming, super!

Snel en correct

Snel en correct - dat is wat deze internetaankoop perfect maakt !! Thx Mobico

Prima behandeld

De telefoon alsnog snel geleverd , extra oplaadkabel gekregen omdat de telefoon toch niet op voorraad was . Dag later toch alles in huis

precies zoals het hoort

Mobico doet wat er is afgesproken. Ik bestel en betaal en zij leveren. Met dat verschil dat ze heel duidelijk zijn in wat ze leveren. Ik heb een iPhone 7 plus besteld in de categorie bijna nieuw. En dat komen ze ook na. Als nieuw is hij. Met als extra service een beschermde voorkant en een siliconen hoesje. Oh ja, en ze weten bij Mobico dat bijna iedereen een koptelefoon heeft, dus doen ze er een plug bij zodat je gelijk je eigen koptelefoon kan gebruiken. Levering gewoon zoals afgesproken. Dat is voor de Waddeneilanden niet altijd vanzelfsprekend.

Makkelijk, duidelijk en snel!

Ik heb de iphone 8+ Zichtbare gebruik sporen besteld. Ik kreeg hem de dag erna al binnen! Super snelle levering dus. De telefoon was goed verpakt, zodat er verder geen beschadigingen op konden komen. De telefoon ziet er netjes uit, er zitten een paar kleine krasjes in het scherm maar die zijn bijna niet zichtbaar. KORTOM: ik ben er blij mee!

Super snel, goedkoop en netjes.

De iPhone ziet er keurig uit. Hij was de volgende dag in huis. Wel jammer dat de batterij nog maar 87% capaciteit heeft.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met de gsm. Snelle verzending. Fijn dat er een lader, oortjes, etc. bijzaten.

Beter dan gehoopt!

‘S avonds laat mijn nieuwe mobiel besteld, de volgende ochtend om 9 uur al in huis! De screen protector en het hoesje zaten al op de telefoon wat het alleen nog maar makkelijker maakte. En dat voor de laagste prijs die ik heb kunnen vinden online. Ik zal de volgende keer zeker weer hier mijn mobiel kopen!

Ik moest van mijn eigen verdiende geld een andere telefoon kopen en ik wist niet of refurbisch iets was maar hij ziet er top uit

Geweldig als nieuw!!

Toch gekozen voor een refurbished iphone X en het was de moeite waard gewoon als nieuw keurig geleverd met nieuwe accessoires en als extra een hoesje en beschermlaag. Snele service en duidelijk. Heel erg blij bespaart een hoop!

De iPhone als nieuw gekocht en helemaal niks op aan te merken. Lijkt idd als nieuw

Mobikoop hier je telefoon!

Nu al de 3e telefoon die we bij Mobico hebben gekocht. Een i-iphone X space grey 64gb als nieuw. Levering erg snel. Telefoon geen enkel krasje te bekennen. Weer helemaal top. Koop hier je telefoon!

Niet van nieuw te onderscheiden

Een zo goed als nieuwe IPhone X besteld bij Mobico. De volgende dag al in huis en niet van een nieuwe te onderscheiden. Geen enkel gebruiksspoor te zien. Daarnaast keurig alle benodigde informatie ontvangen via de mail.

Een nieuwe wereld, geniet ervan!

Ben van Samsung overgegaan naar iPhone. Dit was even wennen, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Goeie service en een top kwaliteit telefoon!

Snelle service, betrouwbare site (via vrienden) iphone werkt goed

Een prima betrouwbare site met een snelle service, de prijs/kwaliteit is goed en de iPhone werkt super!! Groet, een tevreden klant!!

Super toestel

Omdat mijn mama mijn iPhone 8 had laten vallen en hij helemaal in stukjes was mocht ik een nieuwe uitzoeken. Mijn iPhone 8 had ik ook bij jullie gekocht. Besteld en de volgende dag in huis. Nu ook weer. En dat is voor mij (14) wel erg fijn. Nu ga ik lekker genieten van mijn iphone x!!!

Uitstekende service en een prima iphone

Ben zeer tevreden en mijn kleindochter is happy met haar kado die iphone is perfect en zaal mobicmbico aan mijn vrienden aan befelen bedankt voor die goede service

Zeer tevreden van de goede service en de uitstekende kwaliteit van de gsm

Drie iPhones aangekocht en nog geen seconde spijt van gehad.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL