Filtre

Nette telefoon en snelle levering.

Een iPhone Xs Max besteld. Gegaan voor eentje met lichte gebruikssporen. Volgende dag kwam de iPhone binnen. Netjes in een doosje met de screenprotector al geplakt, hoesje en de verdere benodigdheden. En de telefoon als nieuw. Eigenlijk geen enkel gebruiksspoor kunnen ontdekken.Kortom, nette telefoon en snelle levering.

Mooie telefoon voor een lage prijs

De telefoon is in super goede staat en werkt prima. Ik ben blij dat ik voor een refurbished iphone ben gegaan en zo een hoop geld heb bespaard.

Topservice!

Refurbished Iphone X als nieuw besteld, deze was ook echt als nieuw. Mooie puntgave Iphone X, ben er heel blij mee. Levering was ook nog eens supersnel, binnen 24 uur was deze bij ons binnen. Top service!

Snelle levering en toestel voldoed aan beschrijving op de site

Supermooi toestel

De IPhone 7 van mijn dochter was vrijdag kapot gegaan en we gingen dus op zoek naar een 'goed' refurbished toestel. We kwamen op de site van Mobico terecht en lazen veel goede reviews. We kozen voor een 'nieuwe' IPhone X, het zou 2-5 werkdagen duren voordat ie bezorgd zou worden. Dochter verdrietig! Maar wat schetst onze verbazing: de volgende dag kregen we bericht dat ie al bij Post.nl aangeboden was en dat ie na 15.00 uur af te halen was. Wat een supergoede service! Zeker in deze crisistijd niet verwacht. Toestel zag er fantastisch uit en het gratis hoesje en schermglas waren zeer welkom. Alles in originele doos, echt perfect. Dikke 5 sterren verdiend!  Van ons dus een dikke 5 sterren

Werkt heel fijn

Helemaal top. Geen negatieve ervaring mee gehad.

Mooi Iphone7

Prachtige als nieuwe Iphone7 met maar liefs 128 GB geheugen, hiervoor had ik een 5s met 16GB, ik ben helemaal blij, echt geen krasje te vinden. En voor een goede prijs

Mobico biedt veel mogelijkheden aan. Ik kocht een telefoon ‘als nieuw’, een dag later kwam het aan. En inderdaad, het lijkt net op een spiksplinternieuwe telefoon, maar veel voordeliger qua prijs! Ideaal. En nog snel bezorgd ook. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Topkwaliteit

Een iPhone X - als nieuw besteld met nieuwe lader en oortjes bijgevoegd. De levering was erg snel en de service was goed. Aanrader!

klantvriendelijk

Snelle service, goede kwaliteit.

Nooit meer

iPhone 6 gekocht - inderdaad supersnelle levering Maar werkte niet (werd ‘als nieuw’ verkocht) Aangezien ik geen vertrouwen meer had in dit bedrijf een herroeping aangevraagd. (Een herstelling riskeerde ik niet want las op het forum dat ze moeilijk doen ivm herstellingen die niet binnen garantie vallen - dus als er in de toekomst nog een probleem zou zijn ... ) enorme verzendkosten (‘verplicht’via track & trace) Moeilijk te bereiken zowel telefonisch als per mail (standaardmails) Dit heeft veel energie en tijd gekost maar uiteindelijk gelukkig het aankoopbedrag teruggekregen. Ik moet wel zeggen dat de mensen van de klantendienst wel vriendelijk waren (als ik ze kon bereiken)

Snel geleverd en goeie kwaliteit, heel blij mee!

Goede telefoon. Snelle levering. Vriendelijke Klantenservise

Top, goed en snel

Tweede telefoon besteld omdat we goede ervaring hadden met de eerste. Klantenservice beantwoordt vriendelijk al je vragen totdat je tevreden bent. Toestel is mooi met alle accessoires nieuw erbij! Batterij 100%.

Toptoestel voor een goed prijs: Iphone 8

Ik heb een Iphone 8 aangeschaft. Het voldoet volledig aan de verwachtingen en binnen een dag aan de voordeur aangeleverd. Top toestel voor een goede prijs.

alles naar behoren opgelost prima bedrijf met aardige mensen.

De eerste iphone x die ik besteld heb werkte niet en met een paar telefoontjes is alles goed opgelost. We hebben een andere toegestuurd gekregen zonder extra kosten en die is perfect. We hebben dan ook besloten om nog een iphone x te bestellen voor mijn man en die is inmiddels in gebruik en is ook prima in orde. Beide telefoons zijn als nieuw en werken goed. De mensen die ik gesproken heb bij dit bedrijf waren super aardig en hebben het netjes opgelost.

Ik heb hier twee keer een telefoon besteld, de eerste was perfect, ging lang mee en snelle verzending. Ik heb hier voor de tweede keer de Iphone X besteld, toen hij een dag later binnenkwam deed Face Id het niet. Ik heb toen gemaild en kreeg snel reactie voor reparatie, retour of een deel van het geld terugkrijgen. Hele goed communicatie en goede site!

Het was een goede aankoop

Perfect!

- Goede snelle levering ondanks corona crisis - toestel in perfecte staat, zoals aangegeven lichte gebruikssporen maar zeker niet opvallend - veel accessoires zelfs HOESJE aanwezig! Tot in de puntjes verzorgd. - mijn volgende aankoop is zeker weer hier!

Geweldige site als je een goede gebruikte/ nieuwe telefoon wil prijs kwaliteit is prima kom hier zeker vaker weer voor een nieuwe telefoon

Toppers!

Alles vlekkeloos verlopen, van aankoop tot levering. Kwamen hun beloften qua product, extra accesoires, service en levering na. Kan aanbevelen!

Zeer goede service

Snelle en eerlijke service. Veel mogelijkheden

Goede service, echte aanrader!

Ik ben erg tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe iPhone X bij Mobico. De website gaf bij het bestellen aan dat de iPhone ‘als nieuw’ helaas niet op voorraad was, waardoor de levertijd 2-5 werkdagen zou zijn. Één dag later werd ik blij verrast dat de iPhone al was geleverd. De iPhone ziet er echt als nieuw uit, compleet in verpakking incl. alle toebehoren. In de toekomst ga ik zeker weten mijn nieuwe mobiele telefoon weer bij Mobico bestellen!

Ik ben heel erg tevreden met mijn ‘zo goed als nieuw’ iPhone XS Max. Het was een super snelle levering kreeg hem de volgende dag en de telefoon ziet er nog prachtig uit! Echt een aanrader om hier te bestellen.

Super goed

Iphone snel in huis, helemaal compleet met alles erop en eraan. Hoesje en screen protector erbij gekregen dus ideaal. Echt een aanrader om hier te bestellen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL