Filtre

Waardeloze webwinkel

iPhone 5s Mijn telefoon heb ik van 11 december 2019 tot begin maart 2020 moeten missen. Mobico weigerde mijn toestel te repareren omdat ik niet in mijn iCloud kon komen. Toen dit met hulp van de iPhone service gelukt was, bleek het toestel niet te repareren en kreeg ik een ander, dat tijdens de verzending kwijt raakte. Het onderzoek hiernaar zou enkele dagen duren, maar duurde weken, waarna ik een defect toestel ontving waarvan het touchscreen niet reageerde op aanraking. Toestel teruggestuurd en niet gerepareerd terugontvangen. Gevraagd om ontbinding van de koopovereenkomst, geen reactie. Mijn rechtsbijstandverzekering van Achmea had met mij te doen toen zij mijn relaas ontvingen, inclusief de inhoud van de meer dan 30 mails die tussen Mobico en mij waren verstuurd. De verzekering heeft mij het aankoopbedrag uitbetaald en mijn vordering op ontbinding van de koopovereenkomst op Mobico overgenomen. Dat is nog eens service! Voor mij geldt: Nooit meer Mobico en nooit meer een refurbished toestel. Met mijn Samsung A40, gekocht en ingericht bij Vodafone, ben ik zeer tevreden en slechts €30 duurder uit!

Top product

We hebben de aangeschafte mobiel (iphone x) de volgende dag ontvangen. De kwaliteit is precies overeenkomstig de grade van de refurbished mobile. In ons geval als nieuw. We zijn extreem blij met onze aankoop.

geen

Ik krijgen de toestel snel, in goede conditie etc. Top

iphone x, niet zo top.....

Kreeg mijn iphone na paar dagen en al snel viel er iets op dat niet zo fijn was. Mijn iphone x vertoonde na een paar minuten al snel Ghost touch en dat wilt zeggen dat mijn scherm automatisch uit het niets vanzelf op iets drukt en beweegt.... Dit is super vervelend en had het totaal niet verwacht want normaal zou de gsm technisch gezien in orde moeten zijn volgens Mobico... Ik moet nu een aantal weken wachten vooraleer ik naar een apple store kan gaan om te zien of zij mij daar kunnen helpen want heb geen zin om op te sturen naar mobico.

Helemaal goed!

Prima website, snelle levering en de telefoon ziet er keurig uit!

Prima service en betaalmogelijkheden

Goed bereikbaar voor vragen. Betrouwbaar

Goede fijne iPhone

De iPhone heb ik snel binnen gekregen. Op het eerste oog leek hij niet beschadigd maar toen ik even goed keek is hij op 2 plekjes heel licht beschadigd. Hij werkt prima. Ik had naar de batterij percentage gekeken alleen die staat op 87%, ik dacht dat er een nieuwe in zou moeten zitten. Maar ik weet niet of ik dit nou verkeerd had gelezen.

Top! snelle levering en ziet er goed uit!

Goeie service, snelle levering en telefoon ziet er netjes uit en super dat je een gratis hoesje en screenprotector krijgt.

2 keer prima ervaring!

De lichte sporen niet gevonden. Deze 8 zou zo maar nieuw kunnen zijn. Ca. 4 maanden geleden een 7 voor echtgenote gekocht. Ook in alle opzichten perfect. Alleen maar positieve ervaringen.Lino Bijnen

Snelle, goede verzending en hoog kwaliteits produkt

Sneller dan verwacht had ik mijn i-phone 8 in huis. Nieuw voor de prijs van gebruikt. Uit de kunst!

Zoals afgesproken de volgende dag binnengekregen. Ik had "Zoals Nieuw" besteld en het ziet er heel netjes uit helemaal geen problemen mee. Ik ben er heel tevreden mee!

Super service

iPhone X besteld met gebruikssporen, dag nadien zoals belooft volgde de levering. Toestel was in goede staat hier en daar een krasje en een lichte kras op het scherm. Daar kan ik mee leven. Batterij nog 85% waarna ik in een e-mail (Binnen de 24u) verduidelijking kreeg dat dit binnen de twee jaar onder de garantie valt moest deze te snel leeg gaan. Bijgeleverde kabel werkte niet, maar ook dat werd snel opgelost door de klantendienst! Was m’n derde iPhone die ik bij hun aankocht en waarschijnlijk zal ook de vierde van daar komen ;) Thx mobico!

Goed product geleverd met uitstekende aftersales

Heel tevreden over mijn nieuwe iPhone XS en het degelijke hoesje + glazen screenprotector wat erbij geleverd werd. De factuur stond op bedrijfsnaam maar zonder BTW vermelding, na een korte mailwisseling gelijk geregeld en 100% tevreden, bedankt!

Zeer goede service, snel en betrouwbaar

Telefoon functioneert als nieuw, erg tevreden over het gehele proces

Toptoestel prijs kwaliteit zeer goed !!!

De levering is verlopen zoals ze beloofden, binnen de 24u geleverd. Ik heb de iPhone X met lichte gebruikssporen nagekeken met een vergrootglas en vond geen sporen van schade. Het toestel is zo goed als nieuw en doet het boven verwachting zeer goed.

goede kwaliteit en erg snelle levering!

ik had gisteren een iPhone Xs besteld en is vandaag al in uitstekende staat aangekomen! erg blij mee.

Snel , netjes verpakt , goede extra’s. Kortom aanrader.

Super tevreden

Ik was echt aan een andere telefoon toe, m’n scherm was gebroken en m’n accu was op. En stiekem wilde ik ook een nieuwer model. Maar hoe moest ik m’n moeder overhalen? Ik had een idee, kijken voor een refurbished IPhone, en onderhandelen met mijn moeder. Ik hoefde niet lang te zoeken, Mobico had de beste prijzen, een goed verhaal en 2 jaar garantie. Mijn moeder gaat niet over een nacht ijs, en ging zelf nog uren verder zoeken. Zonder resultaat, want Mobico Is gewoon de beste keus. Dus ik mocht een IPhone X 256 GB zo goed als nieuw bestellen, want de prijs viel echt mee. De volgende dag had ik het al binnen. Prachtig, niet van nieuw te onderscheiden. Ik kreeg er zelfs een glazen screenprotector en een hoesje erbij. Ja sommige ideeën worden echt een succes. Romy

Prima, geregeld tevreden

Besteld, volgende dag keurig geleverd. Toestel voldoet aan de verwachting. Helder communicatie via mail. TOP

iPhone X besteld en de volgende dag reeds geleverd. Ook blij met de extra gekregen toebehoren. Toestel ziet er echt als nieuw uit!

goeie kwaliteit en snelle levering

'savonds besteld, volgende ochtend in huis. top service.

Een goed functionerende iPhone X tegen een scherpe prijs

Ik ben erg tevreden met de telefoon die ik heb ontvangen, compleet aangeleverd met nieuwe accu. Meteen de volgende dag bezorgd. Top!

Goedkoop, goed georganiseerd en volgens afspraak geleverd!

Goedkoop, goed georganiseerd en volgens afspraak geleverd!

Mooi toestel, snel geleverd

Toestel was als nieuw! Geen gebruiksspoor op te vinden. Snel geleverd, zoals geloofd de volgende dag. Contact et de klantenservice verliep ook vlot. Aanrader deze website!

Geweldig!

Ik heb mijn iPhone ‘als nieuw’ gekocht en hij lijkt gwn echt nieuw. Ik ben er super blij mee! Met heel veel plezier deze iPhone aan het ontdekken!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL