Filtre

Goede kwaliteit en hulp

Dankzij Mobico heb ik een goede telefoon met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze beloven echter je bestelling zsm op te sturen alleen door corona is nu post nl wat trager. Ik had mobico gemaild erover en werd terug gemaild met meer info.

Ik kreeg hem binnen en was meteen verliefde op de iphone X Hij doet het onwijs goed & ben er heel erg tevreden over! Heel erg Bedankt voor deze mooie iphone X waar ik echt onwijs Blij mee ben

Top!!!!!

Snelle levering en telefoon werkt top en ziet er top uit

Vier keer op rij zeer succesvol bij mobico een Refurbished iPhone besteld

Na de IPhone 6s voor mijn oudste dochter te hebben besteld, (2017) Daarna een IPhone 7 voor mezelf, (2019) een IPhone 8 (2020. Heeft mijn jongste dochter deze week de iPhone X 256GB Space Grey - Als nieuw (No Face ID) gekocht. De kwaliteit is fantastisch, nooit geen problemen!

Perfecte telefoon

De telefoon die ik gekocht heb (Iphone X) werd afgeleverd in perfecte staat, met hoesje en screen potector!

Het is precies als beschreven het is net een nieuwen iPhone ik ben erg blij met me aankoop!

Ik heb een iPhone X gekocht die nieuwe 1400 euro kost voor minder dan de helft heb ik hem nou inbezit en heb totaal geen klachten! Top gewoon

Zondag besteld, dinsdag in huis (in België). Perfecte staat!

Goed!

iPhone kwam de volgende ochtend meteen aan. En in de staat die ze beloofde!

snelle levering, prima toestel, allerlei bijbehorende accesoires, prima!

snelle levering, prima toestel, allerlei bijbehorende accesoires, prima!

Problemen ==> Mobico lost het professioneel op.

Na het plaatsten van een bestelling bleek het product niet meer in voorraad. Aangezien ik dringend een nieuw toestel nodig had , heb ik mijn keuze aangepast en kreeg ik snel een ander toestel. Dit proces verliep super snel en vlot. Heel tevreden Top service met een goede communicatie met de klant.

Snelle levering en geen zichtbare schade

Met zo’n refurbished IPhone ben je een stuk minder geld kwijt voor dezelfde telefoon. En dat ook nog eens met 2 jaar garantie, gratis hoesje en schermplaatje.

Het is een mooi en geweldig toestel.

Ik heb de iphone X besteld. En ik ben super blij me de telefoon. Het werkt super snel. Geen krasje of iets te bekennen. Echt het is een top telefoon ik raad iedereen dit aan.

Het begon slecht....

Na veel twijfel tóch de knoop door gehakt om een refurbished iphone uit te proberen. Gekozen voor mobico. De nieuwe iphone 7 arriveerde. Het toestel zag er goed uit, de telefoon gaf aan dat de batterij 100% was, maar deze batterij was nog slechter als mijn hele oude 2e handse iphone 5! Ik moest ‘m zeker 2 keer per dag opladen. Dit kan niet goed zijn! De moed zonk me al in mijn schoenen. ik kan me niet voorstellen dat mobico niet op de hoogte was van dit slechte toestel. Er zat al een screenprotector op wat op mij overkwam alsof iemand het toestel al eens had gehad en ook retour had gestuurd (het andere toestel kwam namelijk met een losse screen protector). Volgens mij probeerde ze gewoon nog dit slechte toestel te slijten aan wie er in zou trappen. Er zat in iedergeval geen (zo goed als) nieuwe accu in zoals ze wel beweren! Goed, ik mobico gecontact binnen de 2 weken termijn en gelukkig kreeg ik zonder probleem een nieuw toestel opgestuurd. Wel zat er vertraging op, want de toestellen waren nu niet meer op voorraad. Ik moest tot ergernis mijn kapotte iphone 5 weer gebruiken voor 2 weken. Het nieuwe toestel arriveerde. Prima toestel, zag er netjes uit, batterij goed, prima! Eindelijk tevreden. Het enige minpunt is dat de bijgeleverde accessoires van slechte kwaliteit zijn. De screenprotector kan echt niks hebben. Op dag 3 waren er al verschillende hoekjes uit terwijl ik niks geks heb gedaan met de telefoon. Ondertussen ook flinke barsten, omdat ik hem 1 keer liet vallen van de bank. Ook de oplaadkabel werkt niet zo goed als mijn originele iphone lader. Moet hem er vaak 2 of 3 keer in doen voordat ie begint te laden. Verder is t toestel zelf goed. Al met al ben ik nu wel tevreden.

Snelle levering en precies zoals omschreven. Alles mooi en netjes geleverd! Top

Telefoon is netjes op tijd gelevert met alle aangegeven accessoires. Zeker een aanrader

Goede service + goede telefoon

De service is heel goed bij dit bedrijf, wanneer je ze mailt heb je snel reactie terug (en dat in de corona tijd) petje af! De verzending was ook goed, het was fijn om het op te halen bij een postnl pakketen punt, de iphone was goed verpakt, het is een mooi en compleet pakket wat je krijgt, de snelheid van de verzending is ook heel goed, ik zou mobico zeker aanraden voor het kopen van een iphone

Gewoon top!

We kregen het toestel, een I Phone 8, 64 GB, in perfecte staat aan. Alles netjes verpakt in een doosje. Op het toestel zat al een screenprotector die in perfecte staat was, daarnovenop kregen we nog een extra glazen protector erbij én een doorschijnend hoesje. Lader, oortjes, extra kabeltje voor de oortjes,... alles perfect in orde. Mijn zoon is heel tevreden en wij dus ook!

Top klasse!

De telefoon ziet er nog beter uit dan verwacht! En gewoon snel geleverd. Hulde

De.volgende.dag in huis. Beschreven zoals het artikel aankwam. Goede service

Super blij

Een iPhone XS voor mijn kritische dochter besteld. De telefoon was netjes verpakt in een wit doosje a la Apple met alle nodige accessoires en gratis hoesje. De telefoon ziet er echt als nieuw uit en werkt probleemloos!

I am pleasantly surprised

I came across this website by looking for prices of Iphone's and I was immediately interested especially because the page looked secure and professional, at the end I decided to buy an Iphone 8 which arrived yesterday and I couldn't be happier, everything is in good shape. I totally recommend it.

Prima product, zeer tevreden

Ik heb een refurbished iPhone 8 besteld via de site. Ik heb gekozen voor ‘lichte gebruiksporen’. Vond het erg spannend want het is altijd maar afwachten of de zichtbare schade mee- of tegenvalt. In mijn geval kreeg ik mijn iPhone 8 in zeer nette staat binnen. Op 1 heel klein krasje na (op de zijkant van de behuizing) zag de telefoon er als nieuw uit. Prima dus! Ook de levering verliep snel en naast te telefoon zaten er ook nog accessoires bij zoals oortjes en een oplader. Zeer tevreden. (Wat vooraf de doorslag gaf om hier te bestellen was dat er 2 jaar garantie gegeven werd én dat ze aangesloten zijn bij een geschillencommissie)

Snelle levering, goed product!

De iPhone 8 werd verzekerd verstuurd en was degelijk verpakt. Ik ben er heel blij mee, want hij verkeert zoals beloofd in nieuwstaat!

Aanrader

De telefoon werd netjes de volgende dag geleverd. De beschrijving klopt volledig en ze hadden leuke extra’s die bij de telefoon werden geleverd.

Telefoon besteld meteen volgende dag netjes ontvangen. Heb de iPhone 8 besteld met lichte gebruikssporen maar je ziet er haast niks van en heb een hoesje en oordopjes ontvangen!! Ga volgende maand een telefoon voor me nichtje hier kopen!! Thnks mobico

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL