Filtre

Supertevreden!

De iPhone werd zoals beloofd supersnel geleverd en helemaal in orde met alles erop en eraan. Een batterijcapaciteit van 97%, beschermglaasje al geplaatst en gratis oortjes en hoesje. Ik ben uiterst tevreden van mijn bestelling en raad mobico van harte aan!

Ik heb in 3 jaar al 4 IPhone’s gekocht bij Mobico voor mijn gezin! En jij was 4x super tevreden! 2x in de winkel gekocht en 2x laten bezorgen! Gewoon goed!

geweldige service en levering

top bedrijf komt afspraken na en bezorgt een perfecte iphone

Betaalbaar, goed en snel

Ik heb al 3 telefoon via Mobico gekocht. De eerste was een IPhone 10 (met lichte gebruik sporen) er zaten op de zijkant hele lichte krasjes. Maar zag er verder perfect uit. En 2 keer een IPhone 8 zo goed als nieuw. Beide telefoons zien er als nieuw uit. Er zit geen krasje op! De levering is super snel. 1 telefoon was niet leverbaar. Ik kreeg toen de keuze om 5 dagen te wachten en kreeg dan een extra oplaadsnoer of mijn geld terug of een andere telefoon met bijbetaling en een extra snoer. Ik heb toen gekozen om te wachten en na een dag of 5 werd keurig de IPhone geleverd. Er zit een nieuwe batterij in je Iphone er komt nog een glasbescherming bij en een goed hoesje. Dus ik ben super tevreden.

Best veel krassen voor licht gebruikt en een stuk glas van de achterkant is kapot. Batterij op 95% van maximumcapaciteit. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding, technisch is het toestel in perfecte staat.

Zeer slecht

Gsm besteld voor mijn dochter, zou dag nadien geleverd worden. Uiteindelijk toch bericht gehad dat hij niet op voorraad was, maar ik kon bestelling annuleren of andere bestellen. Dus andere besteld op 10/3, die ook dag nadien geleverd zou worden. Vandaag, 26/3 nog steeds geen bericht wanneer ik deze zou ontvangen, want op de site staat het toestel nog steeds op voorraad... Heb nu laten weten dat ze ook deze bestelling mogen annuleren en elders gisterennamiddag besteld en vandaag al aangekomen. Nooit bestel ik hier nog iets

Heb een iphone xs max besteld binnen 1dag in huis glas schermpje zat er netjes opgeplakt goed verpakt in de doos alle toebehoren zaten erin top service

Prima toestel goed verzonden

Toestel binnen gekregen netjes verpakt.

Supper goede service

Ik heb de iPhone 8 gekocht met lichte gebruik sporen, maar deze zijn wel erg licht want ik zie ze totaal niet. Erg blij mee!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Perfect verlopen en netjes thuisgestuurd

Wij hebben een iPhone x besteld van 256 gb,toestel kwam binnen zo we deze hadden besteld als nieuw en inderdaad geen krasje of niets anders te zien. Allemaal netjes verlopen en volgens afspraak wij zijn er blij mee.

Duidelijke site en snelle service

Op de site kan je makkelijk en duidelijk informatie krijgen. Ook kan je zelf kiezen in welke staat je de telefoon wilt aanschaffen. Prijzen zijn netjes en de betaling is in verschillende manieren af te handelen. De bezorging was snel en netjes verpakt.

IPhone 8 besteld en ontvangen. Ziet er goed uit net als een nieuwe!!! Hij werkt ook geweldig en dus raadt iedereen mobico aan😃

Ruime keuze en goede aanbiedingen.

Nadat ik 3 verschillende modellen had vergeleken op de site van Mobico, heb ik voor de iPhone 8 Plus gekozen. De volgende dag werd deze al netjes afgeleverd met alle beloofde accessoires.

Goede service wel lastig te bereiken

Ik had een iPhone 8 Plus besteld, zaten veel krassen op (ik had als nieuw besteld) daar heb ik over gemaild en heb hem terug gestuurd. Duurde wel bijna twee weken maar toen heb ik een nieuwe ontvangen in perfecte staat. Erg blij mee

top ervaring super goeie survice.

de suvice was super. de levering was super snel en de site ziet er super neetjes uit. heel veel complimenten voor de goeie service

Zeer snelle en goede levering van mijn iPhone 8

Zoals ze op de site vermelden staat voor 23 uur besteld volgende dag geleverd is bij ook gebeurd. Mijn iPhone 8 besteld als zo goed als nieuw is niet van nieuw te onderscheiden prima toestel

Als nieuw is ook echt als nieuw

Ik heb de iPhone X “als nieuw” besteld, wetende dat er wat lichte krasjes of iets op zou kunnen zitten. Ten eerste ontving ik het product super snel en ten tweede was er helemaal niks te zien aan de iPhone X, dus ook geen lichte krasjes! In één woord: top

Prachtige iPhone X

Ik heb een zo goed als nieuwe iPhone X besteld en hij ziet er heel erg goed uit en hij werkt prima.

Super service

Iphone x besteld bij Mobico. Al paar keer eerder hier besteld. Hele overzichtelijke site, compleet, scherp geprijsd. Snelle levering en alles volgens verwachting. Super service!

Goede telefoon

De telefoon kwam iets later aan dan verwacht, maar hij is heel goed ziet er ook nog goed uit! Ik heb een refurbished iPhone X ontvangen waar geen krassen op zitten

Zaterdagavond heb ik mijn telefoon besteld, iPhone X en dinsdag aan het begin van de middag was ie binnen. Telefoon ziet er keurig uit. Goed verpakt en met gratis screen en hoesje! Meer dan tevreden klant!

Snelle goede levering - beste prijs - inclusief gratis hoesje en screenprotector

Gekocht voor mijn vader's 70e verjaardag, op zondagmiddag besteld, op dinsdag geleverd. Zo konden we het cadeau nog op tijd geven. Bestelling en levering prima in orde.

zeer tevreden

Een iPhone 8 besteld bij Mobico. Een duidelijke en overzichtelijke site met veel aanbod. Categorie: licht beschadigd besteld. De volgende dag had ik de bestelling al binnen. Keurig verpakt. De telefoon is zoals Mobico omschrijft op de site.Hele lichte beschadiging.Alleen op de achterkant een klein licht krasje maar de rest van het toestel in top conditie. Helaas zat de audio Jack converter niet in het doosje.Na een mail te hebben gestuurd,direct antwoord gekregen en deze was na 2 dagen netjes nageleverd op mijn thuis adres. Super service vanuit Mobico.

Toetstel werd op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Toetstel werd op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen